+1Kerlon írta:A csapat védekezéshez pont, hogy nem kell az erős fizikum. Pont, hogy azért van mert kisegítik egymást. Ahhoz pont, hogy fürge helyezkedni tudó játékosok legyenek, akik gyorsan tudnak váltani védekezésből támadásba és fordítva. Casemiro támadójátékában a legnagyobb hiba, hogy nem tud helyezkedni, ha nálunk a labda, sokszor útban van, ha szorongatják tuti ront. A fent említett gyors váltásra képtelen, de még a gördülékeny játékra sem. Nem neki kell befejezni - ha már idehoztad a támadóinkat-, de nyilvánvalóan kevés a játékunk felépítéséhez. Casemiro tökéletes opció lenne olyan visszavágós meccseken, ahol biztonságra kell törekednünk, de nem kellene neki képezni az alapjátékunkat. És nézd meg újra az Atletico elleni meccset, ahol Kovacic Modric Isco vette kezébe a dolgokat. Nagyjából ennyi.Yazid írta:muszáj vagyok írni, meg kell védenem most, én nagyon csípem gyereket
elég sokat olvasgatom a fórumot, általában mindig megtaláljátok, nagyon sok gól az övé, hogy lassú, gyenge, felesleges a pályán, kovacic játsszon helyette, hogy mikor nem játszott, hú de nagyon ment a játék. Én nem emlékszek, hogy olyan kemény meccseket játszottunk mikor pont sérült volt. Ha jól rémlik általában modric, kroos játszott a posztján... (egyszer sem kovacic, ahogy sokan szeretnék)
mindig olvasom ezt a csapatvédekezést, nálunk nem működik. ehhez szerintem 3 kiba erős fizikumú, gyors, strapabíró középpályás kell, valljuk be modric, kroos akár isco se illik ide, úgyhogy nem értem.
az meg, hogy nem tud támadni meg hogy elakadnak rajta a támadások, én amikor nézem a meccset általában leküldi a labdát szélre vagy modricékhoz. + azért van fent gondolom a 3 frenki támadónk.
Ahogy Kerlonnak, nekem sincs semmi bajom Casemiroval, csak jó lenne azt látni, hogy nélküle nagyon sok meccsen jobb lenne a helyzet.
Pont a minap néztem újra az Atleti meccset. Olyan szinten megoldotta a védekezést a már említett hármas hogy öröm volt nézni.

Kovánál mindenki mondta, hogy a legnagyobb baj, hogy nem vállalkozik eleget, nem lép be annyira a területekre. Ezt szerintem az ősz végére faszán leküzdötte és pl a barca ellen is gond nélkül megindult bárki mellett. Azzal, hogy most 10-15 perceket kap, valószínűleg 22 évesen nem fog merész dolgokat meghúzni, hiszen ő is tudja, hogy ha 15 perc alatt elbasz valamit, nem mostanában lesz újra kezdő. Mondjuk Zidane-t elnézve Kovacic akkor fogja magát újra a kezdőben találni, ha ne adj isten Modric vagy Kroos megsérül, vagy esetleg kikerül valaki eltiltás miatt. Csak ezzel megint az a baj, hogy az önbizalom ami felépült az ősz folyamán, az mostanra valószínűleg már el is tűnt..