Cristiano Ronaldo
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Én szerény véleményem szerint nem hosszabbítanék annyit vele, mint amikről szóltak a hírek...max 1-2 évet. 2018 februárjában 33 éves lesz. Nagy valószínűséggel már nem fogja úgy szállítani a gólokat, mint korábban. Csak azért hosszabbítani vele meg játszatni mert ő CR, az szerintem felelőtlenség. Én már nem nagyon reménykedek abban, hogy összekapja magát.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Erről beszéltem, hogy egyáltalán nem olyan biztos ez az aranylabda.ericco írta:Amúgy szeirntem a régi-új rendszerben nem ő fogja kapni az Aranylabdát. Az újságírók nem hülyék, tudják jól, hogy tavasszal sem volt annyira fúha jó, viszont a kupák mellett egy "csak" elfogadható ősz még belefért volna, de egy ilyen ősz már nem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ikarus93
Még a November-Decembert azért megvárom, ha ebben a két hónapban se javul akkor kezdhetjük a fejünket fogni, hogy mi lesz tavasszal.ericco írta:Amúgy szeirntem a régi-új rendszerben nem ő fogja kapni az Aranylabdát. Az újságírók nem hülyék, tudják jól, hogy tavasszal sem volt annyira fúha jó, viszont a kupák mellett egy "csak" elfogadható ősz még belefért volna, de egy ilyen ősz már nem.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Amúgy szeirntem a régi-új rendszerben nem ő fogja kapni az Aranylabdát. Az újságírók nem hülyék, tudják jól, hogy tavasszal sem volt annyira fúha jó, viszont a kupák mellett egy "csak" elfogadható ősz még belefért volna, de egy ilyen ősz már nem.
Merci Zizou!
- ikarus93
Kis túlzással a Madrid B keretével is meg kéne vernünk a csapatok 90%-át, Cé,Marci,Karim,Modric azokhoz a csapatokhoz kell (Atletico,Barca,BM,Juve), ahova kell az a bizonyos plusz. Ha ott megállják a helyüket, akkor egy rossz szót nem fogok rájuk szólni.Realista24 írta: Karim játékát meghatározza Cé is, valaki ezt már írta vagy itt vagy máshol, de nagyon igaz. Na meg Bale-é is.
Ha nincs játszótársa a franciának, akkor elvesznek a legfőbb erényei, ha így nézem, akkor CR két embert vesz ki a játékból, mert fel lehet küldeni a BBM-t, de Morata megint nulla ebben a rendszerben az elejétől kezdve.
De amondó vagyok, hogy amíg egy Marcelo, Modric páros hiányzik a kezdőből, CR formán kívül van, és így tovább, és mégis jövögetnek az eredmények, addig viszonylag nyugodt vagyok. A jó oldalát nézem, lehet támaszkodni a cserékre, Kova szintet lépett, Isco is meg-megmutatja, hogy mire képes, stb.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim játékát meghatározza Cé is, valaki ezt már írta vagy itt vagy máshol, de nagyon igaz. Na meg Bale-é is.ericco írta:Nem túl jó tanuló, ez van___Samy___ írta:Ahhoz képest, hogy az idény elején azt nyilatkozta, hogy meg kell tanulnia 2-3 meccsenként pihenni, nem úgy néz ki, hogy ez megtörténik. Mondjuk ebben ZZ is ludas.![]()
itt is félek leírni, mert egyből jönnek lehurrogni, de az emberünk miatt leggyakrabban 10-en állunk fel.
Oké, lehet jönni, hogy Benzema sincs formában, vele is csak létszámban vagyunk előrébb, de ő legalább néha kiveszi a részét a csapatjátékból (Látszólag Ronaldo is, de ugye neki általában csak a második, harmadik gondolata a passz, mikor látja, hogy a lövés vagy a cselezés nem fog összejönni. Az ilyenkor elvesztett 1-2 ütem pedig nagyon fontos lenne), meg ugye azért ő le is van kapva elég gyakran.
Ha nincs játszótársa a franciának, akkor elvesznek a legfőbb erényei, ha így nézem, akkor CR két embert vesz ki a játékból, mert fel lehet küldeni a BBM-t, de Morata megint nulla ebben a rendszerben az elejétől kezdve.
De amondó vagyok, hogy amíg egy Marcelo, Modric páros hiányzik a kezdőből, CR formán kívül van, és így tovább, és mégis jövögetnek az eredmények, addig viszonylag nyugodt vagyok. A jó oldalát nézem, lehet támaszkodni a cserékre, Kova szintet lépett, Isco is meg-megmutatja, hogy mire képes, stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én nem is értettem, hogy miért ő jön le CR helyett...ericco írta:meg ugye azért ő le is van kapva elég gyakran.
- ericco
- Kapcsolat:
Nem túl jó tanuló, ez van___Samy___ írta:Ahhoz képest, hogy az idény elején azt nyilatkozta, hogy meg kell tanulnia 2-3 meccsenként pihenni, nem úgy néz ki, hogy ez megtörténik. Mondjuk ebben ZZ is ludas.
itt is félek leírni, mert egyből jönnek lehurrogni, de az emberünk miatt leggyakrabban 10-en állunk fel.
Oké, lehet jönni, hogy Benzema sincs formában, vele is csak létszámban vagyunk előrébb, de ő legalább néha kiveszi a részét a csapatjátékból (Látszólag Ronaldo is, de ugye neki általában csak a második, harmadik gondolata a passz, mikor látja, hogy a lövés vagy a cselezés nem fog összejönni. Az ilyenkor elvesztett 1-2 ütem pedig nagyon fontos lenne), meg ugye azért ő le is van kapva elég gyakran.
Merci Zizou!
- ___Samy___
Kb
Nem, szerintem nem kell morgolodnia az edzőre, mert ő maga is így gondolja.
Nem, szerintem nem kell morgolodnia az edzőre, mert ő maga is így gondolja.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58913C04___Samy___ írta:Ahhoz képest, hogy az idény elején azt nyilatkozta, hogy meg kell tanulnia 2-3 meccsenként pihenni, nem úgy néz ki, hogy ez megtörténik. Mondjuk ebben ZZ is ludas.
Why always Benzema?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jo csak akkor ugy gondolta, hogy meccsenkent jonnek a goljai, igy pihenhet. De nem jonnek a golok, igy pedig ragorcsol es nem akar pihenni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ___Samy___
Ahhoz képest, hogy az idény elején azt nyilatkozta, hogy meg kell tanulnia 2-3 meccsenként pihenni, nem úgy néz ki, hogy ez megtörténik. Mondjuk ebben ZZ is ludas.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gólérzékenysége tényleg fejben dőlhet el. bár szvsz ez régen sem volt neki erőssége csak egy rakat helyzete volt minden meccsen
Viszont sebességben borzasztó mód visszaesett a faszi idén. Tegnap is valami legias srác úgy megfutotta, hogy "öröm" volt nézni.
Viszont sebességben borzasztó mód visszaesett a faszi idén. Tegnap is valami legias srác úgy megfutotta, hogy "öröm" volt nézni.
ZIDANE
- ericco
- Kapcsolat:
Neked pedig sürgősen randet kell raknod a saját fejedben, mert azt a rendetlenséget már tovább nem tudod a gyorsaságoddal és a gólérzékenységeddel kompenzálni. Személy szerint hálás vagyok mindenért, de a csapat érdekében végre a háttérbe kéne vonulnod, és abba kéne hagyni a kiskirálykodást. Ez így már kezd kínos lenni nekünk is.
Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyébként az meglepett, hogy egy éppenhogy balos szögű szabit átengedett. Kicsit most azt érzem rajta, hogy Bale-t havernak tekinti, tőle várja a passzokat, meg Kroostól esetleg. Moratát folyton oltja, Benzemán meg látja, hogy unja ő is.
Nem illik.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Hahó Öcsi!
Lehozott egy jó Castillas szintet tegnap.
Lehozott egy jó Castillas szintet tegnap.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Lehet azért siet oda mert meg akarja győzni, hogy valljon színt a bírónál?BBeno írta:lest jelez es azert o az elso aki odafut moratahoz mert annyira onzo hogy o akarja eloszor kozolni vele hogy les volt a golod morata![]()
Ez jó
lest jelez es azert o az elso aki odafut moratahoz mert annyira onzo hogy o akarja eloszor kozolni vele hogy les volt a golod morata
Dehogy, lest jelezR.M.C.F írta:Ott örül a gólnak?mocsok írta:https://www.facebook.com/RMTrollingClub ... =3&theater
ezt a parasztot..
pedig most még gólokat is lőtt...![]()
Viccet félre téve remélem mocsok csak viccből írta amit.
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ott örül a gólnak?mocsok írta:https://www.facebook.com/RMTrollingClub ... =3&theater
ezt a parasztot..
pedig most még gólokat is lőtt...![]()
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.