HozzászólásSzerző: kodo » 2016. november 8., kedd 21:25
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. november 8., kedd 21:00
Marmint 12, ugy erted:) nem? Mert egymas ellen is jatszanak es ha mi oda vissza verjuk oket, akkor mi 12 pontot gyujtunk be ellenuk.kodo írta:A 2 nagy rivális is botlik a többi csapat elleni meccsen, kb azonos mértékben mint mi. A végelszámolásnál a Barca illetve az Atletico elleni 6 pontra lesz szükségünk a bajnoki címhez.Chris írta:Az Eibar, Villareal és Las Palmas elleni pontvesztésből szerintem legalább 2 elkerülhető lett volna. Ez 4 pont, az nagyon sok a végelszámolásnál.
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. november 8., kedd 20:58
A 2 nagy rivális is botlik a többi csapat elleni meccsen, kb azonos mértékben mint mi. A végelszámolásnál a Barca illetve az Atletico elleni 6 pontra lesz szükségünk a bajnoki címhez.Chris írta:Az Eibar, Villareal és Las Palmas elleni pontvesztésből szerintem legalább 2 elkerülhető lett volna. Ez 4 pont, az nagyon sok a végelszámolásnál.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. november 8., kedd 20:44
Akkor kijelentheto, hogy gondok vannak?Kercsó írta:Csak a sérülések kerüljék el a csapatot s gond nem lesz.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. november 8., kedd 20:33
Az Eibar, Villareal és Las Palmas elleni pontvesztésből szerintem legalább 2 elkerülhető lett volna. Ez 4 pont, az nagyon sok a végelszámolásnál. Én egyébként nem temetem a csapatot, úgy rémlik, hogy amikor Ancelotti második évében ősszel teljesen hitehagyottan, reménytelenül kapott ki a csapat az Atma ellen, utána jött a rekordszéria.Adott egy nagyon mely keret, apróbb hibákkal. A pontok jönnek, a gólok is igy vagy úgy.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 6., vasárnap 17:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 6., vasárnap 15:08
Chris írta:Ha leenged a csapat, nincs arra garancia, hogy tavasszal majd csúcsformába kerülnek. Túl sok dologtól függ ez, hogy ennyire tudatosan lehessen ezt irányítani. CR szenvedése pl. biztos nem tudatos. Visszavenni egyébként is úgy lehetne, hogy 2-3 gyors gól után lehozza a kulcsembereket, visszaáll. De itt nem erről van szó általában, hanem ötlettelenségről, formán kívüliségről. Vagy a Varsó elleni dolog - lehetett volna tartani a 2 gólos előnyt, senki nem kövezte volna meg őket, de egyszerűen szétcsúszott a csapat. Ez a tavalyi csapatra nem volt jellemző, a stabilitás megvolt végig.Nem lehet hogy ez az alacsonyabb ritmus szándékos?? Hosszútávra tervezett??
Én egyébként reménykedek, hogy a következő nagy meccseken tök mást látunk. Kiélezett szituációkban eddig nagyon jó volt a Zidane-csapat, bízom bennük.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 6., vasárnap 14:55
Pont ez jutott nekem is eszembe a meccsen, hogy lehet ezt a brigádot egy igazán nagy meccs megnyerése rázná fel igazán. Úgy látszik nem elég nagy kihívás nekik kitömni egy Leganést vagy Eibart.Én egyébként reménykedek, hogy a következő nagy meccseken tök mást látunk. Kiélezett szituációkban eddig nagyon jó volt a Zidane-csapat, bízom bennük.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. november 6., vasárnap 14:42
Ha leenged a csapat, nincs arra garancia, hogy tavasszal majd csúcsformába kerülnek. Túl sok dologtól függ ez, hogy ennyire tudatosan lehessen ezt irányítani. CR szenvedése pl. biztos nem tudatos. Visszavenni egyébként is úgy lehetne, hogy 2-3 gyors gól után lehozza a kulcsembereket, visszaáll. De itt nem erről van szó általában, hanem ötlettelenségről, formán kívüliségről. Vagy a Varsó elleni dolog - lehetett volna tartani a 2 gólos előnyt, senki nem kövezte volna meg őket, de egyszerűen szétcsúszott a csapat. Ez a tavalyi csapatra nem volt jellemző, a stabilitás megvolt végig.Nem lehet hogy ez az alacsonyabb ritmus szándékos?? Hosszútávra tervezett??
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. november 6., vasárnap 13:55
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 5., szombat 22:35
Nem a keypasser személye hiányzik, hanem a taktikánk mellőzi a kibontakozásukat. Modric és Kroos személyében a jelenlegi helyzeteket figyelembe véve nem hinném, hogy találnánk alkalmasabb embereket erre a célra. Még sincsenek kihasználva ezen képességeik maximálisan.Alapból sok a beívelés. Sokszor megfigyelhető, hogy a középen beinduló támadó helyett a kp-saink inkább választanak egy biztos oldalpasszt. A minap szóbahozott Özil és Guti esetén gondolkodtam el rajta, hogy ami igazán hiányzik a csapatból az egy keypasser.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 4., péntek 16:51
+1 perc míg visszasétál lesről egy elszalasztott indítás után.donor írta:Persze a mozgás is kevesebb, de rendre megfigyeltem, hogy CR beindul a védők mőgé, nem kapja, majd megismétlődik még 2szer, aztán beleszarik és visszalép labdáért amit jól belevág 40rôl a védőkbe.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 4., péntek 16:28
De nem is azért van ott főként. Hanem hogy mindig megjátszható legyen. Senki a világon nem helyezkedik úgy mint ő.Így van, de a jelleméből adódóan ritkán vállal be kockázatos kiugratásokat.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. november 4., péntek 11:01
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2016. november 4., péntek 9:08
Ebbe beletrafáltam.Pipita írta: amúgy az idézett rész az tőlem származik, a spanyol cím dögunalom volt![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 4., péntek 8:25
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2016. november 4., péntek 8:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 4., péntek 8:18
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. november 4., péntek 7:20
Alapból sok a beívelés. Sokszor megfigyelhető, hogy a középen beinduló támadó helyett a kp-saink inkább választanak egy biztos oldalpasszt. A minap szóbahozott Özil és Guti esetén gondolkodtam el rajta, hogy ami igazán hiányzik a csapatból az egy keypasser.ericco írta:Érdekes, hogy az ívelésekhez csak akkor nyúl ekkora mennyiségben a csapat, ha valami bibi van. Amíg mentünk kettővel, szépen, türelmesen adogattak a srácok, voltak igazán szép labdajáratások.___Samy___ írta:Az elképzelés nem rossz, hogy benne legyenek a beadasok is az alaptaktikaba, mert hülye lenne, ha nem használná ki azt, hogy a BBC ebben az aspketusban erős. Viszont az már beteges, hogy minden helyzetből ezt akarjuk kicsikarni, miközben labdabiztos, remek középpályásaink és szelsohatvedeink vannak.
Csak aztán ha az eredmény nem úgy alakul, jön a kapkodás, stb.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 3., csütörtök 23:02
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem