Teljesen egyetértek. Érte nem fogunk (nem is lenne szabad) pénzt kapni. Valakinek azt kellene beleverni a fejébe, hogy neki és a brandjének akkor a legjobb, ha a csúcson hagyja abba, ami ahogy mondod, 2(3) év. Ebben nagy szerepet adnék ZZ-nek, mert ő is így lépett ki.
CR más azért, ő szerintem addig szeretne focizni, amíg járni tud. Az a félő, hogy ezt végig a legmagasabb szinten akarja, ami nem fog menni. Komolyan féltem őt, hogy mi lesz vele, ha ez a visszaesés állandósul. Meg kell tanulnia elfogadni, hogy vannak határai, egyszer ellene fog fordulni még a mentalitása, ha nem képes ezt belátni. Kemény harc lesz ez saját magával.
Azt én sem tudom elképzelni, hogy levezessen mint Beckham, na de a Raul vagy Casillas-féle másodvonalas csapatos lelépés meg még annyira sem az ő útja. Az, hogy a Real nem csinál pénzt az ikonjából, meg szerintem gesztusértékű és ebbe nem is igazán tudok belekötni. Szerintem ez normális, emberi megoldás, ha tényleg az urak klubja a Real akkor pont az ilyenek miatt az.