azt mondja kár volt a sporinak belenyúlnia a meccsbe....tovabb nem is olvastam.
igaza van, kar volt isco-nal lest fujni, amikor oblakkal szemben volt, es akkor ronaldo goljarol (?) nem is beszelve.
HozzászólásSzerző: hala real » 2016. november 20., vasárnap 17:48
azt mondja kár volt a sporinak belenyúlnia a meccsbe....tovabb nem is olvastam.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 20., vasárnap 17:40
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. november 20., vasárnap 16:56
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 20., vasárnap 16:40
Dehogynem. Pl. a tizedik uátn, ha a fiúk a nagy ünneplés közepette nem lazázzák el a bajnokság végét, akkor triplázhattunk volna, mivel az Atleti és a Barca is botlottak akkor.Chris írta: Ilyen Ancelottinál, Mourinhonál nem volt.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. november 20., vasárnap 16:33
Szerintem arról lehet szó, hogy ez a csapat 2 BL győzelem után kevésbé tud felpörögni a kiscsapatok ellen. A nagy meccsekre felpörögnek, de utána leülnek. Nem lennék meglepve, ha a Sporting (a spanyolMindenesetre biztató a hosszú, minőségi kispad, és a bő taktikai repertoár. Csak jó lenne már állandósítani egy ilyen formát. Egyszerűen fel nem bírom fogni, hogy egy Legia elleni meccs után hogyan tudnak előhúzni egy ilyen teljesítményt, mint a tegnap esti.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 20., vasárnap 16:19
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 20., vasárnap 16:04
Köszönöm, a számból vetted ki a szót.Kercsó írta:Azért értem én, hogy CR tegnap istenkirály volt. de azért ekézők többsége jogosan róta fel neki a hozzáállás és teljesítménybeli problémákat az előző mérkőzésekre.
oké, mindenkinek vannak jobb és rosszabb periódusai, és tudott dolog volt, hogy emberünk vissza talál a helyes útra. csak na. sokan megakarják kövezni azokat akik szídták CR-t.![]()
az új szerződés és az aranybogyó helyreteszi az önbizalmát. és jöhet a címvédés a BL-ben
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 20., vasárnap 15:58
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. november 20., vasárnap 15:35
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 20., vasárnap 13:28
abban az évben bajnokok lettünk, és abban az évben a Bernabeúban is nagy porololást kapott a matrac.realistahuni írta:2012.április.4Valaki meg utánanézhetne, hogy mikor verték 3 góllal az Atleticot utoljára, a Calderónban!!!
Atletico-Real Madrid 1-4
Cé tripla.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 20., vasárnap 13:26
Mert nem az a fontos hogy vkp legyen...hanem egy jó rendszer. Most mindenki együtt dolgozott. Fel...le...összhangban.morientes írta:Na, meg lettek törve rendesen. Látszott Cholo fején is hogy itt most nincs vita hogy ki a jobb. A középpályánk... Hát félelmetes volt, baromi nagy húzás volt felrakni ezt a hármast, (mondjuk nagyon más opcio nem volt), de el tudom képzelni hogy egy másik edző feldobta volna a nyolcvan gurigás Jamest, ortodox módon mondjuk Kova helyett, azzal ki is nyirta volna a kpt. A kopadz beleérzett rendesen, ezzel meg is fogtuk az atleticot.
Aki még nálam kezdőként is bizonyított az LV, a mi kis "Pedronk" nagyot melózott, nem volt beszarva.
De. MOM Isco, hihetezlen a pali, csak tudnám hol az apja**ba volt ez a teljesítmény eddig. Talán Carlo alatt az elején vlt vmi hasonló, csak most nem igazán hibázott.
Amúgy mindenkinek nagy respect, ez foci volt.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. november 20., vasárnap 13:22
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. november 20., vasárnap 13:16
Igen erre emlékszem. Cronaldo madridi pályafutásának top 5ös meccse volt az.2012.április.4
Atletico-Real Madrid 1-4
Cé tripla.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. november 20., vasárnap 13:12
2012.április.4Valaki meg utánanézhetne, hogy mikor verték 3 góllal az Atleticot utoljára, a Calderónban!!!
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. november 20., vasárnap 12:39
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. november 20., vasárnap 12:35
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. november 20., vasárnap 12:29
Én megnéztem a beinsportosat is, Ray Hudson miatt megéri, nem egy vinczeottó, na.fullmatchesandshows, minden összefoglalóhoz:)
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 20., vasárnap 12:14
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2016. november 20., vasárnap 12:13
2:10-nél amikor reklamálBencze írta:Tessek
https://www.youtube.com/watch?v=A0_dAi4 ... el=DNSport
HozzászólásSzerző: mexes » 2016. november 20., vasárnap 11:51
fullmatchesandshows, minden összefoglalóhoz:)istimester írta:Sziasztok. Valaki meg tudna dobni egy normális minőségű, nem a széleken félig levágott összefoglalóvak? Thk
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem