Szerencsejátékok
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Re: Szerencsejátékok
Pfijj meleg volt, de jó lett a vége. 1-1-nél raktam 3.4-ért a Real győzelmet élőben, plusz a kettes kötés is jött a végén, Monaco is ajándék volt félidőben szintén élőben 2.5-ért

- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Csak statot neztem az elso felidoben, 0 loves.M1Ö írta:Jól gondoltad.morientes írta:Nekem gyanús hogy elengedték már a blt..Csalódtam Pochettinoban... Alapból az, hogy B csapattal áll fel. De ez az ötlettelen, szarok bele játék... Meg mi az már, hogy nagy nehezen lőnek egy tizi gólt, erre egyből kapják a másodikat...
Utólag okos az ember, de tudtam, hogy a Juvet kellett volna megtenni helyettük. Na legközelebb hallgatok az első megérzésre.
Luzer angolok ...

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jól gondoltad.morientes írta:Nekem gyanús hogy elengedték már a blt..

Utólag okos az ember, de tudtam, hogy a Juvet kellett volna megtenni helyettük. Na legközelebb hallgatok az első megérzésre.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Porto.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem gyanús hogy elengedték már a blt..De nekik nem létszükség a 3 pont. Ha a Spurs nem nyer, akkor nekik lefőtt a kávé. Ezért bízok Pochettinoban, Eriksenben meg Kaneben. Így hárman eldöntik, nincs más választásuk!
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- M1Ö
De nekik nem létszükség a 3 pont. Ha a Spurs nem nyer, akkor nekik lefőtt a kávé. Ezért bízok Pochettinoban, Eriksenben meg Kaneben. Így hárman eldöntik, nincs más választásuk!morientes írta:A monavo meg ha nyer, már ott is van. Nem beszélve róla hogy bomba formában vannak ősszel úgy a bajnokságban mint a bl-ben.

Így hendi nélkül nem bánom, legyen.morientes írta:Egy olyan szombati pörgés után nem lennék meglepve ha egy nyögvenyelős szerény 1 gólal hoznánk.

Ha raktál a meccseim közül, akkor neked is NYERNED KELL!!!!Remy írta:Feleslegesen variáltok, raktam én is mára. De nem mondom el, hogy mit, had izguljatok.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Benyomtad a lyont, a leicestert meg a portotRemy írta:Feleslegesen variáltok, raktam én is mára. De nem mondom el, hogy mit, had izguljatok.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Feleslegesen variáltok, raktam én is mára. De nem mondom el, hogy mit, had izguljatok.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- morientes
Muszály nekik mer nem szeretném ha elb**nák még a háromnegyed 9-es meccsek előtt az egész estémetAz csak buliszeló.Szerintem nyer a Kusen amúgy pont azért mert a Moszkvának muszáj lenne. Logikus nemde?

Azért reszkiroztam mert ahogy mondod az oroszoknak muszály lenne, a kusen meg n volt meggyőző pénteken, valamint utaznak vagy 3000 kmert, hideg is lesz, a másik oldalon meg az oligharcha biztos odaszólt hogy jó lenne már valamit villantani

A monavo meg ha nyer, már ott is van. Nem beszélve róla hogy bomba formában vannak ősszel úgy a bajnokságban mint a bl-ben.Spursben bízok. Ha tovább akarnak menni, akkor ma mindenféleképp nyerniük kell.
Egy olyan szombati pörgés után nem lennék meglepve ha egy nyögvenyelős szerény 1 gólal hoznánk.. A mi meccsünk egyértelmű szerintem, itt az 1-0-ás hendin is gondolkodtam.
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
Az csak buliszeló.morientes írta:Moszkva nyer. Muszály nekikmia san mia írta:Sziasztok.
Mai kettős kötésem:
Leicester és Real tét 10K
3/4-es kötés
Monaco H
Leverkusen V
Sevilla H
Real Madrid fi. V vége V (ezen szólóban is gondolkozom, mert elég jó odds)![]()
A többi oke, bár nem biztos hogy mi vezetünk a félidőben, nem számitok sima meccsre, de nyerni nyerünk.
A sevilla-juve is ikszes talán nálam.
3 meccset raktam, cszka nyerőre, monaco szintén, leicester nyerőre 3, 5 gólnál kevesebb.

- M1Ö
Ha már tippszmix és BL...
Én nem szoktam túl sokat bonyolítani rajta, sima 5 meccs, H-D-V plusz hendi a sima meccseken.
Szóval ezt hoztam össze ma:
1.: Monaco-Spurs V
2.: Dortmund-Varsó (0-2) H
3.: Sporting-Real V
4.: Zágreb-Lyon V
5.: Leicester-Bruges H
A Spursben bízok. Ha tovább akarnak menni, akkor ma mindenféleképp nyerniük kell. A Monaco még egy vereséggel is jó helyzetben lehet, meg ireálisan jól szerepelnek, ideje lenne már kikapniuk egyetlen aprócska góllal.
A Dortmund szerintem sima lesz. Nem hinném, hogy a 2. helyen gondolkodnának és nem lesznek olyanok mint mi, hogy leadjanak egy sima meccset. Formában is vannak, Signal Iduna Park is. A mi meccsünk egyértelmű szerintem, itt az 1-0-ás hendin is gondolkodtam. A lyon ha tovább akar menni, nyerniük kell, jó formában is vannak. A Zágráb kis túlzással B csapattal is felállhatnának, nekik már egy ajándék meccs. A Leicestertől félek, mert sok a sérültjük és nincsenek is csúcsformában. De a BLben eddig alakítanak és a Bruges is nagyon gyengének tűnik a 0 pontjával meg az 1-10-es gólarányukkal.
Szóval remélem ma egy kis pénz üti a markom.

Én nem szoktam túl sokat bonyolítani rajta, sima 5 meccs, H-D-V plusz hendi a sima meccseken.
Szóval ezt hoztam össze ma:
1.: Monaco-Spurs V
2.: Dortmund-Varsó (0-2) H
3.: Sporting-Real V
4.: Zágreb-Lyon V
5.: Leicester-Bruges H
A Spursben bízok. Ha tovább akarnak menni, akkor ma mindenféleképp nyerniük kell. A Monaco még egy vereséggel is jó helyzetben lehet, meg ireálisan jól szerepelnek, ideje lenne már kikapniuk egyetlen aprócska góllal.

Szóval remélem ma egy kis pénz üti a markom.

- morientes
Moszkva nyer. Muszály nekikmia san mia írta:Sziasztok.
Mai kettős kötésem:
3/4-es kötés
Monaco H
Leverkusen V
Sevilla H
Real Madrid fi. V vége V (ezen szólóban is gondolkozom, mert elég jó odds)

A többi oke, bár nem biztos hogy mi vezetünk a félidőben, nem számitok sima meccsre, de nyerni nyerünk.
A sevilla-juve is ikszes talán nálam.
3 meccset raktam, cszka nyerőre, monaco szintén, leicester nyerőre 3, 5 gólnál kevesebb.
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
Sziasztok.
Mai kettős kötésem:
3/4-es kötés
Monaco H
Leverkusen V
Sevilla H
Mai kettős kötésem:
3/4-es kötés
Monaco H
Leverkusen V
Sevilla H
cavs, hawks hozták, portlandet meg fejtse meg valaki.
komoly kis kínálat lesz hajnalra. okc-houstonon 218over , lehet meredek de remélem sülni fognak a kezek.

komoly kis kínálat lesz hajnalra. okc-houstonon 218over , lehet meredek de remélem sülni fognak a kezek.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
3 u atlanta -6, 2u portland-chicago over 205.
-
mikor kiderült, hogy horford nem játszik, ki is vettem a bostont és raktam 1 boston nop over 204+ pacer ML-t, ezzel "csak" -1 unitos nap volt. Elég kiszámíthatatlan eddig ez a szezon

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Jazz,Spurs ment,de Clippers,Randolph ossz over,Pistons jott. Ami fura,hogy en biztos voltam benne,hogy megraktam a Pacerst de nem
Imadom amugy hogy a Memphisben mindig 2-3 ember day-to-day,igy talalja ki az ember,hogy ki jatszik...
Randolph amugy eleg jol hozza a pontokat lepattanokat,mar 3.alkalommal jon az ossz over nala,szoval ajanlom
Bostonnal Crawford hianya meg hogy a centerjatek kb 0 eleg sokat szamit. Oke Olynik kintrol korrekt de ez igy semmit se er. Lepattanokban Horforddal is szar a csapat,igy foleg.

Randolph amugy eleg jol hozza a pontokat lepattanokat,mar 3.alkalommal jon az ossz over nala,szoval ajanlom

Bostonnal Crawford hianya meg hogy a centerjatek kb 0 eleg sokat szamit. Oke Olynik kintrol korrekt de ez igy semmit se er. Lepattanokban Horforddal is szar a csapat,igy foleg.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Galacticos
Vicc. Hiaba vagy fent minden ejjel borul masnapra minden.
Ezt a bostont nagyon sokan a cavs elso szamu kihivojanak tartottak keleten, a tavalyi szezon + horford utan. Oke hogy korai a szezon es horford nincs most de ez eddig oriasi csalodas toluk az 50%.
Orlando is tegnap oklahomaba tuldobja az okct most meg 50(!) ponttal kevesebbet dob mint tegnap, oke hogy tok mas meccs es ellenfel meg faradsag na de akkor is.
Ugyhogy en egy idore jegelem a temat, ez igy csunyan minuszos.
Ugyanez igaz a teniszre is. Nadal nem vallalta a jatekot ezzel eselyt adva a 9. Helyezettnek aki elt vele, elment elete elso vb-jere es djokovic ellen szettet nyer, erre a 3. Wawrika elutazik es faradt, szarok bele stilusba letol egy vb meccset. Ez nonszensz.
Ezt a bostont nagyon sokan a cavs elso szamu kihivojanak tartottak keleten, a tavalyi szezon + horford utan. Oke hogy korai a szezon es horford nincs most de ez eddig oriasi csalodas toluk az 50%.
Orlando is tegnap oklahomaba tuldobja az okct most meg 50(!) ponttal kevesebbet dob mint tegnap, oke hogy tok mas meccs es ellenfel meg faradsag na de akkor is.
Ugyhogy en egy idore jegelem a temat, ez igy csunyan minuszos.
Ugyanez igaz a teniszre is. Nadal nem vallalta a jatekot ezzel eselyt adva a 9. Helyezettnek aki elt vele, elment elete elso vb-jere es djokovic ellen szettet nyer, erre a 3. Wawrika elutazik es faradt, szarok bele stilusba letol egy vb meccset. Ez nonszensz.
-
horford gtd, meg anthony is lehet, fájdalmakkal fog játszani. na mindegy majd meglátjuk

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Gondolom, mert Horford nem lesz és Davis élhet. Meg ha Thomasnak még gond van az ujjával az bezavarhat neki.sucre írta:fúúú mekkora trap-nek néz ki ez a boston -4.5. Klasszisokkal jobb csapat a Celtics, ezt hogy sikerült össszehozni?

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!