mondjuk az mtv bármikor csinál egy kamuinterjút egy színésszel hosszú katinka néven a tv2 meg simán átveszi tényként. nem ez lenne az első.Egy nem manipulálható, független médiában mindenképp.![]()

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 22., kedd 10:07
mondjuk az mtv bármikor csinál egy kamuinterjút egy színésszel hosszú katinka néven a tv2 meg simán átveszi tényként. nem ez lenne az első.Egy nem manipulálható, független médiában mindenképp.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 22., kedd 9:53
Hagyjuk már.morientes írta:Egy nem manupulálható, független médiában mindenképp.Aki ilyenbe belemegy es ilyen leveleket "ír", annak semmiség egy ilyen interjú.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 22., kedd 9:52
Egy nem manipulálható, független médiában mindenképp.Aki ilyenbe belemegy es ilyen leveleket "ír", annak semmiség egy ilyen interjú.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 21., hétfő 19:05
Aki ilyenbe belemegy es ilyen leveleket "ír", annak semmiség egy ilyen interjú.morientes írta:Ha jól emlékszem volt benn már vagy kétszer a tán utsó magyar független médiában, máskülönben meg jómagam sem vállalnám ott, ahol kiforgtják az ember szavait, uram bocsá úgy vágják össze a kép anyagot hogy abból az tünjön ki mekkora szemét vagyok, ugyan is ebben a mai magyar "független" médiában abszolut nem elképzelhetetlen.az előre megírt beszédeken és leveleken kívül mást nem vállal, mondjuk egy interjút, ahol improvizatív válaszokat kellene adnia
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 21., hétfő 19:04
Isten óvjon minket attól az embertől. Sok mindenben igazuk van, de aki Katinkát hallotta már viszonylag spontán megszólalásban, annak leesik, hogy itt a pali diktálja le ezeket a nyílt leveleket.Pipita írta: Nem lennék meglepve ha Tusup lenne az első számú jelölt egy esetleges vezetőség-váltáskor. És nem is bánnám egyébként.e ha lesz vezetőségváltás, én már akkor boldog leszek.
HozzászólásSzerző: Puding » 2016. november 21., hétfő 15:48
Shane irányít a háttérből nekem úgy jön le a dolog. Trash talkban láttam meg UFC205 stúdió beszélgetéseken, ott is inkább ő beszélt... Kiváncsi vagyok mi lesz ebből végül, most már elég sokan álltak mögéjük...morientes írta:Ha jól emlékszem volt benn már vagy kétszer a tán utsó magyar független médiában, máskülönben meg jómagam sem vállalnám ott, ahol kiforgtják az ember szavait, uram bocsá úgy vágják össze a kép anyagot hogy abból az tünjön ki mekkora szemét vagyok, ugyan is ebben a mai magyar "független" médiában abszolut nem elképzelhetetlen.az előre megírt beszédeken és leveleken kívül mást nem vállal, mondjuk egy interjút, ahol improvizatív válaszokat kellene adnia
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 21., hétfő 14:58
Ha jól emlékszem volt benn már vagy kétszer a tán utsó magyar független médiában, máskülönben meg jómagam sem vállalnám ott, ahol kiforgtják az ember szavait, uram bocsá úgy vágják össze a kép anyagot hogy abból az tünjön ki mekkora szemét vagyok, ugyan is ebben a mai magyar "független" médiában abszolut nem elképzelhetetlen.az előre megírt beszédeken és leveleken kívül mást nem vállal, mondjuk egy interjút, ahol improvizatív válaszokat kellene adnia
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 21., hétfő 13:52
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 21., hétfő 13:41
Hát ha valaki több mint 20 éve van felső pozícióban, az már magában elég gyanús, és elég sokat elmond a választási rendszerről.VanillaSky írta:Ez így honnan jött? Már a jövőbe is látsz?Ahogy az is, hogy sokkal jobban értenek hozzá,mint Gyárfás és bandája valaha is fog.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. november 21., hétfő 13:40
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2016. november 21., hétfő 13:31
Ez így honnan jött? Már a jövőbe is látsz?Ahogy az is, hogy sokkal jobban értenek hozzá,mint Gyárfás és bandája valaha is fog.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. november 21., hétfő 13:21
Ez teljesen nyilvánvaló.Én kíváncsi lennék rá, hogy az olimpiai aranyak száma mennyiben ugrana meg az ő vezetésükkel, mert valljuk be, ez semmi másról nem szól, mint hogy nyeregbe akarnak kerülni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 21., hétfő 12:52
- Ez mondjuk igaz.Realista24 írta:...mondjuk egy interjút, ahol improvizatív válaszokat kellene adnia.
Ez azért erősen arra következtet, hogy irányítják és nem a saját gondolatait veti papírra.
Én kíváncsi lennék rá, hogy az olimpiai aranyak száma mennyiben ugrana meg az ő vezetésükkel, mert valljuk be, ez semmi másról nem szól, mint hogy nyeregbe akarnak kerülni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 21., hétfő 12:49
Persze, ő az, mert független Gyárfáséktól. Szép dolog, amiket leír és mondd, hogy mit hogyan kéne csinálni, de az előre megírt beszédeken és leveleken kívül mást nem vállal, mondjuk egy interjút, ahol improvizatív válaszokat kellene adnia.Remy írta:Ezt nem tudom, viszont az tény, hogy itthon Ő a legnagyobb sztár, lényegében Ő az, aki képes megmozgatni az állóvizet, bármilyen témában. És, ha Ő nem kezdi el, akkor senki nem fogja elkezdeni. Mögé be mernek állni a többiek is.Realista24 írta:Katinka viszont nem önzetlensége miatt áll az ügy mögé, ez szerintem fix.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 21., hétfő 12:43
Ezt nem tudom, viszont az tény, hogy itthon Ő a legnagyobb sztár, lényegében Ő az, aki képes megmozgatni az állóvizet, bármilyen témában. És, ha Ő nem kezdi el, akkor senki nem fogja elkezdeni. Mögé be mernek állni a többiek is.Realista24 írta:Katinka viszont nem önzetlensége miatt áll az ügy mögé, ez szerintem fix.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 21., hétfő 12:27
én még a szilágyi lilánától várok egy nyilatkozatra, annak a lánynak óriási beszélőkéje van.Remy írta:Ez mindegy... Katinka egy köcsög.Anthony +1.
Az meg, hogy már nem egyedül van, elég jelzés értékű, hogy mégis igaza van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 21., hétfő 12:20
Vagy csak látják, hogy hova kell húzni. Kemény politika van itt.Remy írta:Ez mindegy... Katinka egy köcsög.Anthony +1.
Az meg, hogy már nem egyedül van, elég jelzés értékű, hogy mégis igaza van.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 21., hétfő 11:47
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. november 21., hétfő 11:43
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. november 21., hétfő 9:40
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem