az nem jelent semmit. sok melegnek van felesége, családja, stb. amellett azért néha leugrik a kék osztrigába is tangózni.petiamadridista írta:2 hete meg még valami spanyol szépségkirálynő volt a csaja..

Cristiano Ronaldo
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
2 hete meg még valami spanyol szépségkirálynő volt a csaja..
Most akkor buzi-e vagy Cronaldo, vagy sem? Eldönthetnéd, mert az NSO-t ez nagyon de nagyon érdekli valamiért.
Most akkor buzi-e vagy Cronaldo, vagy sem? Eldönthetnéd, mert az NSO-t ez nagyon de nagyon érdekli valamiért.

- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Na az nso megkezdte a C.Ronaldot lejárató kampányt...Kellett neki 3-at lőni az Atletico ellen...
( a b*zis cikkre gondolok)
Biztos úgy mondta,ahogy leírták...
( a b*zis cikkre gondolok)
Biztos úgy mondta,ahogy leírták...

Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
El Maestro írta:https://pbs.twimg.com/media/CxqQKQPW8AUVwuF.jpg
Ha a szabadrúgásból szerzett gólt még Varanenak is adják, akkor is szerzett a meccsen három gólt.
Hála az égnek a gólvonal technika segits.....
Ja, nem.

ZIDANE
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
de bezzeg 6 kamera figyeli a kispadot, 1 helikopter folyamatosan köröz a stadion felett és biztos a szurkoló tábort is aktívan pásztázta pár operatőr.BBeno írta:ez is a laliga vagyis a szovetseg amatorseget mutatja europanak hogy itt meg mindig nincs golkamera. oriasi koltsegek lehetnek beepiteni 2 kamerat vagy lehet csak egyet a felsolecbe. olaszok angolok megodottak erdekes modon....Kerlon írta:Ez amúgy mennyire mérvadó? Mert tegnap a sport tv-n is ismételték és volt két kamera az egyiken úgy tűnt bent van a másikon meg nem. Bár én elsőre is azt mondtam, hogy Oblak bentről tolta ki.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
ez is a laliga vagyis a szovetseg amatorseget mutatja europanak hogy itt meg mindig nincs golkamera. oriasi koltsegek lehetnek beepiteni 2 kamerat vagy lehet csak egyet a felsolecbe. olaszok angolok megodottak erdekes modon....Kerlon írta:Ez amúgy mennyire mérvadó? Mert tegnap a sport tv-n is ismételték és volt két kamera az egyiken úgy tűnt bent van a másikon meg nem. Bár én elsőre is azt mondtam, hogy Oblak bentről tolta ki.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ezzel a mesterharmassal gyorsan utolerte Messit es Suarezt a gollovolistan, mindharmuknak 8 goljuk van. Mindezt ugy, hogy CR szeptemberben tert vissza es az oktobert ataludta joforman.

Ez amúgy mennyire mérvadó? Mert tegnap a sport tv-n is ismételték és volt két kamera az egyiken úgy tűnt bent van a másikon meg nem. Bár én elsőre is azt mondtam, hogy Oblak bentről tolta ki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
https://pbs.twimg.com/media/CxqQKQPW8AUVwuF.jpg
Ha a szabadrúgásból szerzett gólt még Varanenak is adják, akkor is szerzett a meccsen három gólt.

- h3x0r
Hamarosan meg is fogja oket elozni, Jimmy Greaves 357, Gerd Müller pedig 365 golnal allt meg. (Messi 320-nal jar)Kercsó írta:Cristiano Ronaldo has now scored a combined 352 La Liga & PL goals, the 3rd player to score 350 goals in the top 5 European leagues
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Cristiano Ronaldo has now scored a combined 352 La Liga & PL goals, the 3rd player to score 350 goals in the top 5 European leagues
#whatisyourexcuse
kikapja igy most az aranylasztit?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Összjátékban már ez előtt is jó volt. Gólok nem jöttek de akinek van esze az tudta idő kérdése és filézni fog....most is egy kiscsapatot.rashidm írta:Mondjuk az is k*baszott szánalmas, ahogy beírod minden egyes "kis" hullámvölgye után hogy "én megmondtam"... Ismét világklasszis szinten tolta, összjátékból ismét kivette a részét, ismét akart, emelem a kalapom előtte. De azért nem kéne elfelejteni egyből hogy milyen volt szeptember óta...ferni írta:Nevetséges volt az egész, ahogy egy kis hullámvölgy után már eltemették végleg az emberünket...![]()
Lehetett tudni, hogy idő kérdése és visszatér, csak már annyira ment mindenhol a CR szapulás, hogy egyre többen kezdték elhinni, de mutatta a fukkot már kb századjára az okoskáknak...
Már ott tartottunk, hogy Messinek kéne röhögve kapnia az Aranylabdát kérdés nélkül meg újra előkerült a Griezmann >CR is...![]()
Ahogy lehet folyamat beleállnak, élmény nézni, ahogy koppanak időről időre....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealVazquez
Ha a tarsak is ugy jatszanak korulotte, illetve megcsinaljak neki a teruletet, es annyit mozog mint ma, akkor hasznos lesz kozepcsatarkent. Az biztos, hogy ilyen kontraknal, mint a mai, oda fog erni a kapu ele, es ebben a legjobb a vilagon.numberone1 írta:Ezzel meg varjunk. Kozepcsatarkent nem egy gyenge meccse volt ott, nezzuk meg ott tobbszor is, aztan meglatjuk.BBeno írta:ha egyszer igy tolja ezt a poszot es annyira vacakul a szelso posztot akkor vetek lenne betenni balszelre. jo lesz ha ot kereseik a labdaval. testi adottsagai tokeletesek ra

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ezzel meg varjunk. Kozepcsatarkent nem egy gyenge meccse volt ott, nezzuk meg ott tobbszor is, aztan meglatjuk.BBeno írta:ha egyszer igy tolja ezt a poszot es annyira vacakul a szelso posztot akkor vetek lenne betenni balszelre. jo lesz ha ot kereseik a labdaval. testi adottsagai tokeletesek ra
Ma mondjuk nem 4-4-2volt.Akar Mourinhoval, akar Ancelottival, de meg ha Benitezzel is 4-4-2-ben alltunk fel, sokkal jobban ment a jatek. Nem azt mondom, hogy innentol kezdve jatsszunk ebben a felallasban, de valahogy ez a formacio, CR-rel elol sokkal hatekonyabb. Barca ellen is ugyanigy kene felallni, egyszeruen jobban megy a jatek
A kozeppalyasaink viszont 4-3-3ba jobban bele illenek, mert ott egy harmas jobban kitudja egesziteni egymast.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- RealVazquez
Akar Mourinhoval, akar Ancelottival, de meg ha Benitezzel is 4-4-2-ben alltunk fel, sokkal jobban ment a jatek. Nem azt mondom, hogy innentol kezdve jatsszunk ebben a felallasban, de valahogy ez a formacio, CR-rel elol sokkal hatekonyabb. Barca ellen is ugyanigy kene felallni, egyszeruen jobban megy a jatek.Kercsó írta:Azért az nem fog megtörténni.BBeno írta:megvan az uj 9es. benzema morata pad. LEGENDA.
Viszont ha Bale bírná a középpályás melót, akkor a BBC maradhatna...csak átformálva.
Benzema tudna CR társa lenni elől.

- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Azért van ott ahol mert mindig is űzött vad volt és lesz... Kokét még kiüthette volna és minden kerek lenneR.M.C.F írta:Az űzött vad hirtelen sok barátra lelt itt.

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mondjuk az is k*baszott szánalmas, ahogy beírod minden egyes "kis" hullámvölgye után hogy "én megmondtam"... Ismét világklasszis szinten tolta, összjátékból ismét kivette a részét, ismét akart, emelem a kalapom előtte. De azért nem kéne elfelejteni egyből hogy milyen volt szeptember óta...ferni írta:Nevetséges volt az egész, ahogy egy kis hullámvölgy után már eltemették végleg az emberünket...![]()
Lehetett tudni, hogy idő kérdése és visszatér, csak már annyira ment mindenhol a CR szapulás, hogy egyre többen kezdték elhinni, de mutatta a fukkot már kb századjára az okoskáknak...
Már ott tartottunk, hogy Messinek kéne röhögve kapnia az Aranylabdát kérdés nélkül meg újra előkerült a Griezmann >CR is...![]()
Nevetséges volt az egész, ahogy egy kis hullámvölgy után már eltemették végleg az emberünket...
Már ott tartottunk, hogy Messinek kéne röhögve kapnia az Aranylabdát kérdés nélkül meg újra előkerült a Griezmann >CR is...

Már ott tartottunk, hogy Messinek kéne röhögve kapnia az Aranylabdát kérdés nélkül meg újra előkerült a Griezmann >CR is...

ha egyszer igy tolja ezt a poszot es annyira vacakul a szelso posztot akkor vetek lenne betenni balszelre. jo lesz ha ot kereseik a labdaval. testi adottsagai tokeletesek ra