Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. november 10., csütörtök 22:30

wZoLee7 írta:Nem én mondom, hogy jobb. Igazából fel sem tűnt hogy ott van :lol: A napokban olvastam h elemezték őket és abból az derült ki hogy a francia jobb, az ő dolguk, én mindkettőt bent tartanám a f1-ben. Egyébként arra leszek kíváncsi majd a ferrari honnan szerez fiatal tehetségeket
Náluk tehetségszerzés = az aktuális sztár leigazolásával, lásd Raikkönen, Alonso, Vettel... Gondolom előbb utóbb megszerzik az egyik Red Bullost. Bár én remélem, hogy Bottasból lesz még valami.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. november 10., csütörtök 22:26

Nem én mondom, hogy jobb. Igazából fel sem tűnt hogy ott van :lol: A napokban olvastam h elemezték őket és abból az derült ki hogy a francia jobb, az ő dolguk, én mindkettőt bent tartanám a f1-ben. Egyébként arra leszek kíváncsi majd a ferrari honnan szerez fiatal tehetségeket

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. november 10., csütörtök 22:12

'Az írta:hivatalos, jövőre ocon a force indiánál.
nem értem, simán wehrleint vittem volna a kettő közül..
Adom!
wZoLee7 írta:Mindkettő merci nevelés, de Ocon jobb. Legalább is ez a fél szezon és az ez alatt gyűjtött adatok szerint. Azt meg nem tudjuk, kivel milyen együtt dolgozni. A német sem ügyetlen, bosszantó, hogy ilyen Gutierez, Palmer féle gyenge de pénzes versenyzők meg ott maradhatnak. Sajnos a forma1 fokozatosan leépíti saját magát
Mivel jobb Ocon? Wehrlein tapasztaltabb, ráadásul nagyon jól ment idén a Manorral, pontot is szerzett. A francia igaz szezon közben kapcsolódott be, de 1 vagy talán 2 futamon/időmérőn verte meg a németet. Nem kérdés melyikőjük szolgált rá jobban az "előléptetésre". A mondandód 2. részével viszont maximálisan egyetértek, tegnap a hajam téptem, amikor megtudtam, hogy Palmer marad a Renault-nál... A hírek szerint Magnussen megy a Haas-hoz, de Gutierez még így is megragad a cirkuszban, ő lehet majd Wehrlein csapattársa a Manornál... És, ha már átigazolási piac, én a Williams-es Strollhoz sem sokat fűzök, de majd kiderül...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. november 10., csütörtök 19:53

Mindkettő merci nevelés, de Ocon jobb. Legalább is ez a fél szezon és az ez alatt gyűjtött adatok szerint. Azt meg nem tudjuk, kivel milyen együtt dolgozni. A német sem ügyetlen, bosszantó, hogy ilyen Gutierez, Palmer féle gyenge de pénzes versenyzők meg ott maradhatnak. Sajnos a forma1 fokozatosan leépíti saját magát

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 10., csütörtök 19:32

'Az írta:hivatalos, jövőre ocon a force indiánál.
Ő a merci nevelés, gondolom azért.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

'Az
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 'Az » 2016. november 10., csütörtök 13:35

hivatalos, jövőre ocon a force indiánál.

"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. november 7., hétfő 15:10

Remy írta:Brawn is megmondta a tutit. Es Vettelt is bevedte.

Schumi - Max hasonlatnal nekemjottetek. Most Brawn is megtette az osszehasonlitast.
Nem mondott hülyeségeket Brawn, de ahogy annó Schuminak is 1-2 dologban úgy Maxnak is finomodnia kell még... Én csak 96-tól nézem az F1-et mióta Schumi a Ferkóhoz ment így az első éveivel kevésbé vagyok tisztában illetve annyit tudok az előző éveiről amnnyit olvasni lehetett a könyvekben.
Vettelt viszont örülök, h bevédte.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 7., hétfő 11:13

Brawn is megmondta a tutit. Es Vettelt is bevedte.

Schumi - Max hasonlatnal nekemjottetek. Most Brawn is megtette az osszehasonlitast.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. november 4., péntek 10:34

B-)
Ladislao írta:
babaking írta:Lassan én is azt ézem, hogy túl lesz fújva ez Verstappen ügy. Az elején veszélyesen vezetett és pofázott, és kijárt volna neki a pofon. Most már nem pofázik, és mindenki elérte a célját lett új szabály. Nem hiszem, hogy most bármi kirívóat csinált volna - és még meg is büntették.
Most már nem pofázik?
De @Max33Verstappen beszólt Vettelnek is a féktávon való irányváltásról: „Én legalább jól csinálom, ő nem. Röhejes.” #F1
Ezt is Vettelnek üzente @Max33Verstappen: "Gyakran káromkodik, vissza kellene mennie az iskolába. Beszélni fogok vele, ő a legfrusztráltabb
És @Max33Verstappen: „Szerintem eléggé hasonlít ahhoz, ami az első kanyarban történt. Lewis levágra az 1. kanyart, akárcsak Nico." (...
És @Max33Verstappen még: "Egyikük sem kapott büntetést. Ez nevetséges.” #F1
Egyébként sokadszorra megnézve a Vettel Vs Ricsi esetet már azt mondom megadható volt a büntetés Vettelnek. De remélem a kis taknyos Maxikának is repülnek majd a 10 másodpercek folyamatosan... mert ő ezekről sosem fog leállni.

Lammers nyilatkozatában viszont az utolsó bekezdés : Az előzés és a védekezés művészet volt, de már nem az, mert az okoskodók elérték, hogy egy gombnyomással lehessen előzni. Már nem mozoghatsz fékezéskor, szóval nem védheted magad azok ellen, akik megnyomják a gombot és extra erőt kapnak”
Ez viszont elgondolkodtató valamilyen szinten... de a baj nem azzal van, hogy gombnyomásra előznek... hanem azzal, hogy nem úgy alakítják aerodinamikailag az autókat, hogy ez ne kelljen gombot nyomogatni.
A féktávon való irányváltás továbbra is veszélyes... akár tetszik akár nem. Ezzel nem értek egyet.
Sorry lemaradtam róla - akkor a pofázós rész vissza
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. november 4., péntek 8:36

A Force Indiába remélem Wehrleint viszik majd, és nem Ocont. Sokkal jobban rászolgált a német az ülésre. Ilyen Nasr-okon meg sajnos csak sírni lehet, még Ericssontól is rendre kikap... :(

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 4., péntek 8:29

ziro4vr írta:
Remy írta:Williams is hoz egy fiatalt. Kivancsi leszek, hogy mit alkot. Vajon o mennyire teszi oda magat.
Azért ez elég beteges. :| :lol:
:lol: A beteg elmédet... :lol: Most már tényleg nem akarom tudni, hogy mire gondolhatsz, amikor Gündiről beszélsz. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 4., péntek 8:19

Remy írta:Williams is hoz egy fiatalt. Kivancsi leszek, hogy mit alkot. Vajon o mennyire teszi oda magat.
Azért ez elég beteges. :| :lol:
Nem illik.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 4., péntek 0:28

Williams is hoz egy fiatalt. Kivancsi leszek, hogy mit alkot. Vajon o mennyire teszi oda magat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. november 2., szerda 20:35

babaking írta:Lassan én is azt ézem, hogy túl lesz fújva ez Verstappen ügy. Az elején veszélyesen vezetett és pofázott, és kijárt volna neki a pofon. Most már nem pofázik, és mindenki elérte a célját lett új szabály. Nem hiszem, hogy most bármi kirívóat csinált volna - és még meg is büntették.
Most már nem pofázik?
De @Max33Verstappen beszólt Vettelnek is a féktávon való irányváltásról: „Én legalább jól csinálom, ő nem. Röhejes.” #F1
Ezt is Vettelnek üzente @Max33Verstappen: "Gyakran káromkodik, vissza kellene mennie az iskolába. Beszélni fogok vele, ő a legfrusztráltabb
És @Max33Verstappen: „Szerintem eléggé hasonlít ahhoz, ami az első kanyarban történt. Lewis levágra az 1. kanyart, akárcsak Nico." (...
És @Max33Verstappen még: "Egyikük sem kapott büntetést. Ez nevetséges.” #F1
Egyébként sokadszorra megnézve a Vettel Vs Ricsi esetet már azt mondom megadható volt a büntetés Vettelnek. De remélem a kis taknyos Maxikának is repülnek majd a 10 másodpercek folyamatosan... mert ő ezekről sosem fog leállni.

Lammers nyilatkozatában viszont az utolsó bekezdés : Az előzés és a védekezés művészet volt, de már nem az, mert az okoskodók elérték, hogy egy gombnyomással lehessen előzni. Már nem mozoghatsz fékezéskor, szóval nem védheted magad azok ellen, akik megnyomják a gombot és extra erőt kapnak”
Ez viszont elgondolkodtató valamilyen szinten... de a baj nem azzal van, hogy gombnyomásra előznek... hanem azzal, hogy nem úgy alakítják aerodinamikailag az autókat, hogy ez ne kelljen gombot nyomogatni.
A féktávon való irányváltás továbbra is veszélyes... akár tetszik akár nem. Ezzel nem értek egyet.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. november 2., szerda 16:31

Lassan én is azt ézem, hogy túl lesz fújva ez Verstappen ügy. Az elején veszélyesen vezetett és pofázott, és kijárt volna neki a pofon. Most már nem pofázik, és mindenki elérte a célját lett új szabály. Nem hiszem, hogy most bármi kirívóat csinált volna - és még meg is büntették.

Most már egyedül Vettel hisztizik, neki viszont lassan össze kellene szednie magát. Pont ez effajta viselkedés miatt féltem attól annó, hogy a Ferrarihoz jön, de (eddig) kellemesen csalódtam. ´
Értem én, hogy fruszträlja hogy egy szar a Ferrari (engem is) de most már Raikönnen is rendszeresen veri - idömérön kb az elmúlt futamokon mindig, versenyen meg most szar taktikát kapott az elözön meg nem tudtak neki kereket cserélni.

Szerintem ha Vettel nem hisztizik akkor most senki fel sem hozta volna Verstappent.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 2., szerda 16:25

Attol meg ami igaz az igaz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. november 2., szerda 16:20

Én várok egy jóféle Baumgartner nyilatkozatot is. :coffee:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. november 2., szerda 16:17

Remy írta:Lammers is beszolt

Utolso bekezdes hibatlan. :agree:
Mintha barki is tudna ki az a Lammers :mrgreen: (kemeny 23 futammal a hata mogott)

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 2., szerda 16:02

Lammers is beszolt

Utolso bekezdes hibatlan. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 1., kedd 10:26

Remy írta:Ross Brawn lehet Ecclestone utódja. Na! :hmmm: Nem kis zseni az emberünk, még a végén klappolni fog megint minden a száguldó cirkuszban.
Ő a hírre annyit mondott szivesen dolgozna az F1 brandben de csapatnál már nem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: