Isten se tudja mi van vele....

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. november 6., vasárnap 13:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 6., vasárnap 11:09
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. november 4., péntek 21:16
Hát remélem igazad lesz.R.M.C.F írta:Steve írta:Komolyan kezdek aggódni, hogy lassacskàn off CR-nek.
Mentálisan össze fogja szedni magát és szerintem van annyira okos/akaratos/céltudatos, hogy talál egy olyan pozíciót magának, ahol mégkevesebb futással termeli a gólokat még egy ideig.
Viszont lehet, hogy nem ártani nem csak rá és a futására építeni a támadásokat.
Szerintem már nem csak arra építünk,lehet hogy nem is nagyon tetszik neki![]()
mindenesetre inkább rossz forma ez és szerencsétlenség,mintsem végső off ahogy sokan gondolják. A ziccerei megvannak,egyszerűen nem megy be....ez van,szar széria és még hosszan is tart.
Inkább tartom valószínűnek,hogy beindul majd és be is veri rendre ....az EB-n is olyan parádés gólokat szerzett hogy csak lestem....
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. november 4., péntek 20:44
Aztán majd meglepnek mindenkit és a nyertes Éder mester lesz.Galacticos írta:De ok azokban az evekben cimet vagy cimeket nyertek vagy legalabb lottek egy rakat golt.Remy írta:Azt azért felfogjátok, hogy azt írtam, hogy mivel régi/új rendszer lesz. Ebből adódóan feltételes az egész, mert teljesen más dolgokat nézhetnek, mint eddig.
Korábban nyerhetett egy Owen, Nedved, Sheva.. és biztos vagyok benne, hogy tudtatok volna mondani jobbakat náluk az adott évben.
De grizman mellett az eg vilagon semmi se szol. Gera zoli is kaphatja akkor, uj rendszer... ki tudja.. Lehet meglepetes embernek behivjak es odaadjak neki.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 4., péntek 20:17
Steve írta:Komolyan kezdek aggódni, hogy lassacskàn off CR-nek.
Mentálisan össze fogja szedni magát és szerintem van annyira okos/akaratos/céltudatos, hogy talál egy olyan pozíciót magának, ahol mégkevesebb futással termeli a gólokat még egy ideig.
Viszont lehet, hogy nem ártani nem csak rá és a futására építeni a támadásokat.
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. november 3., csütörtök 20:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 3., csütörtök 17:28
Más oldaláról. Engem nem zavar, én rosszabb vagyok szerintem, bár inkább porontyot kérdezzük meg.Realista24 írta:Én? Idegesítő? Csalódtam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 3., csütörtök 17:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 3., csütörtök 17:24
Az a baj, hogy te annyira befeszülsz, mikor a cimbijeidet véded, hogy hihetetlen. Én is idegesítő vagyok Gündinél, R24 is az Benzemánál, de mi tudunk kritikusak és irónikusak lenni, te meg nem látod soha a fától az erdőt. Mi felfogjuk amit írsz, hülyék azért nem vagyunk.Remy írta:Azt azért felfogjátok, hogy azt írtam, hogy mivel régi/új rendszer lesz. Ebből adódóan feltételes az egész, mert teljesen más dolgokat nézhetnek, mint eddig.
Korábban nyerhetett egy Owen, Nedved, Sheva.. és biztos vagyok benne, hogy tudtatok volna mondani jobbakat náluk az adott évben.
Ha a régi rendszer lenne, mint az elmúlt pár évben, akkor nem hoznám fel a franciát. De új lesz.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 3., csütörtök 17:08
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. november 3., csütörtök 16:35
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2016. november 3., csütörtök 16:31
Ha csak trófeák lennének igen, de akkor fordítva mondom. Egyénileg 3 nevet lehet mondani, Ronaldo, Messi meg a francia gyerek. Ha ehhez hozzácsapom a címeket, akkor nekem Ronaldo egyértelmű esélyes + ami fontos, hogy tavasszal lehet említeni kulcspillanatokat fontos meccsekről, ahol döntő szerepe volt: Barca elleni győztes gól, Wolfsburg elleni fordítás, BL döntő 11-es, EB-n az elődöntő.wZoLee7 írta:Oké, de akkor Pepe is simán kaphatná
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. november 3., csütörtök 16:23
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 3., csütörtök 16:22
Igen. De nem fogja. Ahhoz Ronaldonak és Messinek is fejelnie kéne, mint anno Zidane. Cannavaro amúgy az Aranylabda közelébe sem került volna.wZoLee7 írta:Oké, de akkor Pepe is simán kaphatná
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2016. november 3., csütörtök 16:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. november 3., csütörtök 16:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 3., csütörtök 16:14
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 3., csütörtök 16:08
De ok azokban az evekben cimet vagy cimeket nyertek vagy legalabb lottek egy rakat golt.Remy írta:Azt azért felfogjátok, hogy azt írtam, hogy mivel régi/új rendszer lesz. Ebből adódóan feltételes az egész, mert teljesen más dolgokat nézhetnek, mint eddig.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 3., csütörtök 16:06
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. november 3., csütörtök 16:06
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem