...csak éppen a kirúgásai katasztrofálisak szegénynektsanyi10 írta:Azért most Casillas reflex befigyelt!

HozzászólásSzerző: Professore » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:33
...csak éppen a kirúgásai katasztrofálisak szegénynektsanyi10 írta:Azért most Casillas reflex befigyelt!
HozzászólásSzerző: tsanyi10 » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:32
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:30
HozzászólásSzerző: Professore » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:28
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:25
Sokkal több dolgot látok a változás okai között,mint annyit,hogy Marcelo visszatért és dominálni próbálunk. vagyis: nem is értek egyet veled teljesen. A játékosok helyezkedése,mozgása,második hullám érkezésének szituációi,de még a bedobások megoldása is másképp zajlik,mivel másképp állnak fel hozzá a játékosok. Ebben a rendszerben CR,Modric,Isco,Marcelo és Benzema úgy fog élni,mint hal a vízben... talán még Özil is,de neki nincs meg a helye...Csak van egy jól játszó Marcelo ennyi az egész. Ez a plussz megvolt Mou első 2 évében is, csak hát a tavalyi sérülés betett Marci és a mi szezonunknak is.
A játékunkban meg csak a prioritás változott meg. Eddig nem törekedtünk a meccsek és a kp dominálására, most ez a cél, ennek ki is kell jönnie egy olyan csapat ellen, amelyik nem törekszik ezen célokra. Személy szerint én most nagyon örülnék egy olyan ellenfélnek, amelyik a labdakontrollra is törekszik, mert abból lehetne leszűrni, hányadán állunk. A játékunk képe a két csapat alapvető céljai közötti különbség miatt csalóka.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:25
Én Benyában azt szeretem, hogy hasznos a támadás felvezetésében is, és nem olyan mint Pipita volt, hogy csak megáll a védők között és hátha arra megy a labda... Az viszont, hogy a jobbos gyalázat ez biztos...Matt009 írta:Nagyon kell ide Bale meg egy jó formában lévő Carvajal is, mert amit ez a két jómadár jelenleg a jobboson leművel az gyalázat. De nekem még Benzema is szürke. Nagyon elnézegetnék egy Suarezt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:24
HozzászólásSzerző: miért » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:22
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:22
Nem. Nem csak Marcelo és a középpályás dominálás miatt. Most meg is játsszuk a labdát, meg akarjuk tartani, és "feljátszani", nem csak előre vágni, azt lesz ami lesz.Matt009 írta:Csak van egy jól játszó Marcelo ennyi az egész. Ez a plussz megvolt Mou első 2 évében is, csak hát a tavalyi sérülés betett Marci és a mi szezonunknak is.Hihetetlen,mennyit fejlődött a játékunk Mourinho óta.
A játékunkban meg csak a prioritás változott meg. Eddig nem törekedtünk a meccsek és a kp dominálására, most ez a cél, ennek ki is kell jönnie egy olyan csapat ellen, amelyik nem törekszik ezen célokra. Személy szerint én most nagyon örülnék egy olyan ellenfélnek, amelyik a labdakontrollra is törekszik, mert abból lehetne leszűrni, hányadán állunk. A játékunk képe a két csapat alapvető céljai közötti különbség miatt csalóka.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:19
Csak van egy jól játszó Marcelo ennyi az egész. Ez a plussz megvolt Mou első 2 évében is, csak hát a tavalyi sérülés betett Marci és a mi szezonunknak is.Hihetetlen,mennyit fejlődött a játékunk Mourinho óta.
Nagyon kell ide Bale meg egy jó formában lévő Carvajal is, mert amit ez a két jómadár jelenleg a jobboson leművel az gyalázat. De nekem még Benzema is szürke. Nagyon elnézegetnék egy Suarezt.A jobb oldal Özillel és Arbeloával valóban gyenge. Oda fog érkezni Bale. Biztos vagyok benne...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:19
Amennyire én észrevettem mostanság Isco cseréje DMadamzz írta:Egyet nem értek. DM eddig ha jól emlékszem akkor csak a Bouremouth ellen játszott a jobboldalon. Azért ő lényegesen jobb alternativa oda mint Özil, bár Bale ugy is megoldja majd a gondokat.
HozzászólásSzerző: Professore » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:18
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:17
HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:16
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:16
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:16
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:15
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:14
Carvajal-Bale jobb szél ütni fog... Özilt nagyon könnyen faultolják. Át is ment 1 időre a balosra helyet cserélt Iscoval, de akkor meg a pálya közepe volt csendes...El Unico írta:Hihetetlen,mennyit fejlődött a játékunk Mourinho óta. Kevés idő alatt nagyon durva változásokat látok a játékunkban. Nagyon elégedett vagyok,nem számítottam erre. Ancelotti eddig remek munkát végez. Csapatként játszunk,ez az Isco-Modric páros brutál jó. A jobb oldal Özillel és Arbeloával valóban gyenge. Oda fog érkezni Bale. Biztos vagyok benne...
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:13
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 8., csütörtök 4:13
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem