Értem amit mondasz, de szerintem ez sokkal inkább intelligencia, mint kor kérdése. Nem kell ahhoz X évesnek lenni, hogy valaki ismerje a státuszszimbólum jelentését. Aki meg ezt ismeri, és van egy cseppnyi esze, az tudja hogy egy telefon annyira státuszszimbólum mint az hogy a kocsimra veszek téligumit.Realista24 írta: Kevered a dolgokat kanye. Igenis, sajnos a mai 16-25 év közötti suhancok között, ha almád van, akkor többnek számítasz, mintha nem lenne. Jöhetsz az RR-rel meg Ferrarival, de tudod te is, hogy valahol még azok sem ütik meg a szintet. Na meg mi az előbbi kategóriáról beszélünk itt a fórumon, mert nem emlékszem a témára, hogy milyen kocsit vegyek Ferrarit vagy Bugattit?
(Mondjuk egy személyre szabott Vertu 6-8 gurigáért...arra én is felkapnám a fejem
Persze lehet hogy túlértékelem az embereket, de el nem tudom képzelni, hogy egy normális közegben, ha Iphoneod van akkor többnek számítasz. Ózdon a tesco árulfeltöltők között elhiszem, de az nem szint. Amúgy ha van egy 200-250k értékű androidod az lófasz? Csak az Apple játszik?