Lehet, hogy a Barca erőt demonstrált évekig, megis annyi Bl győzelmük van, mint a realnak.. akkor sokra mentek vele..

Ősszel az atletico-barca páros ellen vívott meccsek kivételével nem igazán tudom felhúzni magam mérkőzésen.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. november 3., csütörtök 8:19
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 3., csütörtök 7:44
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 3., csütörtök 7:39
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. november 3., csütörtök 6:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 2., szerda 23:37
Nekem biztos nem, mert nem láttamtibi18 írta:Persze, világos! De így remélem azt is sikerült leszűrni, hogy nem jött be.. (mármint nem Neked, hanem ott..)Realista24 írta:Ez a felállás nem a mának szólt.
Atma, Barca, Dortmund, szép sorminta lesz 3 hét alatt.Atletico ellen kapni fogunk egy képet hol áll jelenleg a csapat. Meg a Barca ellen.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. november 2., szerda 23:29
Persze, világos! De így remélem azt is sikerült leszűrni, hogy nem jött be.. (mármint nem Neked, hanem ott..)Realista24 írta:Ez a felállás nem a mának szólt.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. november 2., szerda 23:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 2., szerda 23:15
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. november 2., szerda 23:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 2., szerda 23:10
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 2., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: Puding » 2016. november 2., szerda 23:05
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. november 2., szerda 23:03
No offense, de kezd uncsi lenni ez a szöveg. Nehogy már ősszel ne számítson, hogy hogy játszunk. Tegyék oda mindig magukat, ne csak tavasszal. Unom már, hogy mindig van valami kifogás, ami miatt éppen nem jó a csapat. Hol ősz van, hol szezonkezdet, hol hakni meccseket játszunk stb stb. Évek óta -pár időszakot leszámítva- egy unalmas foshalmaz, amit játék néven űzünk. Nincs semmi jellegzetes, markáns védjegy a focinkban, amire csettinteni lehet, hogy na ezt csak a Real tudja így (lehet álomvilágban élek, és sosem lesz ilyen), és csak telnek az évek, de nem változik semmi. Ilyen szempontból irigylem a Barcásokat, mert ők jó pár éven keresztül lemostak mindenkit, igazi egyeduralkodók voltak, lehetett élvezkedni. Bárcsak megélném ezt Realosként is, de kezdek rájönni, hogy ez csak hiú ábránd.ziro4vr írta:ZZ-nek ezt még el lehet nézni ősszel
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 2., szerda 23:01
Hááát, ha ez a szint, akkor ennyi erővel Casilla is játszhatott volna helyette.torjack írta:Kercsó írta:Valaki tudja, Ronaldo játszott ma?
Vagy csak a neve volt a pályán?
Nélküle is rúgtunk hármat idegenben. Nem itt volt a gond. Továbbra is a védekezés, amivel lókukit nem kezdünk. Ettől a csapattól ennyit kapni...na itt a probléma.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. november 2., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 2., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. november 2., szerda 22:48
Hát én azt még forintba semexes írta:igen. ilyen mindenkinél van, nálam is...aztán év végén megszámolom a 2-16 millió ojrótikarus93 írta:Ezt a Real performanszt vagyis CR performanszt azzal tudnám azonosítani mint mikor nincs kedvem melozni így bemegyek melohelyre a semmit csinálni.
Néhányszor meglőhetem ezt de huzamossabb ideig nem![]()
Zidane meccse volt, sajnos nagyot csalódtam ma benne.
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. november 2., szerda 22:48
Kercsó írta:Valaki tudja, Ronaldo játszott ma?
Vagy csak a neve volt a pályán?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. november 2., szerda 22:47
HozzászólásSzerző: mexes » 2016. november 2., szerda 22:47
igen. ilyen mindenkinél van, nálam is...aztán év végén megszámolom a 2-16 millió ojrótikarus93 írta:Ezt a Real performanszt vagyis CR performanszt azzal tudnám azonosítani mint mikor nincs kedvem melozni így bemegyek melohelyre a semmit csinálni.
Néhányszor meglőhetem ezt de huzamossabb ideig nem
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem