Taktikai háború (Legyél Xabi)
- ___Samy___
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Kevésnek érzem a BBC-t ellenük. Már egy ideje azért szenvednek a felállt védelmük ellen, mert egy vs egyben szinte haszontalanok, főleg így egyszerre. Lucas húzogatásai és Morata harcossága nagyon kelleni fognak, a BBC-ből meg most Bale van a legjobb formában és egészséges. Sztem ez nem kérdés.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az Atléti ellen, pedig a BBC-nek kéne villannia, mert a fiatal spanayoljainkat van egy olyan érzésem felzabálná az a védelem, ha ők kezdenének. Talán egy ilyen meccsre valami kijön belőlük. Bár CR ezer éve nem volt jó az Atlético ellen.
- ___Samy___
Most, hogy Kroos kiesett, Casemiro pedig nem tuti, hogy ott lesz a Matracosok ellen, én ezt a kezdőt dobnám fel:
---------------------------------------Keylor--------------------------------------
----------------------Varane-----------------------------Ramos-----------------
--------Carvajal-----------------------------------------------------Marcelo----
-----Lucas-----------------Modric---------Kovacic-------------Isco------------
--------------------------Bale--------------------Morata-------------------------
Jó lenne már megbontani a BBC-t mert nem megy ez most nekik, CR-re ráférne a pihi, Karim pedig ugye szintén sérült. Lucasnak már illene kezdenie, Isco pedig a hiányzók miatt meg a formája miatt most beférne. Igazából Ramost kéne vhogy összedrótozni a meccsre, Jamest meg majd be lehetne dobni nyerőembernek.
De ha most betesz még erre a sérüléshullámra a fifa vírus is, akkor sztem lehúzhatjuk a rolót.
---------------------------------------Keylor--------------------------------------
----------------------Varane-----------------------------Ramos-----------------
--------Carvajal-----------------------------------------------------Marcelo----
-----Lucas-----------------Modric---------Kovacic-------------Isco------------
--------------------------Bale--------------------Morata-------------------------
Jó lenne már megbontani a BBC-t mert nem megy ez most nekik, CR-re ráférne a pihi, Karim pedig ugye szintén sérült. Lucasnak már illene kezdenie, Isco pedig a hiányzók miatt meg a formája miatt most beférne. Igazából Ramost kéne vhogy összedrótozni a meccsre, Jamest meg majd be lehetne dobni nyerőembernek.
De ha most betesz még erre a sérüléshullámra a fifa vírus is, akkor sztem lehúzhatjuk a rolót.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Igen.Kercsó írta: Kovacic végül elutazott vagy sem?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
remélem kroos iskodo írta:Isco, egyértelmű. Remélem Krooson kívül mindenki egészséges lesz.

Isco, egyértelmű. Remélem Krooson kívül mindenki egészséges lesz.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Akkor ez lehet hogy kuka, Kroos serulese miatt. Kovezzetek meg, de en vagy Asensiot nyomnam be TKP-nak, Modric es Casemiro ele, vagy Iscot ha megigeri nekem hogy a maxot hozza ki magabol es nem tekeredik ra a lasztiraKercsó írta:az ElClassicó már ebben a felállásban lesz remélhetőleg.El Unico írta:-----------------Navas
Carvajal--Ramos--Varane--Marcelo
------Modric---Casemiro--Kroos
Bale---------Benzema-------Ronaldo
Ezért a kezdőért imádkozok már jó ideje. Hiányzik ez a kezdő.
Ha jól tudom csak Kroos és Ramos 4 sárga lapos.
Kroosnak sárgát kell szerezni majd az Atléti ellen, hogy pihenjen a gijóni meccsen.
Ramos meg akkor tájt ér vissza.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Végül is lemondhatná ha akarná a válogatottságot, más kérdés hogy otthon lehet hogy meglincselnékDe hihetetlen hogy Modric felépül és mehet a válogatotthoz...

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Izland ellen számít rá a szövetség...wZoLee7 írta: De hihetetlen hogy Modric felépül és mehet a válogatotthoz...

Kovacic végül elutazott vagy sem?

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Vagy Kroos padozik majd a Gijon ellen.
De hihetetlen hogy Modric felépül és mehet a válogatotthoz...
De hihetetlen hogy Modric felépül és mehet a válogatotthoz...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Azt nemtudom meg lesz e neki, de, Ramosnak a piros meglehetKroosnak sárgát kell szerezni majd az Atléti ellen

LEGIO PATRIA NOSTRA

- Kercsó
az ElClassicó már ebben a felállásban lesz remélhetőleg.El Unico írta:-----------------Navas
Ha jól tudom csak Kroos és Ramos 4 sárga lapos.
Kroosnak sárgát kell szerezni majd az Atléti ellen, hogy pihenjen a gijóni meccsen.
Ramos meg akkor tájt ér vissza.
#whatisyourexcuse
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
-----------------Navas

- wZoLee7
Attól még ha adódik egy jó lehetőség kár lenne elszalasztani. Pepe, Ramos, Varane, Nacho, Carvajal, Marcelo, és egy fiatal srác aki megtudja játszani mind a két szélső védő posztot simán elég lenne, teljesen kár embert itt tartani akik ha beállnak simán beforgatja akármelyik támadó. Coentrao meg többet sérült, mint nemVeidt írta:Azért Coentrao eladásával még várni kellene, most tért vissza fél év kihagyás után és (Danilóval ellentétben például) már bizonyított Madridban is. Szája sem járt a csere szerepe miatt soha.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az, szent tehén, amikor ő a fix 62. perces csere, nem a többi lúzer a kezdőből, mint most legutóbb is a négybőlChris írta:Természetesen én sem arra gondoltam, hogy Moratát szeretném kezdőben látni hosszútávon. Benzema eltűnhet hosszú meccsekre, sétálgathat motiválatlanul sokaknál ő szent tehén. Morata meg nyilatkozik pár nem szimpatikusat és már ki is került a körből. Én becsülöm benne a küzdeni tudást, ő tényleg kihozta magából amit tud, él a lehetőségeivel.
Nincs szerintem azzal sem baj, ha elégedetlen és lépni akar. Nem lehet mindenki Nacho.
Egyszerűen csak ennyi. A kvalitásbeli különbséget nem kell szerintem túlelemezni, nyilvánvaló, hogy Morata sosem lesz ott ahol Benzema.

Most kivételesen lehet tényleg sérülés miatt, de sokszor lehetne máshogy váltani, szerkezettel együtt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Azért Coentrao eladásával még várni kellene, most tért vissza fél év kihagyás után és (Danilóval ellentétben például) már bizonyított Madridban is. Szája sem járt a csere szerepe miatt soha.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- wZoLee7
Coentraot szerintem végleg eladjuk majd, de az se lepne meg ha elkezdenének Danilo eladásán is gondolkodni.
- Kercsó
Ha Vallejo visszatér a nyáron, remélem Nacho akkor is marad. simán jobb opció, mint Coentrao vagy Danilo.Chris írta:Nem lehet mindenki Nacho.
#whatisyourexcuse
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Természetesen én sem arra gondoltam, hogy Moratát szeretném kezdőben látni hosszútávon. Benzema eltűnhet hosszú meccsekre, sétálgathat motiválatlanul sokaknál ő szent tehén. Morata meg nyilatkozik pár nem szimpatikusat és már ki is került a körből. Én becsülöm benne a küzdeni tudást, ő tényleg kihozta magából amit tud, él a lehetőségeivel.
Nincs szerintem azzal sem baj, ha elégedetlen és lépni akar. Nem lehet mindenki Nacho.
Egyszerűen csak ennyi. A kvalitásbeli különbséget nem kell szerintem túlelemezni, nyilvánvaló, hogy Morata sosem lesz ott ahol Benzema.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Jim írta:én megmondtam, hogy Morata kell ideChris írta:Hehe és Morata ma is oktat. A sok éveleji fanyalgót szeretném most hallani...
![]()
amúgy a spanyol szeretetem ellenére is csereként eddig hatékonyabb, ez tény
Taktikai cserének jónak tűnik,meglepett a hatékonysága,mert nem egy ügyes gyerek(bár nem ez az ami miatt nem szerettem,hanem az amit az arcán látok)ezt továbbra sem tudja levetkőzni az arcáról azt az utálatot amit mutat.Hogy kire,mire mérges,azt nem tudhatjuk,de hogy ha valaki látja mosolyogni,neadjisten neveti,akkor azért szóljon......
Kezdőként eltűnt a múltkor,de ez várható is volt,hiszen nem klasszis. A válogatottban is jók a mutatói,ez viszont becsülendő,szerintem rajta áll a vásár csak....ha eltudja fogadni,hogy a világ valaha volt és amíg élünk legislegjobb csapatában nem fix kezdő,akkor nem lesz gond.....de szerintem nem fogja ezt tudni kezelni,amennyire megismertem,ez a legfőbb gyengéje a kölyöknek.
Az egy más kérdés,hogy csereként a poziciója-stílusa miatt be lehet dobni,de kezdetni egy egyébként teljesen más rendszerben játszó csapatnál...felettébb érdekes. Se ronaldo se bale nem tudja majd a megszokott játékát játszani,azért azt biztos tudja zizu is,egy klasszikus középcsatárnak konkrétan kiszolgálás kell....nálunk pont benzema szolgált ki(másokkal kiegészítve persze),most majd ronaldo és bale fog benzema helyett kicsit kiszolgálni? Na....azt azért majd megnézem.....mindenesetre,morata szerintem felkavarta a csapatot.....nem lepődnék meg,ha előbb utóbb egy komoly konfliktus alakulna ki.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.