Nem vagyok én biztos, hogy a derbiről van szó. Ezt a lötyögést (ma nem volt olyan durva amúgy, csak a második félidőben) már jó párszor láttuk. Komolyan lassan jobban tartok egy Granadától, mint egy Dortmundtól mondjuk. A nagy meccseken rendkívül összeszedett a csapat rendre. Ez a dolog nem BL függő. A Dortmund ellen odatették magukat és szerintem két hét múlva sem lesz baj. A Barca ellen sem lesz lazulása, az biztos.Mit vártatok egy ilyen derbi után?
Ha BL-ben jönne egy Monaco komolyan most már tartanák tőlük. Nehezen tudom elhinni, hogy ezek tudatos dolgok lennének. Szinte észre sem vettük, de ez egy nagyon rutinos, nyertes mentalitású csapat lett, ami nem igazán hiszi el, hogy meg lehet őket verni, csak amikor a nagyvadak jönnek. Ez nincs kimondva, de valahogy ez lehet e mögött. Érdekes a Barcánál, Bayernnél kevésbé éreztem ezt a nyerőszériák után, de cáfoljatok meg. Talán Zidane személyisége, módszerei hozzák ezt elő. Van ennek pozitív oldala, utolsó perces győzelmek, küzdés a végsőkig stb.