HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. november 15., kedd 12:06
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 15., kedd 11:36
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. november 15., kedd 11:25
Már már túl sok ez a sok közös vonás, kezd félelmetes lenni... dupla accon vagyunk mi is?!ziro4vr írta:A német nyelvvel is így vagyok.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 15., kedd 11:18
Egyébként anno én is kacérkodtam ezzel a területtel, már nem a morfiummal, hanem a programozással.nmate írta: Csak a morfium hianyzik
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2016. november 15., kedd 8:39
Annyival szállnék be, hogy én is közlekedésmérnökin indultam, onnan váltottam biztonságtechnikára. Ebben 4 éve dolgozom, de egyre többet érzem, hogy nem akarom ezt csinálni egész életemben. Persze jöhet egyszer egy olyan munkahely ebben a szakmában, ami teljesen magával ragad, de erre kevés esélyt látok. A lényeg, hogy szerintem próbáld meg, és ha úgy sem jön be, ne félj váltani. Nyilván nem egy sétagalopp amikor az ember munka mellett valami újat kezd el tanulni, főleg ha diplomában gondolkodsz ami így már költségtérítést is magával vonhat. Viszont biztosan megéri, csak nagyon jól meg kell gondolni, hogy mire váltasz, nehogy ott is szembesülj azzal, hogy nem tetszik.fiore írta:Érdekelne a véleményetek......
Az utóbbi időben felkeltette az én érdeklődésemet is a programozás. Otthon elkezdtem foglalkozni vele, de az internet alapján ahány ember annyiféle javaslat van arról, hogy hogyan érdemes elindulni. Végül a python-nal kezdtem. Tudsz valamit javasolni, hogyan érdemes ebbe belevetni magát az embernek? Gondolkodtam ezekről a "gyorstalpalós" sulikról is, de félek tőle, hogy csak pénzlehúzás, és nem sokra jutnék vele. Erről van tapasztalatod?nmate írta:Jelen.fiore írta:Esetleg van közöttetek olyan, aki korábban tanult egy adott dolgot, majd később teljesen másba kezdett bele?
BSc kozlekedesmernok diplomam van, nem igazan ajanlottak olyan munkat, amihez lett volna kedvem. Majd belevagtam a programozasba. Es kurva jo.
Terjednek el ezek a "nem-akkreditalt" programozo sulik, ha van affinitasod a programozashoz, tetszik maga a programozo kozosseg, es hajlando vagy arra, hogy a szabadidodet is ennek szenteld (kezdetekben leginkabb, kesobb inkabb csak egy reszet), akkor ajanlom. En alszok vagy 4-5 orat naponta most, de nem ugy kelek fel, hogy faszom megint valami fos vizsgara kell keszulni, hagyjatok mar a gecibe...szoval kiraly
ja es nem utolso sorban: $$$![]()
HozzászólásSzerző: sentry » 2016. november 14., hétfő 23:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. november 14., hétfő 23:06
Csak a morfium hianyzikziro4vr írta:Még jó hogy a mr robotra kattantál rá és nem a hannibálra mondjuk.![]()
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 14., hétfő 23:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 14., hétfő 23:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 14., hétfő 22:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. november 14., hétfő 22:08
Jelen.fiore írta:Esetleg van közöttetek olyan, aki korábban tanult egy adott dolgot, majd később teljesen másba kezdett bele?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 14., hétfő 21:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 14., hétfő 21:28
Huszonpár éves vagy, ha mondjuk tíz évet lehúzol a szakmádban, jó fizetésért, mellette még másik két diplomád/szakmád/tudásod is meglehet abból, ami közelebb áll hozzád, vagy legalábbis úgy érzed.. Engem szimplán elkeserít, ha belegondolok abba, hogy azzal foglalkozzak életem végéig, amit nem szeretek.
HozzászólásSzerző: fiore » 2016. november 14., hétfő 21:20
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. november 12., szombat 12:40
Kíméletlen stílusban, de röviden és tömören:ikarus93 írta:Azt még hozzátenném, hogy Clintonnak olyan jelöltjei voltak az alelnöki pozícióra mint Bill Gates vagy Tim Cook (Apple vezére), akik igen kiemelkedő és innovatív alakjai a világnak. Plusz mindenhova a szakmai tudás alapján helyzete volna el a kormányfőket és nem pénztárca/haverság alapján, mint Trumpnál.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. november 12., szombat 12:16
A legalis bevandorlast is kisse nehezebbe teszi, csokkenti a kiadhato munkavallalasi engedelyek szamat, de az valoban blodseg, hogy az osszes kulfoldit hazakuldene.wZoLee7 írta:Még mindig ez a téma?Én továbbra is azt mondom, teljesen érthető, hogy az amerikai középosztálynak a töke tele van már azzal ami ott folyik. A kettő rossz közül Trumpnál van meg az esély, hogy jobb lesz az ő helyzetük...írják mindenféle szennylapokban meg oldalakon hogy jajj a csúnya Trump elüldözi a bevándorlókat. Ezt aki benyeli az nagyon buta már bocsánat. Persze, az illegális dolgozni nem akaró segélyen élő semmire kellőket vissza zavarja majd oda ahonnan jöttek, de aki ezért hibáztatni fogja az se normális. Egy pl MO.-ről vagy Szlovákiából kitelepült, dolgozó embert nem fog érinteni ez az egész, azzal h ott dolgozik amerikának is termel. Tegnap meg mit írnak a szlovák újságban? Hogy majd mindenkit haza küldenek...
Attól, hogy az ott amerika rohadtul nem élnek jól az emberek, a gazdagok igen, meg azok akik segélyen tolják. Amúgy is, attól, hogy elnök még nem tehet azt amit akar, ha elszalad vele a ló úgy teszik félre mint a huzat.
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. november 12., szombat 11:41
House of CardsRealista24 írta:Ő egy elnök, akit irányítanak es önálló döntése nem hiszem hogy van.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. november 12., szombat 11:35
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 11., péntek 23:36
Én nem akarlak megbántani de még a vak is látja meg tudja hogy USA-ban a legbefolyásosabb emberek irányítanak. Az elnök tulajdonképp egy báb.ikarus93 írta:Realista24 írta:Ő egy elnök, akit irányítanak es önálló döntése nem hiszem hogy van.
Akkor OV-t is iranyitjak ? Nem hiszem
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 11., péntek 20:10
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem