Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 3., csütörtök 16:04

"Semmi másnak nem köszönheti, mint annak, hogy hazai pályás rendezés volt."

Az egyénileg begyűjtött elismerések.
Aranylabdát most az egyéni díjakra adják oda vagy mi a pöcsöm?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 3., csütörtök 16:02

Remy írta:Fanboyság ide vagy oda, ebben az évben se a portugál, se az argentin nem volt akkora ász egyénileg, mint a korábbi években. Időszakosan képesek voltak szarul játszani. CR például amit most csinál, az egy kalap szar.
De remy..
Messi es cr iden nem volt ANNYIRA kiemelkedo mint a korabbi evekben de igyis tobb golt lottek mint grizes igyis tobb golpasszt adtak mint grizes es igyis tobb cimet nyertek mint grizes. Fel nem tudom fogni h mi szol griezmann mellett a felteteles modon kivul.
Es az mar mellekes hogy cr a ket legnagyobb donton verte griezmant ahol griezmann full flop volt. Kihagyott tizi a bl donton.. Kihagyott helyzet az eb donton.. Es ezen kivul bujkalt. Cr se volt jo de gyoztes csapat tagja es donto tizenegyes. Es a statisztika is mellette szol.
Abba mar bele se megyek hogy amiket messi nyert kupakat ott is griezmannt es csapatat gyoztek le..
Kerlek irjal egy olyan ervet ami nem felteteles mod, hanem meggyoz arrol h igen griezmann volt a legjobb.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 3., csütörtök 15:51

ziro4vr írta:No offense, Remy te gondolom Thomas Muellert is megválasztottad volna aranylabdásnak, meg Snejdert. :mrgreen: Itt nem arról kéne beszélni, hogy mi tegyük félre az ellenszenvünket, hanem ha te nem lennél ekkora fanboy, fel sem merülne benned. Messit is megválasztották a vb legjobbjának, ennyit meg ezekről az elismerésekről. :D
2. azért csak lett a kicsi argentin.

Snejidernek mondjuk én oda is adtam volna 2010-ben.

Müller meg... őt mire is hoztad fel? Milyen egyéni elismerései vannak?

A francia megkapta a címeket, szóval ezek alapján az aranylabda is landolhat nála. Mondom. LANDOLHAT.

Fanboyság ide vagy oda, ebben az évben se a portugál, se az argentin nem volt akkora ász egyénileg, mint a korábbi években. Időszakosan képesek voltak szarul játszani. CR például amit most csinál, az egy kalap szar.
"Semmi másnak nem köszönheti, mint annak, hogy hazai pályás rendezés volt."
"A 2016-os évben ismét a France Football ítéli oda önállóan az Aranylabdát"

Az egyénileg begyűjtött elismerések.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 3., csütörtök 15:48

Nem kaptam választ a kérdésre, hogy melyik egyéni statisztika van a neve mellett Cével vagy Messivel szemben.
meg az eb legjobbjának. Pedig egyik helyen sem nyert.
Semmi másnak nem köszönheti, mint annak, hogy hazai pályás rendezés volt.

A bajnoki legjobb cím érthető, rengeteg 1-0-ás meccset döntött el, de erre nem adnak Aranylabdát.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 3., csütörtök 15:46

No offense, Remy te gondolom Thomas Muellert is megválasztottad volna aranylabdásnak, meg Snejdert. :mrgreen: Itt nem arról kéne beszélni, hogy mi tegyük félre az ellenszenvünket, hanem ha te nem lennél ekkora fanboy, fel sem merülne benned. Messit is megválasztották a vb legjobbjának, ennyit meg ezekről az elismerésekről. :D
Nem illik.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. november 3., csütörtök 15:45

Szar leírni de egyénileg még mindig Messi a csúcs, csak akkor mást se látnánk csak hogy ő nyeri az aranylabdát.
Olyan tudása egy focistának sincs a jelenlegi mezőnybe mint Messi. De ezzel nem írtam semmi újat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2016. november 3., csütörtök 15:48-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 3., csütörtök 15:42

Realista24 írta:
Ahogy írod, a Grízes megkapta már év közben, ami járt neki. Egy Aranylabdához viszont ez kevés.
Lehet, de lehet, hogy nem. Ezért írtam végig feltételes módban, mert most ki tudja, hogy mit néznek majd a szavazók.

Ha ezeket az úgymond kisebb címeket meg tudta nyerni a francia, akkor ugyanúgy a nagyot is meg tudja nyerni. Mert lényegében hiába nem lőtt annyi gólt, mint a két gigász, mégis őt választották a bajnokság legjobbjának, meg az eb legjobbjának. Pedig egyik helyen sem nyert.

Meglátjuk, hogy a csapatsikerek mennyire befolyásolják a döntést.

Mondom, szerintem CR nyer, de új lesz a rendszer, akár emiatt lehet változás.

Khm... privátban még mindig várok tőled egy üzit. :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 3., csütörtök 15:37

Ott van például Griezmann (Ne a kvalitásokat nézzétek, ne azt, hogy Atleticos meg, hogy én hoztam fel... tudom lényegében szarba se nézitek, de mégis van statisztika a neve mellett, ami MOST aranyat is ÉRHET)
Melyik statisztika?
Cével szemben bukott két döntőt, kevesebb gólt szerzett. Maximum az egyéni statja jó, de elmarad Messitől és Cétől, mindenben.
Messit nem hozom fel, mert én nem tudok olyan forgatókönyvet elképzelni, amiben ő nyerne. Mire?
Vicces, hogy szerinted a francia egy kupa nélküli szezon után nyerhet, Messi meg duplázott és leírod, hogy mire nyerne...

Ahogy írod, a Grízes megkapta már év közben, ami járt neki. Egy Aranylabdához viszont ez kevés. A másik két úr szerzett 41 meg 51 gólt, kiosztott 23 illetve 15 gólpasszt kevesebb mint 50 meccsen klubjukban, mellé nyertek kupákat is. A francia rúgott 32 gólt 54 meccsen, meg tíznél bőven kevesebb gólpassza van, kupa nulla.
Szóval továbbra sem értem, hogy milyen statisztika van a neve mellett a másik kettőhöz képest, de meggyőzhető vagyok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 3., csütörtök 15:24

El Unico írta:
Van olyan jatekos aki jobban megerdemelne? Sot jobb kerdest teszek fel. A jeloltek kozul van olyan aki kepes tobb szavazatot begyujteni? Nem hiszem. Az emberekben az maradt meg leginkabb, hogy Portugalia es Real Madrid, Messi ott lesz a TOP 2-ben, viszont CR kizart hogy 3. legyen, szerintem egyertelmu, hogy o nyeri. Nem ez volt a legjobb eve, messze nem, de mas jatekos meg nem johet szoba. SZERINTEM.
Én CR-nek adnám (tartom, hogy meg is nyeri), viszont, ahogy Ericco is mondja, újságírók szavaznak, azaz statisztikákra támaszkodhatnak, nem pedig csak a névre.

Ott van például Griezmann (Ne a kvalitásokat nézzétek, ne azt, hogy Atleticos meg, hogy én hoztam fel... tudom lényegében szarba se nézitek, de mégis van statisztika a neve mellett, ami MOST aranyat is ÉRHET)

Messit nem hozom fel, mert én nem tudok olyan forgatókönyvet elképzelni, amiben ő nyerne. Mire? (plusz ezen a hármason kívül nem igen lehet más nevet felhozni. Védő meg kapus meg nem fogja megkapnia.)

CR-rel szemben egyéni díjak tekintetében jóval jobban áll a francia. A La Liga legjobb játékosa lett. EB legjobb játékosa és gólkirálya lett. Gólokat is elég szépen szerezte. (nem CR és Messi magasságokban járt, ez tény) statokat nézzük, a BL-ben a francia lőtte be lényegében az Atleticot a döntőbe. Barca és Bayern ellen is gólt, gólokat lőtt. EB-n szintén. (És jelenleg most ősszel sem esett vissza a teljesítménye)

Nyilván CR nyerte a BL-t, és az EB-t is, de CR a BL gólkirályi címen kívül nem igazán tud többet felmutatni. (egyéni szinten) A győzelem meg csapatsiker is, nem csak egyéni. (Ráadásul egyik sorozatban sem őt mondanám a csapat húzóemberének 1-2 meccset leszámítva) Az aranylabda meg egyéni. Így tehát, ha a régi rendszer szerint nézzük, nem feltétlen CR-nek kell kapnia. Ahogy anno egy Owen, egy Nedved is aranylabdás lett. Előbb utóbb meg meg fog szakadni a CR/Messi sorozat, lesz új győztes. (kérdés, hogy mikor.)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 3., csütörtök 15:19

Wolfsburg az a Schalke. :D
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 3., csütörtök 15:04

El Unico írta:Van olyan jatekos aki jobban megerdemelne? Sot jobb kerdest teszek fel. A jeloltek kozul van olyan aki kepes tobb szavazatot begyujteni? Nem hiszem. Az emberekben az maradt meg leginkabb, hogy Portugalia es Real Madrid, Messi ott lesz a TOP 2-ben, viszont CR kizart hogy 3. legyen, szerintem egyertelmu, hogy o nyeri. Nem ez volt a legjobb eve, messze nem, de mas jatekos meg nem johet szoba. SZERINTEM.
De most már ismét újságírók szavaznak, ők pedig nem lesznek lusták előkapni egy-két statisztikát, vagy megnézni pár fontosabb meccset (a gaboni SZK-nyal szemben pl.). A BL-ben és az EB-n is csak egy-egy meccsen alkotott maradandót CR. A Schalke és a magyar válogatott ellen.
Merci Zizou!

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. november 3., csütörtök 14:11

ziro4vr írta:Mondom én, max 2018, aztán legendaként meg rekorderként irány az Usa. VB-n még tolna egy Zidane-2006-ot, szép búcsú lenne.

Ő már nagyon ennek él szerintem, fejben sincs ott, testileg is úgy alakítgatja magát, hogy a gólokat hozza, meg majd tavasszal a fontos meccseken nagyon akar majd, csak az sem biztos, hogy jól sül el. Tegnap Béla gólja után tolt egy félmosolyt, ott arra gondolhatott, most beszoptátok, mert én is akarok egy ilyet rúgni. :mrgreen:

Rossz azért ebbe belegondolni. :'(
Nekem egyik kedvencem CR és rossz látni ahogy néha szenved, és már sajnos a pályafutása végén van.
Hasonló érzés lesz mint mikor Zizou akasztotta szögre a csukát vagy mikor R10 otthagyta a Barcát.
CR után megyek vissza MU drukkernek.

Just kiddin :mrgreen:
Puskás Ferenc

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. november 3., csütörtök 14:08

Remy írta:
ericco írta:Amúgy szeirntem a régi-új rendszerben nem ő fogja kapni az Aranylabdát. Az újságírók nem hülyék, tudják jól, hogy tavasszal sem volt annyira fúha jó, viszont a kupák mellett egy "csak" elfogadható ősz még belefért volna, de egy ilyen ősz már nem.
Erről beszéltem, hogy egyáltalán nem olyan biztos ez az aranylabda. :kivagyhe:
Van olyan jatekos aki jobban megerdemelne? Sot jobb kerdest teszek fel. A jeloltek kozul van olyan aki kepes tobb szavazatot begyujteni? Nem hiszem. Az emberekben az maradt meg leginkabb, hogy Portugalia es Real Madrid, Messi ott lesz a TOP 2-ben, viszont CR kizart hogy 3. legyen, szerintem egyertelmu, hogy o nyeri. Nem ez volt a legjobb eve, messze nem, de mas jatekos meg nem johet szoba. SZERINTEM.
:goat:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 3., csütörtök 14:05

Mondom én, max 2018, aztán legendaként meg rekorderként irány az Usa. VB-n még tolna egy Zidane-2006-ot, szép búcsú lenne.

Ő már nagyon ennek él szerintem, fejben sincs ott, testileg is úgy alakítgatja magát, hogy a gólokat hozza, meg majd tavasszal a fontos meccseken nagyon akar majd, csak az sem biztos, hogy jól sül el. Tegnap Béla gólja után tolt egy félmosolyt, ott arra gondolhatott, most beszoptátok, mert én is akarok egy ilyet rúgni. :mrgreen:
Nem illik.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 3., csütörtök 14:03

ikarus93 írta:Lehet jövő nyáron Pereznek el kéne kattania és Carrascot elhozni a Madrid sötétebbik feléből.
Ha a Barcat elmeszelték, mintket is el fognak. Szereintem már csak azon megy a huzavona, hogy ne a kis lurkók szívják meg a kövért, korrupt vezetők miatt, és játszhassanak az eltiltás alatt is.
Merci Zizou!

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. november 3., csütörtök 13:55

Lehet jövő nyáron Pereznek el kéne kattania és Carrascot elhozni a Madrid sötétebbik feléből.
Puskás Ferenc

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 3., csütörtök 13:51

Lehet az a baja, hogy a hírek szerint Bale fizetése olyasmi lett, mint az övé.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 3., csütörtök 13:44

ericco írta:
rashidm írta:Én szerény véleményem szerint nem hosszabbítanék annyit vele, mint amikről szóltak a hírek...max 1-2 évet. 2018 februárjában 33 éves lesz. Nagy valószínűséggel már nem fogja úgy szállítani a gólokat, mint korábban. Csak azért hosszabbítani vele meg játszatni mert ő CR, az szerintem felelőtlenség. Én már nem nagyon reménykedek abban, hogy összekapja magát.
Hát ha fizuemeléssel is járna a hosszabbítás, akkor már én sem. Azonos feltételek mellett valahogy úgy intézném a dolgokat, mint Pepével. Csak hát Ronaldonál ez nem túl rális, mert ő Ronaldo és nem Pepe :roll:
Ha szép fokozatosan egyre kevesebbet játszana, nem bánom maradjon. De szerintem ez csak álom marad. :D

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 3., csütörtök 13:40

rashidm írta:Én szerény véleményem szerint nem hosszabbítanék annyit vele, mint amikről szóltak a hírek...max 1-2 évet. 2018 februárjában 33 éves lesz. Nagy valószínűséggel már nem fogja úgy szállítani a gólokat, mint korábban. Csak azért hosszabbítani vele meg játszatni mert ő CR, az szerintem felelőtlenség. Én már nem nagyon reménykedek abban, hogy összekapja magát.
Hát ha fizuemeléssel is járna a hosszabbítás, akkor már én sem. Azonos feltételek mellett valahogy úgy intézném a dolgokat, mint Pepével. Csak hát Ronaldonál ez nem túl rális, mert ő Ronaldo és nem Pepe :roll:
Merci Zizou!

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 3., csütörtök 13:37

Én szerény véleményem szerint nem hosszabbítanék annyit vele, mint amikről szóltak a hírek...max 1-2 évet. 2018 februárjában 33 éves lesz. Nagy valószínűséggel már nem fogja úgy szállítani a gólokat, mint korábban. Csak azért hosszabbítani vele meg játszatni mert ő CR, az szerintem felelőtlenség. Én már nem nagyon reménykedek abban, hogy összekapja magát.

Vissza: