Taktikai háború (Legyél Xabi)
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Nem tudom eldönteni, hogy most Zizu verte meg Cholo-t taktikailag, vagy egyszerűen sokkal jobban akarták a győzelmet a srácok. Valaki aki tud a meccsről egy-két érdekes taktikai elemet? RMFC?

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez a mai 442, ami inkább volt 4411 rohadtul működött. Amíg Benzema nem 100%-os és nincs Morata nyugodtan mehet ez, Elöl CR, mögötte Isco, széleken meg Bale és Lucas, vagy Asensio. Isco rengeteget melózott, jól is játszott védekezésben és támadásban is. Kroos ha majd visszatér átveheti Kovacic helyét, aki meg előrébb tudná váltani Iscot is. James már teljesen felesleges nekünk. Széleken is van 3-4 ember rajta kívül, a kp-n mindenki előtte van. Egyedül a védelemnél vagyunk bajban, van 4 olyan középső védőnk akik gond nélkül kezdők lehetnek. Varanet már nem venném ki a kezdőből, Nacho meg első számú cserém lenne a szélekre.
Kedden remélem ZZ nem akar nagyon pihentetni, a heti két meccset ki kell bírniuk, most még gond nélkül, szóval ugyan ez a csapat mehetne is
Kedden remélem ZZ nem akar nagyon pihentetni, a heti két meccset ki kell bírniuk, most még gond nélkül, szóval ugyan ez a csapat mehetne is
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Már rég ez a játéka, nem lesz neki új. Nem lesz kötött a posztja, mint eddig sem, úgyhogy kb mindegy, hogy csatárnak lesz nevezve vagy szélsőnek.wZoLee7 írta:CR, ívelések, jó lesz az? Dehogy lesz. Ő abban jó hogy megérkezzen oda, akkor borzasztó, amikor helyet kell magának csinálni.
Vazquez kezdetésének nem örülök. Ő többet adna csere ként, mint Asensio, és Asensio is többet adna kezdőként, mint Lucas. Mondjuk meg vagyunk lőve elég keményen, de nem lehetetlen a dolog. Isco teker egyet a hosszúba és eldönti, 2-1 ide!!!

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
Cserélgetik az oldalakat, beszállnak a Marcelo-Isco és a Carvajal-Lucas összjátékokba, középen ott lesz a két horvát, ha nyerni mennek ki akkor sima is lehetne. Sajnos nem lesz könnyű meccs, a védekezésre is oda kell figyelni majd, mert az AtMa közben már egész pofás akciókat is tud vezetni.
Én Baletől várom a csodát ma. Fejjátéka szerintem már veri Ronaldoét, ezért preferálnám inkább a 442-t Isco-Lucas szélekkel. Védekezésben is stabilabb lehet, illetve Bale meg Ronaldo teljes szabadságban játszhatna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
CR, ívelések, jó lesz az? Dehogy lesz. Ő abban jó hogy megérkezzen oda, akkor borzasztó, amikor helyet kell magának csinálni. Olyankor szokott buta szabálytalanságokat csinálni, oda üt, oda rúg. Ebből hamarabb lesz 442, védekezésben mindenképp, támadásban majd meglássuk ki hogy tud utat nyitni a másiknak.
- ___Samy___
A hírek alapján erre kell számítani:
-----------------------------Keylor---------------------------------
---------------Varane------------------Ramos-------------------
--Carvajal------------------------------------------Marcelo-----
----------------------------Kovacic------------------------------
-------------Modric---------------------Isco---------------------
----Lucas-------------------CR---------------------Bale---------
Vagy a két horvát cserélve, vagy 442, Lucassal és Iscoval a szélen.
Lehet hülyén hangzik, de én sztem jól is kijöhetünk ebből a sérüléshullámból. CR-t betoljuk középre, ott ráér sétálgatni, meg vergődni. Mivel továbbra is ívelések lesznek elsősorban (vagyis én szerintem), így még jól is jöhet ott középen a portugál. A széleken meg meglesznek a visszazáró, 1 vs 1-ben használható emberek. Bale miatt pedig jók lehetünk a kontrákban, mert bizony nekünk fog jönni az Atleti, az tuti.
Én szerintem nyerünk, bár piszok egy izzadós meccs lesz.
-----------------------------Keylor---------------------------------
---------------Varane------------------Ramos-------------------
--Carvajal------------------------------------------Marcelo-----
----------------------------Kovacic------------------------------
-------------Modric---------------------Isco---------------------
----Lucas-------------------CR---------------------Bale---------
Vagy a két horvát cserélve, vagy 442, Lucassal és Iscoval a szélen.
Lehet hülyén hangzik, de én sztem jól is kijöhetünk ebből a sérüléshullámból. CR-t betoljuk középre, ott ráér sétálgatni, meg vergődni. Mivel továbbra is ívelések lesznek elsősorban (vagyis én szerintem), így még jól is jöhet ott középen a portugál. A széleken meg meglesznek a visszazáró, 1 vs 1-ben használható emberek. Bale miatt pedig jók lehetünk a kontrákban, mert bizony nekünk fog jönni az Atleti, az tuti.
Én szerintem nyerünk, bár piszok egy izzadós meccs lesz.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Kapusok: Keylor Navas, Casilla és Rubén Yáñez
Védők: Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Coentrão és Danilo
Középpályások: James, Kovacic, Modric, Asensio és Isco
Támadók: Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale, Lucas Vázquez és Mariano
akkor atletico ellen
------- navas
carvajal - ramos - varane - marcelo
kovacic - modric - isco
bale - benzema - ronaldo
ide a rozsdás bökőt
Védők: Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Coentrão és Danilo
Középpályások: James, Kovacic, Modric, Asensio és Isco
Támadók: Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale, Lucas Vázquez és Mariano
akkor atletico ellen
------- navas
carvajal - ramos - varane - marcelo
kovacic - modric - isco
bale - benzema - ronaldo
ide a rozsdás bökőt
Inkább 4141 ez, de tényleg nem mozog rosszul. Santossal egyre jobbak amúgy és az utánpótlás is tele igerettel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Ronaldo ma egész jol tolja, az ellenfél gyengeseget is figyelembe véve. Sokkal jobban fekszik neki a 4-4-2. Talan Kroos (es Casemiro?) hiányában erdemes lenne megpróbálni nekunk is a derbin...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- wZoLee7
Mégis kivel kellene nekik fent kombinatívan játszani? Benzema formán kívül, CR szintén. Bale van és kész. A szélső játékunk elég gyenge, mert a cserék után Lucas oké, vele lehet, de a másik oldalon ha Morata játssza a szélsőt akkor az ott Marcelonak kuka. Egy sorral hátrébb meg Kroos jelenleg ismét a vkp-s szerepben játszik, Kovacic és Isco marad, akikkel azért szintén meglehet oldani, de ők sokszor messze vannak a kaputól így ott sok értelme nincs, vagy csak nem annyira látványos. Azt kellene megoldani, hogy ne akarjon mindenki a 16-osban tolongani, mert olyankor már nem nagyon tudunk mit kezdeni a tömörülő védelemmel.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Szerintem ha Casemiro visszater es kicsit stabilabb lehet a kps vedekezes, akkor talan a szelsovedoket is tobbszor engedi elore Zidane.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hát nem tudom... én másképp látom, szerintem Marcelo továbbra is sokat jár fel, sokat kavargat elől, és kifejezetten jól muzsikál, évek óta stabilan hozza a támadójátékát, lehet rá számítani, szinte sosem lóg ki, a védekezés már más kérdés, abban sosem volt kiemelkedő.morientes írta:Én azt hiszem ebben ZZ keze is benne van, lehet úgx itéli meg hogy inkább stabilabban hátul mert mostanában sok gólt kaptunk.Én azt látom, hogy fele annyira futkároznak felfelé, mint tették tavaly vagy azelőtt.
De az igaz hogy a brazil nem úgy villog akkor sem ha fenn van ahogy szokott.
Carvajsl az ok, azok a beadások nagyon ülnek, ha már a kombinativ játék nem, legalább az.

Kroos és Casemiro hiányában kíváncsi vagyok, hogy Zidane kit akar majd a védelem elé rakni "beállósnak". Gyakorlatilag Modricra tippelek és az Isco-Kovacic kettős lesz az oldalain. Sanszos, hogy működhet ez is, bár az Atma ellen nagyjából mindegy, hogy középen mit hozunk, mert ott tömörülnek a legjobban, ezért Zizou helyében már rég begyakoroltattam volna a következő felállást:
------------------------------Keylor
--------Pepe-----------------Ramos----------------Varane
Carvajal--------Modric-----------------Kovacic-------------Marcelo
--------Bale-----------------Morata----------------C
Morata helyére gyakorlatilag Benzema kerülne, de sérülése miatt kérdéses. Amúgy meg egyetértek, hogy ő akkor igazán tényező, amikor az autista mozgását már nem bírják teljesen lekövetni a fáradt védők. Szóval ebből jól látszik, hogy van 3 jól fejelő játékosunk elől, két szabadjára engedett szélső védőnk, akik jól centereznek. Labdajáratásra, védekezésre egyértelműen a két horvát kell, baj esetén Pepe levételével jöhetne Isco egy merészebb felállásban. Ramos nélkül még Nacho mehetne a kezdőbe, de Varane lenne a középső ember. Alternatív megoldásként 442-ben Lucassal, Bale-lel a széleken 442-ben játszatnám a csapatot.
------------------------------Keylor
--------Pepe-----------------Ramos----------------Varane
Carvajal--------Modric-----------------Kovacic-------------Marcelo
--------Bale-----------------Morata----------------C
Morata helyére gyakorlatilag Benzema kerülne, de sérülése miatt kérdéses. Amúgy meg egyetértek, hogy ő akkor igazán tényező, amikor az autista mozgását már nem bírják teljesen lekövetni a fáradt védők. Szóval ebből jól látszik, hogy van 3 jól fejelő játékosunk elől, két szabadjára engedett szélső védőnk, akik jól centereznek. Labdajáratásra, védekezésre egyértelműen a két horvát kell, baj esetén Pepe levételével jöhetne Isco egy merészebb felállásban. Ramos nélkül még Nacho mehetne a kezdőbe, de Varane lenne a középső ember. Alternatív megoldásként 442-ben Lucassal, Bale-lel a széleken 442-ben játszatnám a csapatot.
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én azt hiszem ebben ZZ keze is benne van, lehet úgx itéli meg hogy inkább stabilabban hátul mert mostanában sok gólt kaptunk.Én azt látom, hogy fele annyira futkároznak felfelé, mint tették tavaly vagy azelőtt.
De az igaz hogy a brazil nem úgy villog akkor sem ha fenn van ahogy szokott.
Carvajsl az ok, azok a beadások nagyon ülnek, ha már a kombinativ játék nem, legalább az.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Az Atma ellen én is a BBC-t küldeném fel, bármennyire is kiráz a hideg a gondolattól...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
morientes írta:Hát ha Danilorol meg dr Fabiorol beszélünk akkor le, de Carvajal kifejezetten jó és Marcelo sem rossz.Ezzel csak az a baj, hogy a két szélsővédő az idei szezonban le van butítva nullára magukhoz képest.![]()
Én azt látom, hogy fele annyira futkároznak felfelé, mint tették tavaly vagy azelőtt.
ZIDANE
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát ha Danilorol meg dr Fabiorol beszélünk akkor le, de Carvajal kifejezetten jó és Marcelo sem rossz.Ezzel csak az a baj, hogy a két szélsővédő az idei szezonban le van butítva nullára magukhoz képest.![]()
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Bármennyire hiszek bennük (de akár Nachot vagy Asensiot is idevehetjük) én is a BBC-t erőltetném ezen a meccsen. A klasszis, rutin, rengeteg számít egy ilyen meccsen. Aztán lehet hamar cserélni, ha jön az idei szokásos teljesítmény.Lucas és Morata jó csereemberek, vannak akik ellen kezdőnek is jók, de pont az AtMa ellen, kizárt h az működjön.
Röhögtök James szerepeltetésén, de a pontrúgások, távoli lövések miatt (főleg hogy Kroos sincs) akár nyerőember is lehetne.
Én azért nem vagyok tőle elájulva, egy jó közepeset hoz, de igaz, hogy nincs vele nagy baj. Pl. az EB-n meg tavaly év végén szerintem jobb volt egy fokkal.Az biztos, hogy Ronaldo és Benzema nagyon gyengék de, hogy Balet hogy lehet ide sorolni azt nem értem, messze a legjobb formában lévő játékosunk gólokat lő, gólpasszokat ad, jó helyen van nála a labda mindig.
- wZoLee7
Lucas és Morata jó csereemberek, vannak akik ellen kezdőnek is jók, de pont az AtMa ellen, kizárt h az működjön.