Szerencsejátékok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Galacticos

Re: Szerencsejátékok

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 8., kedd 8:41

a meccs végére hála istennek harden összeszedte magát és így meglett az indiana sajnos nagyon simán elment.. azt hitte a charlotte most hogy komolyabb ellenfél jön, nem lesznek ennyire jók.
de az idei fogadásos csapatom az okc jött a houston mellé. kurva jól védekeznek és rájuk hazai pályán is végig meg lesz az 1.3 -1,4es odds, a többi nagy csapattal ellentétben.
mára néztem egy minnesotát 1,58ért a ntes ellen. portlandre 1,29nél jobb oddsot vártam a suns elle nígy azt én hanyagolom. (akkor már inkább a cavs 1,22ért otthon a hawks ellen)
lakersre még nicns odds, pedig azt szivesen játszanám 1,6körül, és a pelicans szerintem ma hajnalban megszerzi az első győzelmét. ma hajnalban is jók voltak, visszajöttek a gsw ellen sőőt még vezettek is, a negyedik negyed közepéig meccsbe voltak. de a gsw védekezésével szemben eladták a 4.negyedben vagy 6 labdát, ez meg nem fért bele, de a sacramento nem tud így védekezni.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. november 7., hétfő 9:42

Galacticos írta:Na ez viszonylag jo nap volt. A portland jott meg a lakers, a dallas is jott vna na de mindegy.
Ma azert lesznek erdekes meccsek, philadelphiaba megy a jazz es en szerintem ennyire nem eselytelen a phily hogy 3.55legyen az oddsuk, mutatnak eletjeleket es a jazznek btb lesz.
Hornets pacersen is 2.55 az indianara.. Ebben is van ertek ennyire nem eselytelenek. Es wizards houston,rocketsra 2es odds pedig a tamado oldalon nincs gond a csapattal a wizards meg elegge akadozik meg, ez is jo lehet szerintem.. :hmmm:
Nekem jött az NFL kombi,foci is jött napközben meg a Lakers+over,szóval én is pozitívban jöttem ki :D

Wizardsnál visszatér a pihenésből Wall,szoros meccs lesz,nem véletleül vannak közel ugyanakkora szorzók. Kb annyi a különbség,hogy a Wizards van otthon,én azt hagyom is. Max egy overt rakok.(bár az is necc)
Sixersen én is elgondolkodtam,bár a Jazznek ma még nyernie kéne,mert lesz még 3 idegenbeli meccse 4 napon belül amik nehezebbek lesznek jóval. +7,5-ös hendi viszont még jó lehet.
De amúgy ez a mai nap így elsőre nem valami jó.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 7., hétfő 6:12

Na ez viszonylag jo nap volt. A portland jott meg a lakers, a dallas is jott vna na de mindegy.
Ma azert lesznek erdekes meccsek, philadelphiaba megy a jazz es en szerintem ennyire nem eselytelen a phily hogy 3.55legyen az oddsuk, mutatnak eletjeleket es a jazznek btb lesz.
Hornets pacersen is 2.55 az indianara.. Ebben is van ertek ennyire nem eselytelenek. Es wizards houston,rocketsra 2es odds pedig a tamado oldalon nincs gond a csapattal a wizards meg elegge akadozik meg, ez is jo lehet szerintem.. :hmmm:

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. november 6., vasárnap 23:55

Latom nem is lenne baj azzal amit irtam,csak McCullom van megkattanva,es Parsons 0/8-cal all :lol: (meg a 3 pontosok gyengek a Grizzliesnel) De meg osszejohet :D

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. november 6., vasárnap 20:33

Galacticos írta:De most te vezetsz. Vicc ez a negyedik negyed minden beesik. Gyururol felpattan a tabla tetejere es beesik a tripla.. Es meg egy tripla. 9Kozte. Nyertel. :)
Jaja. Bar feltem,hogy a 2es hendit elcseszik es 1-2 pont lesz csak kozte :D 192.5 under az csunyan elment :lol: de igy is pozitiv penz :D

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 6., vasárnap 20:07

De most te vezetsz. Vicc ez a negyedik negyed minden beesik. Gyururol felpattan a tabla tetejere es beesik a tripla.. Es meg egy tripla. 9Kozte. Nyertel. :)

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. november 6., vasárnap 20:04

Galacticos írta: Es a portlanddel mi a bajod? A memphis se tul jo es az a vedekezes mar nem a regi. Lillard meg mvp modban.
Jazz.. Ma nagyon egymas ellen megyunk. :lol:
MVP modban van Lillard ez igaz,de Conley is elit vedo a posztjan es Tony Allen is. Kepesek lehetnek megfogni a guard duot,vagy legalabbis csokkenteni a szerepuket. Magas posztokon meg Gasol es Randolph a padrol is jol ellehet.
En inkabb a Memphist huznam. :D
De nem rakom meg a meccset,biztosra megyek. Igy is raktam epp eleget :D
Azt sajnalom hogy Turnoverre nem lehet fogadni a jatekosoknal :D

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 6., vasárnap 19:49

Marci77 írta:
Galacticos írta: Nowitzki szerintem nem akkora faktor mar. Dwillt nem tudtam, bogutot igen. De mindettol fuggetlenul erted elobb utobb ki kell h jojjon a lepes nekik. :D lakersre es portlandre teszel?
Na majd meglatjuk akkor :D

Nba:
Jazz meg ez a meccs under
Lakers meg az a meccs over
Bucks
Celtics
Raptors

Nfl:
Cowboys -6.5
Panthers
Raiders -1.0
Es a portlanddel mi a bajod? A memphis se tul jo es az a vedekezes mar nem a regi. Lillard meg mvp modban.
Jazz.. Ma nagyon egymas ellen megyunk. :lol:

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. november 6., vasárnap 19:46

Galacticos írta: Nowitzki szerintem nem akkora faktor mar. Dwillt nem tudtam, bogutot igen. De mindettol fuggetlenul erted elobb utobb ki kell h jojjon a lepes nekik. :D lakersre es portlandre teszel?
Na majd meglatjuk akkor :D

Nba:
Jazz meg ez a meccs under
Lakers meg az a meccs over
Bucks
Celtics
Raptors

Nfl:
Cowboys -6.5
Panthers
Raiders -1.0

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 6., vasárnap 19:32

Marci77 írta:
Galacticos írta: A portlanddel szemezgetek meg, hatha lillard lendulete kitart. Dallas first wint erzek, de a lakerst tuti jatszani fogom. Most vegre megint van bennuk ero es lelkesedes, a phoenixnel meg nagyobb vadakat is ejtettek mar iden, es az oddsok en 1.5 ala vartam. Ez az 1.6 kifejezetten jo szerintem.
Dallast ugy rakd,hogy Nowitzki nem lesz,D.Williams kerdeses,es Bogut se biztos,ugye elozoleg is szemelyes okok miatt nem volt. Raadasul a Bucks btb-je se sokat szamit mert senkise jatszott 25 percnel tobbet. :) En a Bucks-t raktam,meglatjuk kinek jon be :D
Nowitzki szerintem nem akkora faktor mar. Dwillt nem tudtam, bogutot igen. De mindettol fuggetlenul erted elobb utobb ki kell h jojjon a lepes nekik. :D lakersre es portlandre teszel?

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. november 6., vasárnap 19:06

Galacticos írta: A portlanddel szemezgetek meg, hatha lillard lendulete kitart. Dallas first wint erzek, de a lakerst tuti jatszani fogom. Most vegre megint van bennuk ero es lelkesedes, a phoenixnel meg nagyobb vadakat is ejtettek mar iden, es az oddsok en 1.5 ala vartam. Ez az 1.6 kifejezetten jo szerintem.
Dallast ugy rakd,hogy Nowitzki nem lesz,D.Williams kerdeses,es Bogut se biztos,ugye elozoleg is szemelyes okok miatt nem volt. Raadasul a Bucks btb-je se sokat szamit mert senkise jatszott 25 percnel tobbet. :) En a Bucks-t raktam,meglatjuk kinek jon be :D

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 6., vasárnap 18:39

Arsenal spurs mindket csapat lo golt hozott egy kis penzt ugyhogy batrabb voltam a knickset illetoen.
Remeltem es remelem h a bulls legyozesenel atszakadt valami, nekem tetszik ez a projekt noha soha nem voltam akkora rose fan. De az uj kozeg pozitivan hathat ra es az uj penzugyek mellett ez a penz vallalhato erte. Noah is ha nem serult, es a lelkesedeset visszanyeri akkor top vedo.
A portlanddel szemezgetek meg, hatha lillard lendulete kitart. Dallas first wint erzek, de a lakerst tuti jatszani fogom. Most vegre megint van bennuk ero es lelkesedes, a phoenixnel meg nagyobb vadakat is ejtettek mar iden, es az oddsok en 1.5 ala vartam. Ez az 1.6 kifejezetten jo szerintem.

András93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. november 6., vasárnap 14:08

Galacticos írta:A panthers miert?
Ha még akarnak valamit a szezontól, akkor nyerniük kell, pláne a Rams ellen, de igazad van, azért ez nem olyan sima, én pénzt nem is tennék rájuk. :D
És látom, idegenben is vannak.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 6., vasárnap 13:37

András93 írta:
sebydani írta:meg NFL-ben a Dallas, Kansas, Carolina, Eagles ( :shifty: ) győzelmek.
Én a Giants-et mondom az Eagles ellen. Mondjuk ez szoros lesz.

A Cowboys nagyon sima kell legyen (tehát nem lesz :lol: ), és talán a Chiefs és Panthers is.
És ami még sima kell legyen, az a Saints a 49ers ellen. :)
A panthers miert?
En mara neztem egy newyorkot, portland, lal. Es basszus mostmar a dallasnak nyernie kell. Es a bucksnak btb lesz..

András93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. november 6., vasárnap 12:55

sebydani írta:meg NFL-ben a Dallas, Kansas, Carolina, Eagles ( :shifty: ) győzelmek.
Én a Giants-et mondom az Eagles ellen. Mondjuk ez szoros lesz.

A Cowboys nagyon sima kell legyen (tehát nem lesz :lol: ), és talán a Chiefs és Panthers is.
És ami még sima kell legyen, az a Saints a 49ers ellen. :)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. november 6., vasárnap 12:05

Tegnap a monaco, frankfurt, bordeaux trio hozott egy ezrest. Százra.
Ma arsenal, genoa, metz. Na majd kiderül.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2016. november 6., vasárnap 12:02

sebydani írta:Na a Monaco OKC páros jóra hozta ki azért a tegnapi napot. Mára a Juve Pool kombi lett kinézve, meg NFL-ben a Dallas, Kansas, Carolina, Eagles ( :shifty: ) győzelmek. Ha jó nap lesz ezek után még csemegézek a 4 NBA meccsből.
Koszi az OKCt :P Arsenal es 2.5 over mennyire necces?

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. november 6., vasárnap 12:00

Na a Monaco OKC páros jóra hozta ki azért a tegnapi napot. Mára a Juve Pool kombi lett kinézve, meg NFL-ben a Dallas, Kansas, Carolina, Eagles ( :shifty: ) győzelmek. Ha jó nap lesz ezek után még csemegézek a 4 NBA meccsből.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. november 5., szombat 22:18

3/4-ben jött ez is:
Dijon-Guingamp D
Bristol-Brighton V
Freiburg-Wolfsburg H ( :vivo: )
Újpest-Vasas D

Today was a good day... :mrgreen:

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. november 5., szombat 17:38

Nekem jött :D
Monaco,Newcastle,Leverkusen,Videoton. ELőbbi kettő még tart de kivettem inkább,mert volt,hogy már mevicceltek 2 gólos előnyben csapatok,és kb 100ft volt a különbség a max meg a kivehető között :D

Vissza: