Ha en edző lennék a legmagasabb szinten, lenne egy csapatom, ha abból bárki is mellette zenéléssel vagy egyéb munkára fordítana a szabadidejét úgy hogy nem ő a csapata legjobbja, kivagnam mint a szart.
Azt az idot plusz edzésre, fejlődésre lehetne fordítani. Nem ribikkel meg bérelt sportkocsikkal menozni kilós futtatott aranyban.
Szerintem meg a szabadidő azért szabadidő, hogy ne azt csinálja, amit egyébként az életének a 90%-ban. Jelen esetben ugye az edzés. Jó persze, nyilván nem kell az éjszakába menni, meg verdákkal nyomulni, de én szerintem nincs azzal semmi baj, ha valaki a szabadidejében épp zenél, vagy bármi olyasmit csinál, ami nem borítja fel az életminőségét, és nem befolyásolja a pályán mutatott játékát.
Jesé esetében meg kizárt dolognak tartom, hogy emiatt lett szar. Nem egy olyan posztja volt közösségin, hogy edz, mint állat, még nyáron is. Nála alapjaiban voltak a gondok, mint mikor anno beszólt ugye Mourinhonak is, mikor nem vitte fel a nagy csapathoz, vagy ezekhez hasonló finomságok. Nem elég kitartó, azt hiszi, hogy alanyi jogon jár minden.