Sziasztok,
Nagyon érdekesnek találtam a szombati meccsünket. Tisztán látszott,hogy Ronaldo itt még képes zseniális játékra. Viszont felvetődik a kérdés,hogy így mi lesz Benzema és Morata sorsa?! Úgy gondolom a 4-3-3 -at elkell idővel hagynia a Realnak mert túl statikus vele a csapat. Túl kötött a rendszer. Ez a 4-5-1 vagy 4-4-1-1 sokkal jobban illene a jelenlegi kerethez.
Jelenleg úgy gondolom,hogy Casemiro helye sem lesz biztos visszatérése után. Egy Bale--Modric--Kovacic--Kroos--Isco középpálya tetszene Ronaldoval legelől. Viszont itt sem Benzema sem Morta (James) Casemiro nem nagyon fér már el. Ronaldo szélsőként való játékát szerintem elkéne felejteni. Már nem képes emberelőnyös szituációt kialakítani és 1v1-ben sem az igazi már. Kapu elé kell helyezni és egy zsúfoltabb,labdabiztos,kreatív középpályát mögé rakni. Szerintem valami hasonló lenne a járható út. Vétek lenne Isco-t és Kovacic-ot is padra rakni. Márpedig nincs helyük 4-3-3 ban.
Ma érkeztem a fúrumra,jópár éve csak megfigyelője voltam a kommenteknek viszont úgy éreztem,hogy most már csatlakoznom kell