numberone1 írta:Palesz, mit gondolsz LE tegnapi tenykedeserol?
Hát, nincs nagyon mit gondolni róla, mert nem nagyon csinált tegnap semmit szerintem. Megvolt az alap elgondolása, aztán amint becsúszott a hiba, végigmozizta a maradék 60 percet. Pep legalább változtatott meccs közben, túl könnyen hoztuk ki a labdát, ezért felküldött még egy védőt embert fogni -
itt jól ábrázolják -, ezáltal meghalt a csapat - mondjuk Stonesnak hála majdnem egyenlítettünk, csak Gomes üres kapura úgy gondolta nem illik. Lucho innentől bízott az MSN-ben szerintem, semmi egyebet nem tett hozzá, vagy hát én nem láttam. Lassan ideje lenne valamit változtatni amúgy, a lentebb említett középpályás gondok miatt is. Ez, plusz az, hogy az MSN se pörög maxon, elég látványosan kijön, hál istennek a klasszisaink azért a pontokat szinte minbdig tudják hozni, de közel se muzsikál úgy a csapat, mint ahogy kéne.
A Granada ellen amúgy nagyon jól nyúlt bele a meccsbe szerintem - mondjuk az más kérdés, hogy miért szenvedtünk ellenük alapból -, egy tök jó
3-4-1-2-es felállásra álltunk át, Rakitic élete egyik legjobb meccsét hozta itt szerintem, csak az MSN ott se pörgött, így meg ez a LE féle csapat nem fog tudni jól játszani soha. De tegnap semmi ilyet nem csinált, remélem csak azért, mert ezt a meccset most feladta inkább, és nem azért, mert nem volt semmi ötlete..
A Suárez ügyben meg én azt nem értem, hogy minek kellett Paco 30 millióért. Azt hittem, hogy az ilyen meccseken majd bátran bedobja, egy Granada ellen Munir is több mint elég lett volna..