Hát nem tudom, így az előszezonban lejátszott 6 meccs után nekem erről elég egészen más véleményem van!Egyre inkább azt érzem, hogy Bale nem feltétlen fog jó hatással lenni a csapatra. Persze, akár előre is léphetünk vele, de annyira egyben van a csapat és ez csak jobb lehet, ha jobban összeszoknak az új igazolásokkal és megszokják a taktikát.

Továbbra is baromi egyoldalas a csapat és a jobb oldal teljesen impotens; főleg Özillel azon a poszton --> szóval szerintem bőven elférne ide az Bale gyerek (most az árától függetlenül, mert az egy más tészta és arról ugye nem a játékos tehet)!jobb oldala a csapatnak még mindig nincsen, az első félidőben Arbeloa duplanulla támadásban, a másodikban némileg javultunk Carvajal miatt, de egyedül nem megy sokra ő se, Özilt felesleges ott erőltetni..
+1Nagyon bíztató a mutatót játék, és már komolyabb csapatok ellen is konstans jó játék van. Ha ehhez hozzávesszük még, hogy van még egy Varane és Xabi Alonso a tarsolyban, akik enyhén szólva sem lesznek majd hátrány, és talán még lesz egy Bale is, akkor elég szépnek igérkezik a közeljövő...
Cristiano pedig a legnagyobb félisten! :Đ