Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
mert olyan szuperlativuszban beszel rola mintha minimum szomszedja lenne es mindennap vele zsugazna. miaz hogy nincs nala jobb ha formaban van? videon latta jatszani a gyereket es 1 jo eve volt eddig.
teny hogy penge a csavo. mar az interes korszaka ota alairasomban van a neve mert latszott hogy erti a zsugat de ezen latszik hogy elegnagy pr duma az egesz.
teny hogy penge a csavo. mar az interes korszaka ota alairasomban van a neve mert latszott hogy erti a zsugat de ezen latszik hogy elegnagy pr duma az egesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A Rakuten lesz az új szponzorunk a Qatar helyett a következő szezontól, elvileg évi 60 milliót adnak majd, de ez még nem hivatalos info. 2-kor lesez a hivatalos megerősítés ha minden igaz.
A végét viszont nem értem, miért ne illene bele? Ha Ini a pályán van, akkor szerintem se, de helyette alternatívának szerintem az egyik legjobb lenne a mai piacon. Más kérdés, hogy amíg van egy ígéretes Denis a keretben, felesleges 75 milliót kiadni a brazilra - még ha jobb játékos is -, főleg annak tükrében, hogy Ini is aktív lesz még pár évig remélhetőleg..
Ennyiről van szó szerintem is. Én az eredeti foszlányokban mondjuk nem is olvastam a világ legjobbja szöveget, csak a később írt cikkekben láttam, nem tudom Veidt honnan hozta, de gondolom nem félrefordítós forrásból, szóval lehetséges, hogy tényleg így fogalmazott. Viszont az egyértelmű, hogy ez csak annak szól, hogy szóba hozták velünk. Még mondott csomó dolgot róla, fel tudná dobni a Barcát, azon kevesek egyike, akik képesek lennének a Barcában játszani, stbstb.Kercsó írta:Sima PR duma.
Szerintem idén látott 5-6 highlightsot a gyerekről és most, hogy felmerült a neve a hőnszeretett klubjánál, megmondja a "tutit"
Amúgy Coutinho nem illik bele az MSN-es barszába.
A végét viszont nem értem, miért ne illene bele? Ha Ini a pályán van, akkor szerintem se, de helyette alternatívának szerintem az egyik legjobb lenne a mai piacon. Más kérdés, hogy amíg van egy ígéretes Denis a keretben, felesleges 75 milliót kiadni a brazilra - még ha jobb játékos is -, főleg annak tükrében, hogy Ini is aktív lesz még pár évig remélhetőleg..
Mondjuk ezt nem értem, hogy miért kéne játszania ellene, hogy megállapítsa, hogy egy jó játékos?BBeno írta:xavi szerintem eleteben nem jatszott coutinho ellen.![]()
sot azon a meccsen tert vissza xavi egy serulesbol emiatt o csak a 79.ben szallt be. 11 percet jarszott coutinho ellen. maradando elmeny.

es tenyleg.
viszont a barca ellen kemeny 25 percet jatszott. ott akkor nagyon megjegyezhette maganak xavi :Dddddd
viszont a barca ellen kemeny 25 percet jatszott. ott akkor nagyon megjegyezhette maganak xavi :Dddddd
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Dehogynem. Coutinho volt Espanolos is.BBeno írta:xavi szerintem eleteben nem jatszott coutinho ellen.![]()
Merci Zizou!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Sima PR duma.Veidt írta:Xavi: "Ha Coutinho formaban van, nincs nala jobb középpályás"
Valaki megint hülyeségeket beszél
Szerintem idén látott 5-6 highlightsot a gyerekről és most, hogy felmerült a neve a hőnszeretett klubjánál, megmondja a "tutit"
Amúgy Coutinho nem illik bele az MSN-es barszába.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
xavi szerintem eleteben nem jatszott coutinho ellen.

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Xavi: "Ha Coutinho formaban van, nincs nala jobb középpályás"

JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

altalaban nem szoktam a barcaval foglalkozni mert nem erdekelnek. normalis keretek kozott nem tudok roluk semmit sem mondani. viszont itt a meccsen az arcomba tolja fn a pletykakat akar akarom akar nem. mar csak en dontom el hogy mennyit hiszek el. viszont ezt akkora tenykent kozolte hogy szinte mar csak az a kerdes hogy telen jon e vagy nyaron. ezert irtam ide hirkent. mondom amugy nem keresem a barcas hireket.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
BBeno írta:tegnap a portugal meccsen azt mondta a fn hogy cancelot viszi a barca. elmegy padozni sergi robero moge. okos mint paco.
fn...vagyis Farkas Norbi? Bár mindegy melyik tv-s kókler..., még is Te még ezeknek hiszel? Nem akarok túlozni,de kb a 90%a alaptalan amiket a fn féle fogalmatlan focihoz semmit sem értő alakok bemondanak.
Majd ha szabályokat ismerik,majd ha tudnak pár összefüggést bemutatni,akkor talán szóba lehetne hozni a nevüket. Farkas totál vak ehhez a sporthoz,ráadásul tök elvakult barcás aki "vezeti" a real és a barca meccseken a nézők gondolatait....úgy húz félre mint egy régi dacia.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Alig várom, hogy a Milan bejelentkezzen Messiért: kölcsön + opció

Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Majd ha tényleg megtörténik a transzfer, akkor lesz érdemes minősíteni, mert én sem érteném. Sokkal logikusabb lenne egy rutinosabb megoldás, ha csak tehermentesíteni akarjuk SR-t. Viszont ha kezdőbe akarunk valakit, akkor védekezésben és támadásban is jobb szintet képviselő opció kéne, és ezen a szűkös jhv piacon most nem jut eszembe senki elérhető.BBeno írta:tegnap a portugal meccsen azt mondta a fn hogy cancelot viszi a barca. elmegy padozni sergi robero moge. okos mint paco.
tegnap a portugal meccsen azt mondta a fn hogy cancelot viszi a barca. elmegy padozni sergi robero moge. okos mint paco.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Csoda történt, Messi júliusban NEM-et mondott a Barcelona szerződéshosszabbítási ajánlatára.
Az adócsalós story áll a háttérben állítólag. Most az a terve (elvileg), hogy kitölti jelenlegi szerződését és majd meglátja, hogy mi lesz.
Az adócsalós story áll a háttérben állítólag. Most az a terve (elvileg), hogy kitölti jelenlegi szerződését és majd meglátja, hogy mi lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Döglégy, Vidal, nagyon megy a barcának a jhv keresés. Danilot odaadjuk 50ért.
Nem illik.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Vidal lelép télen, ügynöke megerősítette. Pedig milyen jó helyen volt ott...

JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ennél csak a 93. perces ziccere volt nevetségesebb.
nincs képben idén.
nincs képben idén.
múltkor volt egy cikk hogy sanchez is elfelejtett több százezer euró adót befizetni mialatt katalóniában tanulta a számvitelt edzéseken. szinte mér a fele csapat részese adócsalásnak. a legnagyobb kluboknál is megesik az ilyen, hát még a barcelonánál...