A Marca így írta:hajnali meccsre várható valami kis paprika vagy presztízs ? mert akkor fenn maradok én is.
A friendly in name only.
Meccs előtt és után biztos megölelgetik egymást, de mindenki bizonyítani akar, ebben biztos vagyok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 7., szerda 22:53
A Marca így írta:hajnali meccsre várható valami kis paprika vagy presztízs ? mert akkor fenn maradok én is.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 7., szerda 22:51
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. augusztus 7., szerda 22:36
Kb. erről van szó. Tényleg időpazarlás ilyen gyökerekkel üzletelni. Hacsak nem olyan hülyék Madridban, eszük ágában sem lesz kiadni érte 120 milliót, de még 100-at sem, aztán ahogy múlik az idő, úgy lesz egyre szarabb helyzetben a Spurs, mert Bale biztosan nem fogja meghosszabbítani a szerződését, akkor meg potom pénzért lehet hozni. Én is azt gondolom egy 50, legfeljebb 60 milliós ajánlatot el kéne fogadniuk, de hát ők tudják.R.M.C.F írta:Az ár résszel másként gondolkodom,mert én biztos nem adnék ki 100-120 millát(nem bale.ért,senkiért sem vagy úgy mondom inkább hogy MÉG bale-ért sem), odamennék ehhez a levyhez,vinném a kis kínai sporttatyómat,rajta a cetli: 60 guriga. Odatolnám elé.......ő meg visszatolná.....én meg felállnék,kezet nyújtanák és elmennék haza,mert van jobb dolgom is mint hülyékkel üzletelni.
Mennék egy év múlva,de akkor már csak 50 guriga lenne a tatyóban......és így akár még egy évig,amikor már csak egy névjegykártya lenne benne és egy fotó két évvel ezelőtti táskáról ami tele volt pénzzel......,mivel a szerződése lejár egy éven belül. Puszi.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 7., szerda 22:34
de legalább elmondhatjátok, hogy a top 5 átigazolásból 4 a tietek.Már előre hallom/látom ezeket a negatív megnyilvánulásokat.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 7., szerda 22:31
Ez lehet a jövő....na meg persze még pár másik tulajdonság is,de a tribli kevésbé lesz szerintem hatékony és eredményes.szintén erőből dinamikából nyert bl-t, a mai focihoz ez kell, dinamika és erő és ez CR és a Walesi legfőbb erénye.
sokan azt hiszik ancelotti real-ja majd 80%-ban foglya birtokolni a labdát
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. augusztus 7., szerda 22:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 7., szerda 22:23
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. augusztus 7., szerda 21:22
Hogy egy klasszikust idézzek: "ezek úgy írják, hogy zongora, oszt azt mondják kefe."Gascoigne írta:bélval????Bale-val![]()
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 7., szerda 21:11
Thiago11 írta:Én úgy emlékszem, hogy Pereznek volt egy stadionbővítési terive amivel kampányolt. Ez megvalósult vagy csak én emlékszem rosszul?
Bale-val kapcsolatban egyvalami biztos, amiben szerintem sokan egyetértenek velem, hogy három számjegyű összeget nem ér. Én még a mai viszonyok között is sokallnám érte a 80-at. Én az átigazolási szezon feléig, amikor már-már úgy volt hogy letesztek Bale-ről, úgy éreztem azokkal az igazolásokkal egy kicsit más irányba indul el a Madrid, mintha Ancelottinak is lett volna valami nyilatkozata, amiben kijelentette, hogy számára kész a keret. Utána indult meg újból a láz a wales-iért. Én akkor aggódnék, ha a tavalyi csapatotokba érkezett volna, akkor brutális erősítés lett volna. Persze így sem fogtok gyengülni vele, mert top-játékos, de nem hiszem hogy rá lenne szükségetek, vagy hogy Carlo kérte volna Pereztől.
Hallok sok pro-kontra érvet vele kapcsolatban, ami leginkább arra épít, hogy milyen szezonja volt és hátán cipelte a csapatát. Sokan az ilyen játékosokra szokták mondani, hogy egyszezonos. Volt aki említette, hogy korábban is kitűnően teljesített, viszont ebből nem lehetett olyan sokat hallani. Inkább Van Persie-vel, Rooney-val stb. voltak elfoglalva, szóval akkorát nem hiszem hogy robbantott. Kiemelem én akkor kb. 2 Tottenham meccset láttam egészben, úgy hogy nem összefoglaló volt, szóval biztos vannak okosabbak akik meg tudnak cáfolni vagy igazat tudnak adni nekem. Egyszóval a walesit idén kezdték, a próféta szavaival élve- felcopkodni, illetve a veletek való herce-hurca miatt. ez dob rajta kb. 20 misit.
Az hogy mennyire vitte hátán a csapatotnem egyszerű téma, számos összetevője van. Azért a Tottenham nem egy top-csapat, egy top-játékos természetszerűleg kiemelkedik onnan, ráadásul ott bevallottan rá volt építve az egész csapat. Őt keresték labdával, hatalmas szabadságot kapott, amit itt nem fog. (a jobb szél sem a legideálisabb számára, de ez elhanyagolható) Ami pedig még nagyon gyakori érv és közvetve ide tartozik, hogy itt Isco, Özil, Modric stb. fogja kiszolgálni. Annyira ismerem Bale-t hogy tudjam nem a legfőbb erőssége hogy lyukakra beszaladva a védelem mögé kapja a forintos labdákat és hasonlók, és nem a gólfelelési munkakört tölti majd be. A kiszolgálás olyan játékosokat tudnának sokkal hatékonyabbá tenni, mint pl. Falcao vagy Ibra. Én kb. 20%-ot adok arra, hogy azt a gólátlagot meg fogja közelíteni mint a Spursben.
Ezzel csupán arra akarok rávilágítani, hogy SZERINTEM több okból sem Bale-ra lenne szükségetek, főleg ilyen horribilis áron és én személy szerint nem a walesi miatt fogok legjobban tartani tőletek.
Amúgy csak kíváncsiságból, egyedül vagyok azzal a véleménnyel, hogy ez a transzfer inkábbn válasz Neymarra, mint sportszakmai szempont?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 7., szerda 21:06
Erről ez jut eszembe:Ez Spanyolország. Az történik, amit a sajtó megír. Ha nem az történik, hát rosszul történik.
Folyamatban van, szerintem még nincs kiválasztva a négy pályázatból a nyertes.Én úgy emlékszem, hogy Pereznek volt egy stadionbővítési terive amivel kampányolt. Ez megvalósult vagy csak én emlékszem rosszul?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 7., szerda 20:06
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 7., szerda 19:58
bélval????Bale-val
Ha 100 euróba kerülne, annyit még összedobnánk.amiben szerintem sokan egyetértenek velem, hogy három számjegyű összeget nem ér
Perezéknek nem hagytak sok mozgásteret.Este lesz a csúcstalálkozó? Csak mert az AS már lehozta a szóbeli megállapodás tényét és a 120 milliós összeget.
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. augusztus 7., szerda 19:53
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 7., szerda 18:32
Tuti, hogy este lesz. Valamikor a meccs előtt. Amúgy meg nagy marhák vagyunk ha 100 misi fölött adunk Bale-ért. Még akkor is, ha jelenleg top 5-ös labdarúgó.Mythos90 írta:Este lesz a csúcstalálkozó? Csak mert az AS már lehozta a szóbeli megállapodás tényét és a 120 milliós összeget.
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. augusztus 7., szerda 18:27
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 7., szerda 17:39
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 7., szerda 17:08
augusztus 16-án írtam anno. valószínűleg már a fél idényen túl voltunk akkor. oh wait.Ez a hozzászólás azután született, hogy már több meccsen túl voltunk vele és a kollektiv hangok a legnagyobb csalódásnak kezdték nevezni. De nembaj, lényeg, hogy neked mindig igazad van pajti
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. augusztus 7., szerda 16:22
Ez a hozzászólás azután született, hogy már több meccsen túl voltunk vele és a kollektiv hangok a legnagyobb csalódásnak kezdték nevezni. De nembaj, lényeg, hogy neked mindig igazad van pajtihehe írta:nézd már meg a hsz-em dátumát Ró-land.
Realista24 írta:
Foglalkozzatok a hírekkel, akinek meg baja van a másikkal rendezze le privát üzenetben, ha így sem megy, akkor használjátok a haragosok listáját.
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. augusztus 7., szerda 16:19
Én arra lennék kíváncsi ha Cr-t kérdeznék meg erről mit válaszolna. Ez neki presztízs veszteség lenne ami azért rányomhatja a bélyegét kettőjük kapcsolatára.Raúl írta:Kíváncsi lennék, ha feltennétek egy olyan kérdést , hogy Bale jöjjön -e , vagy ne jöjjön 120 millióért , vajon mi lenne a válaszok aránya a fórumozók között...![]()
Én megvenném
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 7., szerda 16:05
és a lefordulás, gyorsulás nem képesség?képesség hogy mehet tönkre?
ugyanúgy tud lőni, ahogy korábban. ez képesség.
teljesen más kérdés, hogy a sérülései miatt már nem fordul, hanem kanyarodik, nem gyorsul, hanem cammog.
Ez így van, nem is tagadtam, hogy nem így lenne. Egyszerűen annyit mondtam, hogy Kakánál nem csak a fizikum ment tönkre, hanem minden erőssége. Ilyen helyzetben pedig lehet akármilyen zseni bármelyik játékos, a nagy karriernek annyisosem voltak egymás után rendszeresen zseniális meglátásai, passzai, ő a milan kontrajátékában tudott élni, a válogatottban sem alkotott maradandót soha.
neki a sebessége volt a fő fegyvere, sosem volt extratechnikás, kis területen megélő kreatív játékos.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem