Amúgy titkon én is várom azokat az időket amikor már nem lesz itt. Szimpatikus a fiatalok hozzáállása.

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. november 7., hétfő 15:09
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. november 7., hétfő 14:42
Lángolgasson fel mikor a kupák dőlnek el a szezon végén... és akkor senkit nem fog érdekelni egy őszi gyenge prodoktum. Én inkább nézem azt a "szenvedést" amiről Te beszélsz mint az ideigazolása előtti néhány év madridját. Az volt az igazi szenvedés...CS0ki írta:Őszintén szólva én nem örülök, hogy it lesz még 5 évet, ha tényleg itt lesz...Egyzserűen meguntam már a CR-es real madridot. Elhiszem, hogy az elmúlét években amikor nyertünk valamit, abban vastagon benne volt, meg biztos végtelen mennyiségű pénzt hozott, de ha arra gondolok, hogy a mostanihoz hasonló meccseken kell még a szevedését néznem évekig...hát rohadtúl nem örülök.![]()
Én nem látom azt, hogy visszatér a lgmagasabb szintre. biztos lesz 1-2 fellángolása, de nem fog folyamatosan már igazán magas szinten játszani. Így meg előtérbe kerülnek a negatív részei a játszatásának.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. november 7., hétfő 14:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 7., hétfő 14:12
Remek megállapításmost megy élőbena sajtótájékozató, nem tudom mit lehet ennyit kérdezni tőle, gondolom majd megtudjuk ha írtok róla cikket.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 7., hétfő 14:07
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. november 7., hétfő 7:52
Kercsó írta:2021
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 6., vasárnap 20:34
1x néztem csak meg, de amikor eldöntötte hogy el lövi és el is inditotta a mozdulatot még nem volt látómezőben a balról mozgó alak....meg egyébként is, ezt onnan nem kell túlcifrázni, be mutat és odabaxxa a sarokra,ahogy higu szokta. Aztán lehet menni mutatni a mezszámot.mexes írta:Az hogy nem tette le.Az hogy belerúgta?
HozzászólásSzerző: mexes » 2016. november 6., vasárnap 20:26
Az hogy nem tette le.Az hogy belerúgta?
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. november 6., vasárnap 20:16
Most annyira nincsen a toppon, azért ha ezt még odatolnák az orra elé, hogy a szabadrúgások 4%ából talál csak be, lehet nem tenne jót neki.Realista24 írta:Onda Cero: Cristiano has scored only six goals in his last 150 free kicks.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 6., vasárnap 20:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 6., vasárnap 19:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 6., vasárnap 19:52
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 6., vasárnap 19:21
HozzászólásSzerző: mexes » 2016. november 6., vasárnap 18:22
Ez még a Bilbao meccshez volt...nagyon nem bírom az ilyetR.M.C.F írta:Mit csinált?mexes írta:Oh főnököm...én nagyon hálás vagyok neki mindenért de ilyet nem szabad...
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 6., vasárnap 18:11
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 6., vasárnap 14:00
Mit csinált?mexes írta:Oh főnököm...én nagyon hálás vagyok neki mindenért de ilyet nem szabad...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 6., vasárnap 13:54
Ja, csak akkor teleszórta a sajtót a ; "boldogtalan vagyok, Pérez ezt tudja" szöveggel is pluszbanRemy írta: Amúgy benne van. Mintha a legutóbbi hosszabbításnál is eljátszotta volna ezt a szart több meccsen keresztül.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 6., vasárnap 13:52
Amúgy benne van. Mintha a legutóbbi hosszabbításnál is eljátszotta volna ezt a szart több meccsen keresztül.Realista24 írta:Bale túl sokat keres a hosszabbítás óta, ő meg még nem írt alá.KAG írta: Isten se tudja mi van vele....![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. november 6., vasárnap 13:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 6., vasárnap 13:51
Bale túl sokat keres a hosszabbítás óta, ő meg még nem írt alá.KAG írta: Isten se tudja mi van vele....![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem