HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. november 11., péntek 20:53
HozzászólásSzerző: Yazid » 2016. november 10., csütörtök 19:20
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. november 10., csütörtök 12:46
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. november 10., csütörtök 12:26
Mr. Garrison taktikája végül célratörő volt, mert megnyerte a választásokat.Pipita írta: South Park meg isteni, hihetetlen. Nem tudom ki képes 17-8 év után megújulni rajtuk kívül de egyszerűen zseniális amit csinálnak.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. november 10., csütörtök 12:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 8., kedd 20:34
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. november 8., kedd 20:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 8., kedd 20:17
Amúgy az AC is simán jó lenne sorozatnak. Netflix vagy HBO. Jó forgatókönyvvel, brutál fasza történeteket lehetne csinálni.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. november 8., kedd 20:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 8., kedd 20:07
Kell a két hét?Chris írta:Nem akartam elrontani senki élményét, és nem is tettem szerintem, de akkor bocsánat, ha így érzed. Megkaptam méltó büntetésem.És? Ne legyél már ilyen ignoráns, mert én pl nem láttam, és nem innen akarom megtudni. Nem tudtam mi történt. Erre most is annyi eszed volt hogy leírod a spoilert.
Egyébként a sorozatról is beszélhetnénk e helyett.
ui. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!zombik is lesznek majd a mostani részben
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. november 8., kedd 20:03
Nem akartam elrontani senki élményét, és nem is tettem szerintem, de akkor bocsánat, ha így érzed. Megkaptam méltó büntetésem.És? Ne legyél már ilyen ignoráns, mert én pl nem láttam, és nem innen akarom megtudni. Nem tudtam mi történt. Erre most is annyi eszed volt hogy leírod a spoilert.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 8., kedd 19:53
Jobb megnyomni a spoiler gombot, mint warnt kapni, mint most, nem?Chris írta:Semmi poént nem lőttem le, akit megölt a fickó egy random 3 perces karakter volt, a nevét sem tudtuk meg a többi meg nem spoiler.Bár nem nézem, de nehéz lett volna spoilerbe rakni a szöveged?
Ezt én is hallottam, Rickéknál azért az erőszak nem ennyire nyers és beteges (öncélú) úgyhogy itt sántít a dolog nekem.Ő történetét mutatta volna be, neki szorítanánk Rick-ék helyett és a többiek lennének a gonoszok
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. november 8., kedd 18:03
És? Ne legyél már ilyen ignoráns, mert én pl nem láttam, és nem innen akarom megtudni. Nem tudtam mi történt. Erre most is annyi eszed volt hogy leírod a spoilert.Chris írta:
Semmi poént nem lőttem le, akit megölt a fickó egy random 3 perces karakter volt, a nevét sem tudtuk meg a többi meg nem spoiler.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. november 8., kedd 17:33
Semmi poént nem lőttem le, akit megölt a fickó egy random 3 perces karakter volt, a nevét sem tudtuk meg a többi meg nem spoiler.Bár nem nézem, de nehéz lett volna spoilerbe rakni a szöveged?
Ezt én is hallottam, Rickéknál azért az erőszak nem ennyire nyers és beteges (öncélú) úgyhogy itt sántít a dolog nekem.Ő történetét mutatta volna be, neki szorítanánk Rick-ék helyett és a többiek lennének a gonoszok
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. november 8., kedd 16:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 8., kedd 16:53
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. november 8., kedd 16:51
Hát igen végül is tényleg minden viszonyítás kérdéseEgyiket se nézem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 8., kedd 16:44
Egyiket se nézem.Chris írta:Akkor le a kalappal, hogy így is eljutottál a harmadik évadig.Black Mirror, első két évad + 3 rész után azt tudom mondani, hogy beteg egy szarság ez, és 2,5 igazán jó rész volt benne számomra.Ha az beteg, egyébként akkor mi a Trónok harca, Walking dead és társai? Pont a Black mirror az ahol van értelme és megvan a szerepe a sokkoló jeleneteknek.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. november 8., kedd 16:38
Akkor le a kalappal, hogy így is eljutottál a harmadik évadig.Black Mirror, első két évad + 3 rész után azt tudom mondani, hogy beteg egy szarság ez, és 2,5 igazán jó rész volt benne számomra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 8., kedd 13:29
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem