Cristiano Ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
http://www.nemzetisport.hu/foci-vb-2018 ... aign=nsofb
Látod fiam? Ezt te fejlesztetted ki, úgyhogy szépen térj rá vissza!
Látod fiam? Ezt te fejlesztetted ki, úgyhogy szépen térj rá vissza!

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ikarus93
Úgy tűnik Ferguson nem szeretett minket.Realista24 írta:Alex Ferguson teljesen kikészült, amikor kiderült, hogy Cristiano a Realba akar igazolni és várta, hogy a Barcelona is ajánlatot tegyen. Amikor viszont megérkezett a katalánok 105 millió eurós ajánlata, Mendes közölte; "Ügyfelem csak a Real Madridba hajlandó igazolni"

De meg is kérdezték tőle annak idején, hogy a MU-n kivül hova ülne még le a kispadra, a Barcát mondta egyből.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Goal.com legjobb játékosa 2016 díjat Cé nyerte.
2. Suarez
3. Griezmann
2. Suarez
3. Griezmann
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha egyáltalán igaz. Én nem hinném. Egy jó reklám a könyvnek.KAG írta:Kemény, nem is tudtam róla.
Azt hittem, hogy a barca előttünk érdeklődött mint Bale esetében
Kíváncsi lettem volna, hogy mit alkotnak amúgy Messivel, egy csapatban.
Bár valaki tuti össze fogja őket hozni, amikor már mindkettő 35-6-7
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kemény, nem is tudtam róla.

ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én, madridomraKAG írta:Realista24 írta:Alex Ferguson teljesen kikészült, amikor kiderült, hogy Cristiano a Realba akar igazolni és várta, hogy a Barcelona is ajánlatot tegyen. Amikor viszont megérkezett a katalánok 105 millió eurós ajánlata, Mendes közölte; "Ügyfelem csak a Real Madridba hajlandó igazolni"
Ezt ki hozta le?

Amúgy Guillem Balague, Cé életrajzi könyvében ír róla.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Alex Ferguson teljesen kikészült, amikor kiderült, hogy Cristiano a Realba akar igazolni és várta, hogy a Barcelona is ajánlatot tegyen. Amikor viszont megérkezett a katalánok 105 millió eurós ajánlata, Mendes közölte; "Ügyfelem csak a Real Madridba hajlandó igazolni"
Ezt ki hozta le?
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Alex Ferguson teljesen kikészült, amikor kiderült, hogy Cristiano a Realba akar igazolni és várta, hogy a Barcelona is ajánlatot tegyen. Amikor viszont megérkezett a katalánok 105 millió eurós ajánlata, Mendes közölte; "Ügyfelem csak a Real Madridba hajlandó igazolni"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
110 euró egy mez, ebből tegyük fel megkapnak 55 eurót. 1 millió meznél ez 55 millió euró. Egy mez előállítási költsége 5 euróból nagyjából megvan. Ez még mínusz 5 millió euró. Évi 35 milliót fizetnek. És akkor csak mezről beszéltünk eddig.Azert deficites, mert ha odaadja az 50%ot+az éves szponzori pénzt+ az egyéb felszereléseket, akkor gyakorlatilag 0 profitot termel az üzleten, amit elég erősen kétlek, hogy aláírtak volna.
Arról már nem, hogy van aki csak azért öltözteti adidasba az egész családot, mert a Real Madridot szponzorálja, csak azért vesz Adidas focicipőt, labdát, stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem vagyok marketinges, de az biztos, hogy az Adidasnak megeri osszeallni velunk, meg akkor is ha sok penzebe kerul ez, esetleg a csak Real Madrid termekek utan beerkezo penz nagyreszetol meg is kell valni. Szamukra ez nem gond, mert nem csak azok vesznek Adidas cuccokat, akik Real Madrid drukkerek. Peldaul ocsem, o nem Real Madrid szurkolo, de szokta nezni a Real meccseket, latja a jobbnal jobb Adidas cuccokat, a szponzor emblemajat, es emiatt (is) kotodik a markahoz, es bemegy a boltba, megveszi a NEM Real Madridos, de baromi jo pulovert vagy cipot, vagy ha mar ott van, akkor vesz zoknit, polot stb.
Na mindegy, a mondanom az, hogy az Adidas csak jol johet ki ebbol, egyebkent meg Perez papat nem kell felteni, a szakmahoz nem ert de a penzugyekben kokemeny uzletember, es azt kurva jol csinalja. Lenullazta az adossagunkat, ketszer, es elkepeszto beveteleket produkal a klub, nem mellesleg indul a stadion epites, ami nem kis penz. Ujra kene targyalni a szponzori dolgokat, de most sem olyan rossz a helyzet, Perez ert hozza. Amig o az elnok, egy pillanatig sem fogok felni, hogy nem jo helyen van a penz...
Na mindegy, a mondanom az, hogy az Adidas csak jol johet ki ebbol, egyebkent meg Perez papat nem kell felteni, a szakmahoz nem ert de a penzugyekben kokemeny uzletember, es azt kurva jol csinalja. Lenullazta az adossagunkat, ketszer, es elkepeszto beveteleket produkal a klub, nem mellesleg indul a stadion epites, ami nem kis penz. Ujra kene targyalni a szponzori dolgokat, de most sem olyan rossz a helyzet, Perez ert hozza. Amig o az elnok, egy pillanatig sem fogok felni, hogy nem jo helyen van a penz...

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- MesQueUnClub
Azert deficites, mert ha odaadja az 50%ot+az éves szponzori pénzt+ az egyéb felszereléseket, akkor gyakorlatilag 0 profitot termel az üzleten, amit elég erősen kétlek, hogy aláírtak volna.Realista24 írta:Mitől lenne deficites, amikor neki egy mez előállítása nagyjából 5 euróba kerül?MesQueUnClub írta: 50% szerintem esélytelen, kétlem, hogy az adidas olyan szerződést kötött volna amiből ő deficitesen jön ki. Mondjuk ő is csak feltételesen ír róla, hogy talán.
Én beírtam több hírt is, ami az igazamat támasztja alá, legalábbis megközelíti, de te eddig csak a saját véleményeddel cáfolod. Ennél több kell.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szerintem a csapat legalább a 50%ot meg kell , hogy kapja, ha nem...akkor elég bénák akik tárgyalnak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mitől lenne deficites, amikor neki egy mez előállítása nagyjából 5 euróba kerül?MesQueUnClub írta: 50% szerintem esélytelen, kétlem, hogy az adidas olyan szerződést kötött volna amiből ő deficitesen jön ki. Mondjuk ő is csak feltételesen ír róla, hogy talán.
Én beírtam több hírt is, ami az igazamat támasztja alá, legalábbis megközelíti, de te eddig csak a saját véleményeddel cáfolod. Ennél több kell.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
50% szerintem esélytelen, kétlem, hogy az adidas olyan szerződést kötött volna amiből ő deficitesen jön ki. Mondjuk ő is csak feltételesen ír róla, hogy talán.Realista24 írta:Ezt találtam most:It's not that hard to estimate the sort of revenues that result from the sales reported in this ranking, which come off from a list originally published on "Purely Football". Given that the standard price for an official football jersey is usually around the 80€ and assuming that the club may get something around a 50% margin on the price the customer ends up paying, those 1 million shirts sold by Ronaldo may allow Real Madrid to earn roughly 40 million euros (1 million * 80 * 50%). However, there might be cases where the margin is actually way bigger than 50% and others where it may be a bit smaller (depending on the agreements details with the manufacturers, or even the image rights a few players might be entitled to from merchandising sales).
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Az Adidas viszont azt tudja biztosítani a Realnak, hogy a világ minden zegzugában ott vannak a mezeik, ez meg a Realnak hatalmas marketing. Erre a Real képtelen lenne, nem ruhaipari cég ugyanis. Oda-vissza zsíros dolog ez, nem tenném én egyik mellett sem le a voksom. Meg amikor reklámfilmet forgatnak egy csapat nagy sztárjaival az is szép kis ingyenreklám a csapatnak, még ha nem is klubmezben ugrabugrálnak. "Ingyen" kapják a fejlesztéseket stb.Na...még jobban úgy gondolom,hogy az a 20 ezer ft különbségért a real madrid "dolgozott" meg nem az adidas.
A "dolgozott meg" szöveget értem mire érted, nem is akarok belekötni de ez az egész abszurd, mert így is nevetségesek ezek az összegek, a fizetések is meg minden ami a profi fociban megy ma. Ezekért senki nem dolgozik meg.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt találtam most:
It's not that hard to estimate the sort of revenues that result from the sales reported in this ranking, which come off from a list originally published on "Purely Football". Given that the standard price for an official football jersey is usually around the 80€ and assuming that the club may get something around a 50% margin on the price the customer ends up paying, those 1 million shirts sold by Ronaldo may allow Real Madrid to earn roughly 40 million euros (1 million * 80 * 50%). However, there might be cases where the margin is actually way bigger than 50% and others where it may be a bit smaller (depending on the agreements details with the manufacturers, or even the image rights a few players might be entitled to from merchandising sales).
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
Én értem mire gondolsz, de a szponzori pénzt sem puszira adják, R24 amit mondott, hogy alacsonyabb a szponzori lóvé így több a mezből bejövő, azzal együtt sem gondolom, hogy 25% fölött fizetnének, ami szintén brutto.R.M.C.F írta: Mennyibe kerül egy adidas poló? 10.000 ft? Mennyivel tudják többért értékesíteni ha real madrid meznek van kialakítani? 20.000 Ft? 2x annyiért. Miért lenne ez az adidas haszna mind? Bár ingyen adják gondolom a ruhákat...és fizetnek éves díjat is ha jól tudom, de szerintem attól lesz igazán értékes ha egy komoly csapat mezének van eladva.....így a haszon nem kis része azé kell, hogy legyen aki miatt ennyiért eladható.
Szerintem.
Persze azért az is egy nagyon kellemes összeg ha 100 euroval számolunk mondjuk és másfél millát eladnak, abban az esetben az 30m euro.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Na...még jobban úgy gondolom,hogy az a 20 ezer ft különbségért a real madrid "dolgozott" meg nem az adidas.Real mez 110 euró körül van, +/- 10 euró attól függ, hogy milyen név, vagy logó van rajta. Durván 35ezer az 20K egy mezért.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.