Viccen kívül Piqué volt a kapocs. Készül az elnökségre..Realista24 írta:Hivatalos. De Rakuten? Hát hogy jöttek képbe ezek?

Nálatok mikor lesz terítéken amúgy a mezszponzor?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 16., szerda 18:21
Viccen kívül Piqué volt a kapocs. Készül az elnökségre..Realista24 írta:Hivatalos. De Rakuten? Hát hogy jöttek képbe ezek?
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 16., szerda 17:04
Goalnak adott interjút, szó szerint elhangzott ez "On form there are not any better midfield player in Europe."palesz77 írta: Ennyiről van szó szerintem is. Én az eredeti foszlányokban mondjuk nem is olvastam a világ legjobbja szöveget, csak a később írt cikkekben láttam, nem tudom Veidt honnan hozta, de gondolom nem félrefordítós nyilatkozatból.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. november 16., szerda 16:52
Mondjuk én azzal a listával nem vagánykodnékBBeno írta:
....teny hogy penge a csavo. mar az interes korszaka ota alairasomban van a neve...
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. november 16., szerda 16:48
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 16., szerda 15:40
Ja. Nem jellemző a japánokra, hogy az európai fociba fektetnek.Realista24 írta:Hivatalos. De Rakuten? Hát hogy jöttek képbe ezek?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 16., szerda 15:29
Hivatalos. De Rakuten? Hát hogy jöttek képbe ezek?palesz77 írta:A Rakuten lesz az új szponzorunk a Qatar helyett a következő szezontól, elvileg évi 60 milliót adnak majd, de ez még nem hivatalos info. 2-kor lesez a hivatalos megerősítés ha minden igaz.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 16., szerda 13:46
Tökmindegy, játszott elleneBBeno írta:sot azon a meccsen tert vissza xavi egy serulesbol emiatt o csak a 79.ben szallt be. 11 percet jarszott coutinho ellen. maradando elmeny.![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 16., szerda 13:45
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 16., szerda 12:41
Ennyiről van szó szerintem is. Én az eredeti foszlányokban mondjuk nem is olvastam a világ legjobbja szöveget, csak a később írt cikkekben láttam, nem tudom Veidt honnan hozta, de gondolom nem félrefordítós forrásból, szóval lehetséges, hogy tényleg így fogalmazott. Viszont az egyértelmű, hogy ez csak annak szól, hogy szóba hozták velünk. Még mondott csomó dolgot róla, fel tudná dobni a Barcát, azon kevesek egyike, akik képesek lennének a Barcában játszani, stbstb.Kercsó írta:Sima PR duma.
Szerintem idén látott 5-6 highlightsot a gyerekről és most, hogy felmerült a neve a hőnszeretett klubjánál, megmondja a "tutit"
Amúgy Coutinho nem illik bele az MSN-es barszába.
Mondjuk ezt nem értem, hogy miért kéne játszania ellene, hogy megállapítsa, hogy egy jó játékos?BBeno írta:xavi szerintem eleteben nem jatszott coutinho ellen.![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 16., szerda 12:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 16., szerda 10:57
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 16., szerda 10:34
Dehogynem. Coutinho volt Espanolos is.BBeno írta:xavi szerintem eleteben nem jatszott coutinho ellen.![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 16., szerda 10:33
Sima PR duma.Veidt írta:Xavi: "Ha Coutinho formaban van, nincs nala jobb középpályás"
Valaki megint hülyeségeket beszél
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 16., szerda 10:23
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 16., szerda 10:21
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 15., kedd 22:05
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 15., kedd 21:45
BBeno írta:tegnap a portugal meccsen azt mondta a fn hogy cancelot viszi a barca. elmegy padozni sergi robero moge. okos mint paco.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. november 15., kedd 11:00
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 14., hétfő 14:35
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. november 14., hétfő 11:13
Majd ha tényleg megtörténik a transzfer, akkor lesz érdemes minősíteni, mert én sem érteném. Sokkal logikusabb lenne egy rutinosabb megoldás, ha csak tehermentesíteni akarjuk SR-t. Viszont ha kezdőbe akarunk valakit, akkor védekezésben és támadásban is jobb szintet képviselő opció kéne, és ezen a szűkös jhv piacon most nem jut eszembe senki elérhető.BBeno írta:tegnap a portugal meccsen azt mondta a fn hogy cancelot viszi a barca. elmegy padozni sergi robero moge. okos mint paco.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem