Most is keci elszánt és mégis sérült. Nem értem a logikát.
Lehet akkor a sérülése miatt volt ez (bár akkor erről kevésbé esett szó), de én motiválatlannak éreztem, illetve le volt eresztve az év elejétől kezdve (már amikor játszott). És azt egyébként tudjuk, hogy az ilyen hullámvölgy nem először fordul elő vele realos karrierje során. Remélem tényleg csak a sérülés miatt van ez és visszatér teljes fényébe.
CR sérülése nem volt pozitív, ezt nem is mondtam csak hogy egész hamar túljutott a sérülésen. Az, hogy most ilyen formában van az mennyire a sérülése mennyire a kora miatt lehet? A mozgása az már pár éve nem olyan, mint volt egykor, de én erőnlét szempontjából nem látok bajt, hajt ő rendesen. Persze, hogy mije fáj, mi mekkora erőfeszítés azt csak ő tudja. Lehet a fizikai állapota indította el, de én úgy látom mentálisan van összezuhanva.
Ja igen és ha már év eleje. Azt sem tudhattuk, hogy Ramos élete legrosszabb formáját fogja futni. A sérülések sem voltak épp szerencsések (Casemiro, Modric most Pepe). Én tartom, hogy ennél többet várt itt a többség november közepére és nem elsősorban a pontok terén, mert ott nincs akkora gáz, hanem a sok kiizzadt meccs miatt.