kvára nem tudom mi lesz a nyáron,mert én azért még pogbában sem bizom meg.
jó játékos lehet,de még nagyon forrófejű. plusz a spanyolok meg a bayern ellen sem volt annyira meggyőző.
teljesen halott a piac ott,ahol mi keresgélünk..(jhv,kvk,csatár)
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 16., kedd 11:23
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 16., kedd 11:17
Ilyen fizetést már sehol sem fognak már neki kínálni. Remélem, még ér számára valamit a karrierje, és még szeretne rendszeres lehetőséget kapni valahol máshol, így lejjebb ad a fizetési igényeiből. Különben a nyakunkon marad a szerződése lejártáig.szerintem meg ha megnyernénk a bl-t, akkor ő is hajlandó lenne már végre lelépni
Idén mindkettőben hatalmasat csalódtam.Casillast és Mout egy óceán választja el
Volt már olyan játékosunk, aki eligazolt a Getaféba, és fejlődött annyit, hogy megérte volna hosszabb számon is számolnunk vele? Talán jobb lenne a Bundesligába küldözgetni a tehetségeinket. Ha jól tudom, a Frankfurttal még egyességünk is van.Az AS állítása szerint a Getafe elnöke, Angel Torres több, a Real Madrid Castillában focizó fiatal után is érdeklődött. A kívánságlista élén Dennis Cheryshev és Alvaro Morata áll.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 16., kedd 11:11
szerintem meg ha megnyernénk a bl-t, akkor ő is hajlandó lenne már végre lelépniegyébként arra majd készüljön mindenki,hogy Kaká nagy valószínűséggel marad a helyén.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 16., kedd 11:07
WOOOOOO HOOOOOOOAz El Confidencial szerint Pérez Paul Pogba édesapjával találkozott, hogy fia ügyében egyeztessen vele. A lap szerint a Real Madrid már évekkel ezelőtt szerette volna megszerezni a játékost, akinek hatalmas jövőt jósolnak. Így kijelenthető, hogy a nyári átigazolási szezon egyik fő célpontjává lépett elő a francia középpályás.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 16., kedd 11:03
Hát anno én is csak néztem, hogy miért Garayt adjuk el, és Albiolhoz és Carvalhohoz ragaszkodunk inkább.pavel írta:Garay Albiol helyén?
Hisz hozunk: Carvajal.pavel írta:Mé' nem inkább egy jobbhátvédet hozunk?
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. április 16., kedd 10:41
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 16., kedd 7:37
hogy lenne akkor a felállás?El Unico írta:Mindenképpen kell egy középpályás. Egyrészt,Alonso egyre idősebb,egyre kevesebbet bír,így Modric lesz az,aki át fogja venni a stafétabotot,de még akkor is kell egy középpályás,mivel Kaká már nem opció. Ha Alonso játszik,akkor is mehet Modric a kezdőbe,Khedira kárára. Előttük CR,Özil,és Di Maria helyére kéne egy nagy igazolás. Tököm se tudja ki.
Elől maradhat Benzema,ha Higuaín lelép,márpedig remélem lelép,akkor kell egy új csatár (Cavani),plusz Morata maradhat harmadik számúnak.
A védelem maradhat úgy ahogy van,a bal szélén Marcelo és Coentrao,középen Ramos,Pepe,Varane,Albiol,jobbosra Arbeloa,Carvajal,és ha marad,akkor Essien is jó opció oda,kiegészítőembernek. Sőt,ő még a középpályára is jó lehet vészmegoldásnak. Szerintem elfogadná. Főleg,ha Mourinho marad.
Tehát összegezve így lenne jó: jön vissza Carvajal,Kaká távozik,Essien marad,Higuaín távozik,Cavani érkezik,Di Maria marad,de érkezik valaki a jobbosra (????),és egy középpályás Kaká helyére (Vidal,Verratti,Pogba stb...)
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 16., kedd 1:09
O az a tipikus regi vagasu focista, nem egy robot. Lehet, h nem egy jellem vagy olyas vki aki mast probal mutatni magarol(mert manapsag azok a menok),de hogy vegig zakatolja a meccseit az is biztos(akar milyen gyaszosan is jatszik). Teknikailag meg pont olyan aki kell nekunk egy uj koncepciohoz.Kerlon írta: Abszolút nem tudom, hogy mit láttok benne...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 16., kedd 0:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 15., hétfő 22:46
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 15., hétfő 22:42
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. április 15., hétfő 21:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 15., hétfő 21:47
én is.___Samy___ írta:fogalmam sincs, eredményen néztem rájukŐ játszik TKP-t vagy Marchisio?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 15., hétfő 21:46
fogalmam sincs, eredményen néztem rájukŐ játszik TKP-t vagy Marchisio?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 15., hétfő 21:39
Persze,én is úgy gondolom,hogy egy ember jöhet Khedira helyett,Alonsoba meg van még talán 2 szezon.A herceg meg bőven ok padra ilyen getafek ellenpersze, én sem azt mondom, hogy ha essien jön akkor nem kell senki
vidal/pogba egyikét el kell mozdítani, mert megint bajban leszünk, és akkor jövőre lenne egy ilyen: xabi, khedira, essien, pogba/vidal, egyel feljebb meg özil,modric
jelenleg ezt tartom reális dolognak a következő évre, ki van zárva, hogy innen khedira és xabi egyszerre lelépjen, és azt is, hogy 2 embert szerzünk meg középre
nacho meg nálam egy joly ember lenne, a védelemben gyakorlatilag bárhol eljátszik
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 15., hétfő 21:37
Ő játszik TKP-t vagy Marchisio? Most nézem, hogy egyszerre van a pályán Pogba, Pirlo, Vidal és Marchisio is. Beton középpálya...___Samy___ írta:ha már így szóba jött, vidal már 2 gólt rakott el a lazionak fél óra alatt
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 15., hétfő 21:16
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 15., hétfő 21:10
így így,nálam még Fernando lenne a Joker,aztán lehetne nevelgetni,mint Marcit___Samy___ írta:persze, én sem azt mondom, hogy ha essien jön akkor nem kell senki
vidal/pogba egyikét el kell mozdítani, mert megint bajban leszünk, és akkor jövőre lenne egy ilyen: xabi, khedira, essien, pogba/vidal, egyel feljebb meg özil,modric
jelenleg ezt tartom reális dolognak a következő évre, ki van zárva, hogy innen khedira és xabi egyszerre lelépjen, és azt is, hogy 2 embert szerzünk meg középre
nacho meg nálam egy joly ember lenne, a védelemben gyakorlatilag bárhol eljátszik
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 15., hétfő 21:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 15., hétfő 20:52
Vkp-nek azt mondom igen,de szigorúan csak csere emberként.Közepes csapatok ellen megoldaná,de azért oda minőségi ember kell mindenképp,Vidal,Pogba,Ramires,stb...Remélem jön olyan aki befoldozza ezt a lukat...essien az tuti, hogy nem a leggyorsabb ember, de megbízható, nincsenek hozzáállásbeli gondok, több poszton is használható
persze nem rá kell építeni a csapatot, de a kiegészítő szerepkört szó nélkül ellátná sztem, én mindenképp hoznám, ha olcsón ideadnák
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem