Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 2., szerda 17:09

numberone1 írta:Palesz, mit gondolsz LE tegnapi tenykedeserol?
Meghuzta a tavalyi szokasosat, Ardat behozta Rakitics helyett, amivel gyengult a kp. Ardat en is behoztam volna, de Suarez helyett, mert mar tok folosleges volet fent, teljesen kivettek az MSN-t a masodikban, egyik feleslegesen volt fent. Kozuluk Messi es Neymar gyorsabb es labdabiztosabb, szoval inkabb csak oket hagytam volna dent. Az az erzesem, h LE nem meri lekapni az urut, tart tole. :hmmm:
Azért azt a Messi gyorsat rakhatjuk lassan idézőjelbe. Tegnap, mikor egyszer megpróbált Kun után sprintelni, kb beszart annyira próbálkozott, de csak vánszorgott a barija mögött. :lol:

Én nem is Pacohoz gratulálnék, hanem a portugálhoz. Ha Perez ezt tudatosan rendezte le, sok mindent megbocsátok neki. :lol:
Nem illik.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. november 2., szerda 17:00

A tegnapi meccsnek semmi tétje nem volt, a City drukkereken kívül nem érdekelt senkit se.

Más
Az mondjuk nyilvánvaló, hogy Ini alapból sokkal fontosabb tagja a csapatnak, szerintem Messivel hasonló mértékben függünk tőle is, csak tőle más okokból. De az ő mostani kiválása nem kéne, hogy ennyire megviselje a csapatot, ha Busi nem árnyéka lenne önmagának..
No offense, de ti Barcások nem tartjátok buzisnak ezt a Titi, Busi, Ini, nuni, puni nyali-fali becézgetést? :D :D
Bocsi, nem ellened irányul hanem úgy en bloc a Barca szurkolók felé megy a kérdés.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 2., szerda 16:38

numberone1 írta:Palesz, mit gondolsz LE tegnapi tenykedeserol?
Hát, nincs nagyon mit gondolni róla, mert nem nagyon csinált tegnap semmit szerintem. Megvolt az alap elgondolása, aztán amint becsúszott a hiba, végigmozizta a maradék 60 percet. Pep legalább változtatott meccs közben, túl könnyen hoztuk ki a labdát, ezért felküldött még egy védőt embert fogni - itt jól ábrázolják -, ezáltal meghalt a csapat - mondjuk Stonesnak hála majdnem egyenlítettünk, csak Gomes üres kapura úgy gondolta nem illik. Lucho innentől bízott az MSN-ben szerintem, semmi egyebet nem tett hozzá, vagy hát én nem láttam. Lassan ideje lenne valamit változtatni amúgy, a lentebb említett középpályás gondok miatt is. Ez, plusz az, hogy az MSN se pörög maxon, elég látványosan kijön, hál istennek a klasszisaink azért a pontokat szinte minbdig tudják hozni, de közel se muzsikál úgy a csapat, mint ahogy kéne.

A Granada ellen amúgy nagyon jól nyúlt bele a meccsbe szerintem - mondjuk az más kérdés, hogy miért szenvedtünk ellenük alapból -, egy tök jó 3-4-1-2-es felállásra álltunk át, Rakitic élete egyik legjobb meccsét hozta itt szerintem, csak az MSN ott se pörgött, így meg ez a LE féle csapat nem fog tudni jól játszani soha. De tegnap semmi ilyet nem csinált, remélem csak azért, mert ezt a meccset most feladta inkább, és nem azért, mert nem volt semmi ötlete..

A Suárez ügyben meg én azt nem értem, hogy minek kellett Paco 30 millióért. Azt hittem, hogy az ilyen meccseken majd bátran bedobja, egy Granada ellen Munir is több mint elég lett volna..

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 2., szerda 16:11

numberone1 írta:Az az erzesem, h LE nem meri lekapni az urut, tart tole. :hmmm:
Én is félnék tőle. Még a végén megharapna és elkapnék valami fertőzést tőle. :mrgreen:

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 2., szerda 16:05

Palesz, mit gondolsz LE tegnapi tenykedeserol?
Meghuzta a tavalyi szokasosat, Ardat behozta Rakitics helyett, amivel gyengult a kp. Ardat en is behoztam volna, de Suarez helyett, mert mar tok folosleges volet fent, teljesen kivettek az MSN-t a masodikban, egyik feleslegesen volt fent. Kozuluk Messi es Neymar gyorsabb es labdabiztosabb, szoval inkabb csak oket hagytam volna dent. Az az erzesem, h LE nem meri lekapni az urut, tart tole. :hmmm:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. november 2., szerda 16:03

Rakitic is szépen beállt a sorba tegnap Busq.mögé a teljesítményével.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 2., szerda 15:50

Busquetsnek szerintem fejbe vannak leginkább gondjai. Vannak idén is nagyon jó meccsei - inkább félidők sajna -, néha meg totál homály, mint most a második félidőben. Tavaly amikor Ini ősszel lesérült, csúcsformában tolta végig azt az időszakot, és elég jól is játszottunk, idén meg Ini mellett is bakit bakira halmoz. Kár érte, mert ha neki rosszul megy, akkor általában akadozik a labdakihozatal, az meg a játékunk alapja lenne. Azért is tartok a mostani időszaktól, se Ini, Busi gyenge, nehéz meccsek jönnek..

Az mondjuk nyilvánvaló, hogy Ini alapból sokkal fontosabb tagja a csapatnak, szerintem Messivel hasonló mértékben függünk tőle is, csak tőle más okokból. De az ő mostani kiválása nem kéne, hogy ennyire megviselje a csapatot, ha Busi nem árnyéka lenne önmagának..

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 2., szerda 15:35

Berti írta:Nekem ami elég szembetűnő volt a tegnapi szitibarsza beccsen, hogy Busquets elég szépen épül lefele technikailag és fizikailag. A legtöbb City támadás közvetlenül rajta ment keresztül. Szerintem a gyenge védősoron kívűl, ez volt az ok, amiért ennyi helyzetet tudott kialakítani a hazai csapat.
Végre valaki a meccset is nézte. :mrgreen: De Bruyne, Gündi meg a dínó megette a barcás kp-t, ami Iniesta nélkül átlagosan labdabiztos, átlagosan jó labdakihozatalban és átlagosan játékintelligens. Messi is megunta már, próbált visszalépkedni, de eléggé lomha már ő is. Ha nincs tökéletesen kibalanszolva a szerkezetük, ami egy Iniesta és egy borzasztóan sokat melózó Rakitic, akkor a nagy hármasuk miatt orrnehéz lesz a csapat, és jó presszinggel meg lehet őket tömni, mint a libát.
Nem illik.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. november 2., szerda 15:26

Nekem ami elég szembetűnő volt a tegnapi szitibarsza beccsen, hogy Busquets elég szépen épül lefele technikailag és fizikailag. A legtöbb City támadás közvetlenül rajta ment keresztül. Szerintem a gyenge védősoron kívűl, ez volt az ok, amiért ennyi helyzetet tudott kialakítani a hazai csapat.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 2., szerda 14:49

Nézzétek a sok divatot, pattannának fel mögém a Gündiwagonra.
Nem illik.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. november 2., szerda 14:46

Realista24 írta:Paul Pogba's agent = £21m
İlkay Gündoğan = £20m
:lol: :lol:
:lol:
Ebbe meg bele sem gondoltam...
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 2., szerda 13:51

Paul Pogba's agent = £21m
İlkay Gündoğan = £20m
:lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2016. november 2., szerda 12:46

Egy szó mint száz, Özilé is nagyon szép volt, okos volt, és tényleg jó látni a mai "erőfociban" egy ilyen megoldást. Nachóé is szemkápráztató, de más okokból, no meg az ilyen 10/1 jön be, pláne egy középhátvédnek :mrgreen:

Azt nem tudtam, hogy számít, hogy mennyire fontos a gól, ezért elnézést kérek :)
Messi erre megkapná a Puskás díjat, én csak ennyit írok.
Pedig szerintem sem éri meg, de az idei top10 gólban benne van.
itt az aranyigazság. :agree:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 2., szerda 11:49

Realista24 írta: Linkelj majd bl gólos összeállításból ilyet, amikor 2-2 volt az állás a 90. perc körül. Ziro is tud ilyen gólt lőni, csak senkit nem érdekel.
Én ilyet max edzésen. Meccsen ezt mellérúgtam volna az üres kapura. :mrgreen: :mrgreen:

De köszönöm a bizalmat. :sziv: :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 2., szerda 11:43

Mostanában akar szerepelni? Világéletében erről volt híres, vagyis inkább hírhedt.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. november 2., szerda 11:42

Hihetetlen mennyire próbálja a magyar sajtó (föleg a sport1 és Puhl) mosdatni Kassait. Értem én, hogy a mi házunk kölyke, de sajnos (a csapatával együtt) már nem tartoznak a világ elitjébe.

Hiába helyezkedik jól, ha a segítöitöl rendszeresen téves információt kap - nem egyszer fordult ez ugye elö.

amiben meg ö romlott sokats szvsz, az az, hogy mostanában nagyon szerepelni akar. Például amikor tegnap 11-es helyett sárgát adott. Azt még el is fogadom, hogy nem adott tizenegyest, ahol ö állt onnan teljesen másképp látta, mint mi a visszajátszásból - elöfordul, de szerintem legalább a sárgát megspórolhatta volna - nem esett olyan látványosan.

Ne értsetek félre, én örülnék a legjobban, ha újra elit bíró lenne
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. november 2., szerda 11:40

Ráadásul szerintem akik pl Ronaldon, Zidane-on nőttek fel azok az ilyen megoldásokat hiányolják a mai fociból.
Raúl lőtt sok hasonlót. Ronaldo dinamikusabb gólokat szokott.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. november 2., szerda 11:27

Remy írta: Röhöghetsz, nem én hoztam fel, hogy mikor és hol született a gól. A gólokról beszéltem, nem a helyszínről és az ellenfélről.
Akkor mi ez a Ludogorets nehogy már szint legyen kijelentés? :fpalm:
Na mindegy.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 2., szerda 11:20

Zsombor írta:
Remy írta:Mondjuk BL ide vagy oda, ne hogy már egy Ludogorets szint legyen.
Bezzeg 5-0-nál egy harmadoszályú spanyol csapat ellen a kupában. :lol:
Röhöghetsz, nem én hoztam fel, hogy mikor és hol született a gól. A gólokról beszéltem, nem a helyszínről és az ellenfélről.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 2., szerda 11:17

Ja, a másik ez a TOP100-ban sincs idiótaság, hát big joke, hatalmas vicc :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: