HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 6., vasárnap 20:17
Az egyértelmű, hogy nincsen meg a megfelelő intenzitás, ez látható a játékképen. Egyetértek az alattam szólóval, ez kb 70% max. Abban viszont nem értek egyet még lentebb, hogy ez direkt lenne, az teljességgel kizárt. Max felkészülési meccsen adhat olyan utasítást egy szakvezető, hogy ne adj bele mindent, hanem játszd ki magad, könnyedén, ne legyen sérülés stb....egy versenysorozat meccsén, még ha az alsóházi csapat is, teljes erőbedobás szükséges és ezt nem is teheti meg egy játékos sem. Ezt sem a nézők, sem a vezetők, sem a szponzorok nem kultiválják, ez meg továbbra is sport, ahol az a siker ha valaki győz és az az elismerés ha valaki nagy erőfeszítéseket tesz a győzelemért független a végeredménytől.
Hogy nálunk mi a kiindulópont, vagyis hogy mi az ami miatt ez kialakult a fene sem tudja, okos elgondolás ha valaki azt gondolja 3 év/2bl....de azért ezt sem értem annyira meg, mert a liga győzelem is kell. AZ meg kevés volt, ráadásul egy real madrid ne engedje meg, hogy a szarfaxú semmitérő antireálos slepp felhozhassa, hogy a ligában nem nyerünk és azt hirdesse fontosabbnak. Ahogy szoktuk meg kell mutatni ki a kibaxott király, úgy ahogy tettük 156632222x eddig a világban, majd ugyanennyiszer köptek le bennünket és nem ismertek el, de mi mindig megújultunk és megint nyerni tudtunk.....ez a real madrid, akit köpködni lehet, de aki köpköd az mindig azért olyan intenzíven teszi mert tudja, hogy a csula nemsokára a torkán csorogva folyik vissza , mert megint a real madrid nyer.
A szemléletet ennek tükrében kell magasabb hőfokon tartani, oda kell tenni magunkat, és mutatni a győzelmekkel továbbra is hogy a sok lelkiszegény had utáljon és had hazudozzon még többet rólunk....mert más nem tud.
Nyertünk 3:0 ra, ez frankó eredmény, el sem fáradtak ez is pozitív, de csak akkor ér bármit is, ha a magasabb színvonalú meccseken is hozni tudjuk magunkat.
Ronaldot meg békén kell hagyni, megvívja majd saját magával ezt a harcot, ez is látszik rajta, hogy magával nem elégedett. Ezen felül biztos, hogy sok más sem tetszik neki, de az meg ki a fenét izgat, ezért fizetik....szerintem morata is probléma, a srác alig vesz részt kombinációban, benzema jól és pontosan kiszolgálta cr-t, morata alapvetően egyéni játékra specializálódott, mint maga cr.....ez lesz a rossz szóval értve két dudás egy csárdában szitu, akkor is ha morata nem az a szint....mert nem az. Na de nem morata tehet arról hogy Ronaldo kihagyja a ziccereket, az a nem megfelelő koncentráció miatt van, ezt majd leküzdi,mert le fogja,minden szart leküzdött magáról, talán kimondhatom, hogy ez a fószer az aki a világ egyetemes labdarúgásában a legtöbb patkánykodást kapta és tűri ..tűri...és teszi a dolgát. Én soha sem szerettem, mert nem szeretem azokat akik magyaráznak, mutogatnak, színészkednek.....de ha megnézem azokat a pozitiv dolgait,amikről a hazug , képmutató és emberek gondolatait befolyásoló média nem mutat, kussol róla, nem beszél róla....akkor csodálattal vagyok iránta. A világ legnagyobb sportembere nálam....iszonyat mi van benne, iszonyat mit tud adni-követelni magától, egy példakép, egy igazi sportember. A sportember.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.