Divat

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

Re: Divat

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 3., csütörtök 13:35

Jaja, én is úgy vettem anno a HTC One M7-esemet, hogy a fickó kivette a szolgáltatótól szerződésre, és feldobta a netre 200€-val olcsóbban, még bontatlan csomagolásban. Személyes átvételt kértem, leültünk, átnéztem a papirokat, számlát, imei szám ült, stb. Ennek már lassan 4 éve, és még mindig az a telefonom van meg :)
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 3., csütörtök 13:32

Sierra írta:
Realista24 írta:Nyilván nem apple store
Én sem arra gondoltam, hanem mmonline, emag meg társai oldalakon néztem, ezeknél még mindig 100k.

De amit mondasz, ha valami noname oldalról rendelek, hogyan ellenőrizzem a gyári számot?
Meg nekem alapfeltétlen, a magyar nyelvű teló (vagy azt iTunes-on keresztül be lehet állítani?)
Személyes átvétel, bekéred a gyári számot és ellenőrzöd apple.com-on. A magyar nyelv meg minden európai apple termékben benne van én úgy tudom, lehet az USA-ban is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. november 3., csütörtök 13:23

Realista24 írta:Nyilván nem apple store
Én sem arra gondoltam, hanem mmonline, emag meg társai oldalakon néztem, ezeknél még mindig 100k.

De amit mondasz, ha valami noname oldalról rendelek, hogyan ellenőrizzem a gyári számot?
Meg nekem alapfeltétlen, a magyar nyelvű teló (vagy azt iTunes-on keresztül be lehet állítani?)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 3., csütörtök 11:22

Sierra írta:
Realista24 írta:Tele a net új, 1 év garis 5S-sel, 75 körül, 100ért már hatosokat adnak garival.
Hol? Árukeresőben nézegettem, de 90 alatt nem nagyon találtam, no name boltból nem szívesen vennék szifont. Vagy külföldi oldalakra gondolsz?
Nyilván nem apple store, hanem netes hirdetési oldalak, mint pl jófogás, de ha a gyári szám rendben van, aktiválod, garanciapapír is rendben van (ezek mind ellenőrizhetőek) akkor gond nem lehet.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. november 3., csütörtök 11:17

Realista24 írta:Tele a net új, 1 év garis 5S-sel, 75 körül, 100ért már hatosokat adnak garival.
Hol? Árukeresőben nézegettem, de 90 alatt nem nagyon találtam, no name boltból nem szívesen vennék szifont. Vagy külföldi oldalakra gondolsz?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 3., csütörtök 11:02

Sierra írta:
___Samy___ írta:Ha azt nézzük, hogy Xiaomi, akkor én is csak megerősíteni tudom a dolgot. Nekem is az van, haveromnak is, mindketten meg vagyunk vele elégedve. Mostanában amúgy is úgy tör fel a Xiaomi, mint a talajvíz. Szóval sztem jó választás.
Bakker, pikkpakk meghoztátok a kedvem. :D Sajnos a 4S-em felett kezd eljárni az idő, 5S-re meg sajnálok 100 ezret, a többi nyilván nem is játszik.
Tele a net új, 1 év garis 5S-sel, 75 körül, 100ért már hatosokat adnak garival.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. november 2., szerda 11:46

___Samy___ írta:Ha azt nézzük, hogy Xiaomi, akkor én is csak megerősíteni tudom a dolgot. Nekem is az van, haveromnak is, mindketten meg vagyunk vele elégedve. Mostanában amúgy is úgy tör fel a Xiaomi, mint a talajvíz. Szóval sztem jó választás.
Bakker, pikkpakk meghoztátok a kedvem. :D Sajnos a 4S-em felett kezd eljárni az idő, 5S-re meg sajnálok 100 ezret, a többi nyilván nem is játszik.
Viszont nézegettem most a Xiaomikat, és az Mi 4 jön be külsőre a legjobban, a paraméterek is elég jók, és frissíthető a 6.0-ra. Esetleg van olyan delikvens, akinek van ilyen telefonja? Vélemények? :)

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. november 1., kedd 22:01

Redmi 3...

Bár én nem kérdeztem, de köszönöm a véleményeket.

Nokia Lumia 930-at tervezem cserélni... vissza akarok térni a jó öreg androidra és egy jó állapotú, de használt S6 galaxy és a Redmi3 (újonnan nyilván) amin gondolkodom.
Ez a pár vélemény jól jött még ha nem is döntöttem még el.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. november 1., kedd 21:45

Nem tudom, de mindenhol nagyon jókat írnak róla, gyak. a legújabb hardver benne van samsungokhoz képest harmadáron. Havernek van Redmi3-a, nagyon meg van vele elégedve. Franc se tudja :hmmm:
Ha azt nézzük, hogy Xiaomi, akkor én is csak megerősíteni tudom a dolgot. Nekem is az van, haveromnak is, mindketten meg vagyunk vele elégedve. Mostanában amúgy is úgy tör fel a Xiaomi, mint a talajvíz. Szóval sztem jó választás.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. november 1., kedd 21:07

Realista24 írta: Ja, meg csíptem ebayen egy 2007/08-as Lyon-os Karim mezt, óriási szerelem :-* :-* 2 éve keresek egy ilyet kb, eddig 80-100 dollár alatt nem találtam, ez 40 volt, szállítással együtt.
Ezt átérzem. Én a 2005/06-os hazai Becks Real meznek örültem nagyon kb 3 éve. Vaterán találtam 4k-ért, szinte új állapotban. Haverja hozta neki még 10 éve németből, szekrényben porosodott. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 1., kedd 21:03

megrendeltem unokaöcsémnek a szokásos kis idei 3.számú mezt, túl jófej vagyok még nekem sincs idei :D
Én eddig "csak" 1-1 harmadik számút húztam be magunknak, meg ugye a lilával próbálkoztam, de elkúrták.

Ja, meg csíptem ebayen egy 2007/08-as Lyon-os Karim mezt, óriási szerelem :-* :-* 2 éve keresek egy ilyet kb, eddig 80-100 dollár alatt nem találtam, ez 40 volt, szállítással együtt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. november 1., kedd 20:52

Anthony írta:
Seraf írta:már most utálom ezt a telót
Mit rendeltél? :D
Homtom HT17 Pro, tudom tudom, én se vettem volna meg csak úgy magamtól, de már nem tudok visszamenni az időben és adni pár pofont a szeptember 25.-ei énemnek amikor elhagyja a telóját parkból hazafele :mrgreen:

megrendeltem unokaöcsémnek a szokásos kis idei 3.számú mezt, túl jófej vagyok még nekem sincs idei :D

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. november 1., kedd 20:07

Seraf írta:már most utálom ezt a telót
Mit rendeltél? :D
Realista24 írta:Megér közel 90k-t ez a telo?
Nem tudom, de mindenhol nagyon jókat írnak róla, gyak. a legújabb hardver benne van samsungokhoz képest harmadáron. Havernek van Redmi3-a, nagyon meg van vele elégedve. Franc se tudja :hmmm:

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. november 1., kedd 19:17

inkább mint a legnevesebb társai ugyanennyiért :D

mellesleg szeptember 27.-én rendeltem telót, és még mindig nem jött meg október 13 óta ebben a csodás országban van.
2016-10-13 13:54 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016-10-21 09:22 Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure
2016-10-24 08:55 Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2016-10-24 12:01 Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2016-10-27 11:32 Vámkezelési indítvány NAV részére elküldve

szánalom.hu :lol:

ez az első telóm amit megfogtak a határon, megint elhatároztam, hogy csak eu stockból rendelek, de úgyis megpróbálok majd a következőnél is spórolni egy 10est :D

már most utálom ezt a telót, tervezem, hogy megpróbálom eladni (már ha egyáltalán azt kapom amit rendeltem mert már az se biztos :lol: ) és rádobok még pár ezret és veszek egy Vernee Thor-t inkább...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 1., kedd 18:26

Megér közel 90k-t ez a telo?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. október 31., hétfő 11:50

Köszi!
Jah én is tanulmányozom, és látom épp annyival drágább a spanyol stock, mint a vám. És a posta is sokkal gyorsabb. Hmm, eléggé jókat írnak a cuccról :hmmm:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 31., hétfő 11:41

HK stock tehát hong kong. ha mázlid van nem vámolják meg. beszélj az eladóval hogy valahogy csinálja meg giftként vagy valahogy okosba és akkor átcsúszik a vámon. írjon rá kisösszeget árként. tudják ők hogyan kell ezt csak szerintem meg kell velük dumálni.

de most nézem hogy van spanyol stockból is 30 dollárral drágábban. itt tutira vámmentes és szerintem EU-s töltőt kapsz hozzá.

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-M ... 71822.html
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. október 31., hétfő 11:38

Geekbuying.com-ról rendelt már valaki? Ezek honnan postáznak, Kína? Most épp félárban adják a Xiaomi Mi5-öt, nagyon gondolkozok, hogy meg kéne venni, 250 dolcsi az eléggé olcsón lenne.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. október 31., hétfő 11:23

tubatibi írta:Sziasztok!
Egyik ismerősöm rendelt Magának egy kabátot Sportsdirect-ről, de sajnos rossz mérett lett. Mivel telefonon szinte lehetetlenség elérni Őket, hátha Ti tudtok segíteni. Egy mérettel kisebb kéne, ilyenkor visszalehetne esetleg ezt küldeni, mondjuk a budapesti üzletbe, Ők pedig küldenek a megfelelő méretben? Esetleg Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Szerintem budapesti üzletbe nem lehet visszavinni, bár egy próbát megér.
Kb 3 éve rendeltünk haverommal mi is Sportsdirect-től, akkor volt a csomagban a visszaküldéshez szükséges címzett matrica meg minden anyámkínja. De szerencsére jó lett a méret.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2016. október 31., hétfő 10:43

Sziasztok!
Egyik ismerősöm rendelt Magának egy kabátot Sportsdirect-ről, de sajnos rossz mérett lett. Mivel telefonon szinte lehetetlenség elérni Őket, hátha Ti tudtok segíteni. Egy mérettel kisebb kéne, ilyenkor visszalehetne esetleg ezt küldeni, mondjuk a budapesti üzletbe, Ők pedig küldenek a megfelelő méretben? Esetleg Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Vissza: