Formula-1
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Formula-1
Jó futam volt, Verstappen tényleg hatalmasat ment, az meg hogy hagyott e helyet Vettelnek... franc tudja, meg volt az 1 autó szélesség de mondjuk a holland az istennek nem akart kicsit beljebb húzódni.. mondjuk lehet nem is tudott volna. Másfelől meg Vettel ugyan ezt eljátszotta Alonsoval szvsz... Jobb ha, csendbe marad.
Rosberg ha nem figyel oda, elbukhatja ha Hamilton ilyen éles lesz, mert sem Ricciardot pláne nem Verstappent nem fogja érdekelni a VB cím sorsa, akár telefonálgat Toto Wolf akár nem...
Rosberg ha nem figyel oda, elbukhatja ha Hamilton ilyen éles lesz, mert sem Ricciardot pláne nem Verstappent nem fogja érdekelni a VB cím sorsa, akár telefonálgat Toto Wolf akár nem...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Pofázott ő már sokaknak.pl:ericco írta:Le tudnál írni nekem pár ilyen dumálást, beszólást, amikor nem jogosan védte meg magát a támadásoktól?Kercsó írta:A dumálásra értettem. És arra, hogy mindig kiosztja azt észt a nála sokkal tapasztaltabbaknak.
Nem a pályán mutatott teljesítményét vontam kétségbe.
Villeneuve, Massa, Rosberg, Vettel stb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kercsó 2016. november 14., hétfő 13:38-kor.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Le tudnál írni nekem pár ilyen dumálást, beszólást, amikor nem jogosan védte meg magát a támadásoktól?Kercsó írta:A dumálásra értettem. És arra, hogy mindig kiosztja azt észt a nála sokkal tapasztaltabbaknak.
Én azokra akadtam ki, akik sírtak a körülmények miatt. Gondolok itt Vettelre első sorban. Rosberget még megértem (a pontszerző helyeken akkor autózó kicsiket is), mert neki jól jöttek volna a fél pontok, de hogy a másik német mit sírt a piros atóban, azt nem értettem?Remy írta:Lassan ott tartunk, hogy a tapasztaltabbaknak kell magukba nezniuk. Tegnap is be lett lenyegeben csicskitva mindenki. Semmi kockazat, csak a szurke korozgetes.
Lassan már ott tartunk, hgoy régebben vártuk az esős futamokat, most meg már fordítva van a dolog, mert az eső a rajt elmaradását és a SC mögötti körözgetést jelenti. Pedig miután elengedték őket, simán tudtak menni. Oké, volt egy-két megpördülés, de az benne van. A futam elejét is felelseges volt szétpiroszászlózni a rinyagépek miatt.
Merci Zizou!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Lassan ott tartunk, hogy a tapasztaltabbaknak kell magukba nezniuk. Tegnap is be lett lenyegeben csicskitva mindenki. Semmi kockazat, csak a szurke korozgetes.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Kercsó
ericco írta:Nem értem, mire célzol. Mit kéne máshogy csinálnia Verstappennek, hogy ez teljesüljön?Kercsó írta: amíg be nem nő a feje lágya.
Az hogy be meri tenni, hogy bátrabban vezet, szerintem még belefér. Végre valaki. És még így is kevesebb balhét okozott, mint az állandóan siránkozó Vettel (Tegnap is, amit leművelt a német a rádióban egy kis eső miattAztán a futam második felében lehetett látni, hogy simán vezethetőek voltak az autók még nagyobb esőben is.)
Vagy mert a holland vissza mer szólni néha, mikor néhány érzékenyebb lelkű a boxban jogtalanul veszi őt a szájára, csak azért, mert ilyen fiatalon ennyire tehetésges? Nincs semmi baj a feje lágyával. Ha tapasztalatlanságot írtál volna, azt még elfogadnám.
A dumálásra értettem. És arra, hogy mindig kiosztja azt észt a nála sokkal tapasztaltabbaknak.
#whatisyourexcuse
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ezt a részét én sem értettem...mindig is úgy volt ha esős az idő a legtöbb pilóta a vizes iveket keresi stb...tegnap meg csak Verstappen rohangált ott...meg is lett az eredménye.Kercsó írta: Amit nem értettem, hogy az utolsó 20 körön más ívet autózott, mint a többiek. Mondhatni, hogy vizezte a gumikat, míg mások a "jó" íven csak köröztek tele szart gatyával, ő meg legalább 1.5 másodpercet vert mindenkire...és senki nem merte követni a példáját.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Rosberg rohadtul orulhet, siman meg a 2. hely se lett volna meg neki. Akarmennyire bizonygatta h majd harcolni fog, amikor Hamiltonnak osszejon egy tiszta hetvege ő csak szepen beautozik mogotte.
- ericco
- Kapcsolat:
Nem értem, mire célzol. Mit kéne máshogy csinálnia Verstappennek, hogy ez teljesüljön?Kercsó írta: amíg be nem nő a feje lágya.
Az hogy be meri tenni, hogy bátrabban vezet, szerintem még belefér. Végre valaki. És még így is kevesebb balhét okozott, mint az állandóan siránkozó Vettel (Tegnap is, amit leművelt a német a rádióban egy kis eső miatt

Vagy mert a holland vissza mer szólni néha, mikor néhány érzékenyebb lelkű a boxban jogtalanul veszi őt a szájára, csak azért, mert ilyen fiatalon ennyire tehetésges? Nincs semmi baj a feje lágyával. Ha tapasztalatlanságot írtál volna, azt még elfogadnám.
Merci Zizou!
- Kercsó
Nekem a kölyök mindaddig nem lesz szimpatikus, amíg be nem nő a feje lágya.
De tény és való tegnap hatalmasat ment.
Amit nem értettem, hogy az utolsó 20 körön más ívet autózott, mint a többiek. Mondhatni, hogy vizezte a gumikat, míg mások a "jó" íven csak köröztek tele szart gatyával, ő meg legalább 1.5 másodpercet vert mindenkire...és senki nem merte követni a példáját.
Massát sajnáltam, hogy utolsó hazai versenyén odacsapta az autót...remélem Abu Dhabiban szépen fog majd búcsúzni.
De tény és való tegnap hatalmasat ment.

Amit nem értettem, hogy az utolsó 20 körön más ívet autózott, mint a többiek. Mondhatni, hogy vizezte a gumikat, míg mások a "jó" íven csak köröztek tele szart gatyával, ő meg legalább 1.5 másodpercet vert mindenkire...és senki nem merte követni a példáját.
Massát sajnáltam, hogy utolsó hazai versenyén odacsapta az autót...remélem Abu Dhabiban szépen fog majd búcsúzni.
#whatisyourexcuse
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Én sem szopkodtam eddig Verstappent, de amit ma bemutatott arra csak a legjobbak képesek. Kár, hogy a csapat elcseszerintette neki a biztos 2. helyet, mert Rosberget lazán lerázta már, mondjuk Hamiltont sztem nem ette volna meg, végig úgy éreztem, hogy ő pont annyit megy elöl amennyit épp kell. Jót tett volna a VB-nek, ha Rosberg csak 3., így viszont szupereasy neki, nem látom a lehetőségét, hogy a dobogóra ne férjen fel ezzel az űrhajóval, max ha technikai hiba, de neki úgyse romlik el...
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Én egész eddig rühelltem Verstappent, de ma egy olyan Schumit nyomott, hogy be kell lássam, b*szott jó pilóta. Ugyan még csak 19 éves, de ez megmagyarázza a hülyeségeit. Kiváncsian várom, mikor lesz világbajnok. Talán még szurkolni is fogok Neki egyszer

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gyerekek. Ez ferfi munka volt. Nem ember.
Rosberg meg hozza a dobogot es rendben is van.

Rosberg meg hozza a dobogot es rendben is van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lestat
Azért irtam mert a szujóèk elkezdték hogy lehet vizsgaljak stb...nekem nem volt vele gondom ez a verseny. Pedig Ferraris vagyok.gólvonal írta:Előtte pont Vettel is (azt hiszem) így védekezett Alonso ellen, arra nem adtak semmit, akkor sztem ez is tiszta volt.lestat írta:Verstappen gyorsasága nem meglepő.
De hogy ennyire el baltázni a RedBullnál.![]()
Amugy fasza volt a Vettel-es cinkes volt de nálam mèg belefért...mint kés a vajon ugy rohant át a végén.

Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Előtte pont Vettel is (azt hiszem) így védekezett Alonso ellen, arra nem adtak semmit, akkor sztem ez is tiszta volt.lestat írta:Verstappen gyorsasága nem meglepő.
De hogy ennyire el baltázni a RedBullnál.![]()
Amugy fasza volt a Vettel-es cinkes volt de nálam mèg belefért...mint kés a vajon ugy rohant át a végén.
- lestat
Verstappen gyorsasága nem meglepő.
De hogy ennyire el baltázni a RedBullnál.
De hogy ennyire el baltázni a RedBullnál.

Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- ericco
- Kapcsolat:
Nem értem, miért kellett az elején szarakodni a piros zászlókkal, ha a végén hagyták őket menni ugyanolyan körülmények közt. Ez jól megmutatja a fejetlenséget a FIA-nál.
Merci Zizou!
na szép volt rosberg. két hét múlva elég egy 3. hely is.

Félelmetes
Lewist is bedarálta volna, ha nem szedik ki onnan...
Lewist is bedarálta volna, ha nem szedik ki onnan...

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Max megbosszulta Alonsot. Remélem Vettel szája megint sírni fog...A kis nyomorék most blue flag-ezhet...

- lestat
Na ezt szèpen csinálta Verstappen.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane