HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. november 2., szerda 19:52
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. november 2., szerda 17:36
Szóval szimpla lustaság, akkor nem szóltam.Titi az ki amugy, Henry?Nekem alapbol sincs vele bajom, de en szemely szerint lusta vagyok kiirni a teljes nevet, azert irom igy.
Es igen, tudom, merhetetlenul sok idot sporolok meg ezzel..
![]()
Tény és való.Mondjuk a madridistás Roncizás sem éppen a legmacsósabb
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 2., szerda 17:36
Hat nem tudom, szerintem rohadt jo vetel volt, ennyiert foleg. Pique mellett jobban jatszik mint Masch mellett, de igy se volt nagyon gond vele - hala Kassainak is. De alapbol egy higgadt, kemeny, gyors es labdabiztos vedo, nagyon passzol a rendszerbe. A szezon egyik pozitiv meglepetese, ha szep csendben teszi a dolgat, es fejlodik melle meg egy kicsit, siman kezdo lehet hosszu evekig.wxyz írta:Ha már Barcelona igazolások.
Umtiti miért van dicsérve és nagy igazolásnak elkönyvelve? Egy fokkal jobb kiadású Sakho.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 2., szerda 17:33
Mondjuk a madridistás Roncizás sem éppen a legmacsósabbpalesz77 írta:Titi az ki amugy, Henry?petiamadridista írta:No offense, de ti Barcások nem tartjátok buzisnak ezt a Titi, Busi, Ini, nuni, puni nyali-fali becézgetést?![]()
Bocsi, nem ellened irányul hanem úgy en bloc a Barca szurkolók felé megy a kérdés.Nekem alapbol sincs vele bajom, de en szemely szerint lusta vagyok kiirni a teljes nevet, azert irom igy.
Es igen, tudom, merhetetlenul sok idot sporolok meg ezzel..
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. november 2., szerda 17:16
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 2., szerda 17:16
Titi az ki amugy, Henry?petiamadridista írta:No offense, de ti Barcások nem tartjátok buzisnak ezt a Titi, Busi, Ini, nuni, puni nyali-fali becézgetést?![]()
Bocsi, nem ellened irányul hanem úgy en bloc a Barca szurkolók felé megy a kérdés.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 2., szerda 17:09
Azért azt a Messi gyorsat rakhatjuk lassan idézőjelbe. Tegnap, mikor egyszer megpróbált Kun után sprintelni, kb beszart annyira próbálkozott, de csak vánszorgott a barija mögött.numberone1 írta:Palesz, mit gondolsz LE tegnapi tenykedeserol?
Meghuzta a tavalyi szokasosat, Ardat behozta Rakitics helyett, amivel gyengult a kp. Ardat en is behoztam volna, de Suarez helyett, mert mar tok folosleges volet fent, teljesen kivettek az MSN-t a masodikban, egyik feleslegesen volt fent. Kozuluk Messi es Neymar gyorsabb es labdabiztosabb, szoval inkabb csak oket hagytam volna dent. Az az erzesem, h LE nem meri lekapni az urut, tart tole.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. november 2., szerda 17:00
No offense, de ti Barcások nem tartjátok buzisnak ezt a Titi, Busi, Ini, nuni, puni nyali-fali becézgetést?Az mondjuk nyilvánvaló, hogy Ini alapból sokkal fontosabb tagja a csapatnak, szerintem Messivel hasonló mértékben függünk tőle is, csak tőle más okokból. De az ő mostani kiválása nem kéne, hogy ennyire megviselje a csapatot, ha Busi nem árnyéka lenne önmagának..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 2., szerda 16:38
Hát, nincs nagyon mit gondolni róla, mert nem nagyon csinált tegnap semmit szerintem. Megvolt az alap elgondolása, aztán amint becsúszott a hiba, végigmozizta a maradék 60 percet. Pep legalább változtatott meccs közben, túl könnyen hoztuk ki a labdát, ezért felküldött még egy védőt embert fogni - itt jól ábrázolják -, ezáltal meghalt a csapat - mondjuk Stonesnak hála majdnem egyenlítettünk, csak Gomes üres kapura úgy gondolta nem illik. Lucho innentől bízott az MSN-ben szerintem, semmi egyebet nem tett hozzá, vagy hát én nem láttam. Lassan ideje lenne valamit változtatni amúgy, a lentebb említett középpályás gondok miatt is. Ez, plusz az, hogy az MSN se pörög maxon, elég látványosan kijön, hál istennek a klasszisaink azért a pontokat szinte minbdig tudják hozni, de közel se muzsikál úgy a csapat, mint ahogy kéne.numberone1 írta:Palesz, mit gondolsz LE tegnapi tenykedeserol?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 2., szerda 16:11
Én is félnék tőle. Még a végén megharapna és elkapnék valami fertőzést tőle.numberone1 írta:Az az erzesem, h LE nem meri lekapni az urut, tart tole.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 2., szerda 16:05
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 2., szerda 16:03
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 2., szerda 15:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 2., szerda 15:35
Végre valaki a meccset is nézte.Berti írta:Nekem ami elég szembetűnő volt a tegnapi szitibarsza beccsen, hogy Busquets elég szépen épül lefele technikailag és fizikailag. A legtöbb City támadás közvetlenül rajta ment keresztül. Szerintem a gyenge védősoron kívűl, ez volt az ok, amiért ennyi helyzetet tudott kialakítani a hazai csapat.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. november 2., szerda 15:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 2., szerda 14:49
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. november 2., szerda 14:46
Realista24 írta:Paul Pogba's agent = £21m
İlkay Gündoğan = £20m
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 2., szerda 13:51
HozzászólásSzerző: Victor » 2016. november 2., szerda 12:46
itt az aranyigazság.Messi erre megkapná a Puskás díjat, én csak ennyit írok.
Pedig szerintem sem éri meg, de az idei top10 gólban benne van.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 2., szerda 11:49
Én ilyet max edzésen. Meccsen ezt mellérúgtam volna az üres kapura.Realista24 írta: Linkelj majd bl gólos összeállításból ilyet, amikor 2-2 volt az állás a 90. perc körül. Ziro is tud ilyen gólt lőni, csak senkit nem érdekel.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem