Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Mostanában akar szerepelni? Világéletében erről volt híres, vagyis inkább hírhedt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Hihetetlen mennyire próbálja a magyar sajtó (föleg a sport1 és Puhl) mosdatni Kassait. Értem én, hogy a mi házunk kölyke, de sajnos (a csapatával együtt) már nem tartoznak a világ elitjébe.
Hiába helyezkedik jól, ha a segítöitöl rendszeresen téves információt kap - nem egyszer fordult ez ugye elö.
amiben meg ö romlott sokats szvsz, az az, hogy mostanában nagyon szerepelni akar. Például amikor tegnap 11-es helyett sárgát adott. Azt még el is fogadom, hogy nem adott tizenegyest, ahol ö állt onnan teljesen másképp látta, mint mi a visszajátszásból - elöfordul, de szerintem legalább a sárgát megspórolhatta volna - nem esett olyan látványosan.
Ne értsetek félre, én örülnék a legjobban, ha újra elit bíró lenne
Hiába helyezkedik jól, ha a segítöitöl rendszeresen téves információt kap - nem egyszer fordult ez ugye elö.
amiben meg ö romlott sokats szvsz, az az, hogy mostanában nagyon szerepelni akar. Például amikor tegnap 11-es helyett sárgát adott. Azt még el is fogadom, hogy nem adott tizenegyest, ahol ö állt onnan teljesen másképp látta, mint mi a visszajátszásból - elöfordul, de szerintem legalább a sárgát megspórolhatta volna - nem esett olyan látványosan.
Ne értsetek félre, én örülnék a legjobban, ha újra elit bíró lenne
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Raúl lőtt sok hasonlót. Ronaldo dinamikusabb gólokat szokott.Ráadásul szerintem akik pl Ronaldon, Zidane-on nőttek fel azok az ilyen megoldásokat hiányolják a mai fociból.
Akkor mi ez a Ludogorets nehogy már szint legyen kijelentés?Remy írta: Röhöghetsz, nem én hoztam fel, hogy mikor és hol született a gól. A gólokról beszéltem, nem a helyszínről és az ellenfélről.

Na mindegy.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Röhöghetsz, nem én hoztam fel, hogy mikor és hol született a gól. A gólokról beszéltem, nem a helyszínről és az ellenfélről.Zsombor írta:Bezzeg 5-0-nál egy harmadoszályú spanyol csapat ellen a kupában.Remy írta:Mondjuk BL ide vagy oda, ne hogy már egy Ludogorets szint legyen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja, a másik ez a TOP100-ban sincs idiótaság, hát big joke, hatalmas vicc

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bezzeg 5-0-nál egy harmadoszályú spanyol csapat ellen a kupában.Remy írta:Mondjuk BL ide vagy oda, ne hogy már egy Ludogorets szint legyen.

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem vagyok Özil-fan, mielőtt még ezzel jönnétek. De azért nem kéne túlzásokba esni... Top 100-ba sincs... Értem én, hogy utáljátok páran (nekem se a kedvencem), de azért na. Illik elismerni, még ha majdnem el is baszta. Nachoé is szép volt, ok.
Galacticos: akkor légy kedves megnevezni 100 szebbet ebből az évből. Jó, Nacho-é lehet szebb.
Galacticos: akkor légy kedves megnevezni 100 szebbet ebből az évből. Jó, Nacho-é lehet szebb.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk BL ide vagy oda, ne hogy már egy Ludogorets szint legyen. Az Arsenal magának köszönheti, hogy a 90. percben még 2-2 volt az állás.
Mindegy elengedem. Tetszett a gól, gyönyörű, de nálam Nachoé szebb. Pláne, hogy egy védő rúgta.
Mindegy elengedem. Tetszett a gól, gyönyörű, de nálam Nachoé szebb. Pláne, hogy egy védő rúgta.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ezt adom, tudom, hogy ez egy jóval kiélezettebb szituban történt és nagy hidegvér kell hozzá, de számomra ettől még ez még nem nyerne díjat, attól függetlenül, hogy az ilyen gólok miatt ül le az ember a tv elé.Realista24 írta:Linkelj majd bl gólos összeállításból ilyet, amikor 2-2 volt az állás a 90. perc körül. Ziro is tud ilyen gólt lőni, csak senkit nem érdekel.ToniKroos írta:Nekem Özil gólja jobban tetszett, mint Nachoé. Viszont egyik gól sem olyan ritka, mint azt itt néhányan gondolják, csak októberben több hasonló is született mindegyikhez.
https://www.youtube.com/watch?v=Um9iiG9eejk
Itt én inkább azokra gondoltam, akik Nacho gólját hozzák fel ellenérvnek a Puskás díjra, hogy egyáltalán nem olyan ritka ez a félollózós gól, mint azt gondolják. Csak azért, mert realos rúgta, nem lesz az év gólja.
Nem különösebben bírom Özilt, Nachot ellenben igen, de a németé úgy érzem kategóriákkal szebb volt. BL-ben, 90. percben, 2-2-nél. Ráadásul szerintem akik pl Ronaldon, Zidane-on nőttek fel azok az ilyen megoldásokat hiányolják a mai fociból.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Linkelj majd bl gólos összeállításból ilyet, amikor 2-2 volt az állás a 90. perc körül. Ziro is tud ilyen gólt lőni, csak senkit nem érdekel.ToniKroos írta:Nekem Özil gólja jobban tetszett, mint Nachoé. Viszont egyik gól sem olyan ritka, mint azt itt néhányan gondolják, csak októberben több hasonló is született mindegyikhez.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szép gól volt, nagyon is. Messi erre megkapná a Puskás díjat, én csak ennyit írok.
Pedig szerintem sem éri meg, de az idei top10 gólban benne van.
(ha Karim csinálja, még most is élveznék )
Ez jogos.
Nem néztem volna ki gülükéből ezt.

Néztem is amikor megláttam.
Ami szép az szép!

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Nekem Özil gólja jobban tetszett, mint Nachoé. Viszont egyik gól sem olyan ritka, mint azt itt néhányan gondolják, csak októberben több hasonló is született mindegyikhez.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szép gól volt, nagyon is. Messi erre megkapná a Puskás díjat, én csak ennyit írok.
(ha Karim csinálja, még most is élveznék
)
(ha Karim csinálja, még most is élveznék

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Anthony írta:Egyetértek.
Ha bárki más kapja, aki nem egylábas "zseni", az első érintésből átemeli a kapust (lásd Morata), és vége a dalnak, Özil meg majdnem elszórakozta. Ennyit erről a gólról.
majdnem elszorakozta

hidegverrel megalazta oket. igazabol mivel mindketten csuszdazni kezdtek mar adott volt a mozdulat de mindent teljesen tudatosan csinalt szo sem volt elszorakozasrol
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
valóban nem nézik hogy ki ellen rúgta, de az feltétel hogy mennyire volt fontos az adott gól.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Akkor ez is pályázhat minden bizonnyal. Átvette sarokkal, elküldte vele a védőjét, majd tolt rajta egyet, elfektetett még egyet, majd belőtte.Gyanúsan Puskás-díjas.
Szép gólt volt valóban Özilé, de szerintem rengeteg ilyen gól van egy évben. Ha nem Özil rúgja, hanem valami "noname", akkor talán hírértéke sem lenne.
Nem szokták szerintem nézni, hogy a mérkőzés hányadik gólját rúgja valaki, azt meg pláne nem, hogy ki ellen. A bivalyb*sznád ellen is ugyanúgy jól kell eltalálni a labdát, mint a Barcelona ellen.Jaja, szerintem is akkor a Nacho gólt kellett volna belinkelni, hiszen nagyon fontos volt ám a realnak az a 6. rúgott gól a spanyol kupában egy tized osztályú csapat ellen
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Jaja, szerintem is akkor a Nacho gólt kellett volna belinkelni, hiszen nagyon fontos volt ám a realnak az a 6. rúgott gól a spanyol kupában egy tized osztályú csapat ellen. Ollós gólok azért nem olyan ritkák.Remy írta: Akkor a Nacho golt kellett volna belinkelni. Hagyjuk mar ezt. Okosan es szepen csinalta, de nehogy mar Puskas dijrol beszeljunk.
Az már kevésbé gyakori mikor valaki átemeli a kapus felett a labdát úgy hogy egyből maga elé teszi, majd egy testcsellel elfektet egy védőt, a végén pedig egy lövőcsellel kettőt és ezt mind az utolsó percekben győztes gól gyanánt.
persze ha nem özilke tette volna mindezt..hajaj.
- Galacticos
ez puskás díjas?rashidm írta:Gyanúsan Puskás-díjas.
oké szép gól volt és nagyon okosan csinálta, de ez nem egy megismételhetetlen dolog volt. a védőket is szépen lealázta de azoknak ne mvolt más lehetőségük mint hogy mindent egy lapra feltéve bevetődnek elé, nekem jobban tetszett volna ha van kapus még és úgy cselez ki 2-3 embert és fektet el, mint hogy vert helyzetben védőket aláz.
mondom szép gól volt, de nem hogy puskás díj, még top 100 se nálam egy ilyen gól.