Bezzeg 5-0-nál egy harmadoszályú spanyol csapat ellen a kupában.Remy írta:Mondjuk BL ide vagy oda, ne hogy már egy Ludogorets szint legyen.

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. november 2., szerda 11:16
Bezzeg 5-0-nál egy harmadoszályú spanyol csapat ellen a kupában.Remy írta:Mondjuk BL ide vagy oda, ne hogy már egy Ludogorets szint legyen.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 2., szerda 11:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 2., szerda 11:09
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2016. november 2., szerda 11:07
Ezt adom, tudom, hogy ez egy jóval kiélezettebb szituban történt és nagy hidegvér kell hozzá, de számomra ettől még ez még nem nyerne díjat, attól függetlenül, hogy az ilyen gólok miatt ül le az ember a tv elé.Realista24 írta:Linkelj majd bl gólos összeállításból ilyet, amikor 2-2 volt az állás a 90. perc körül. Ziro is tud ilyen gólt lőni, csak senkit nem érdekel.ToniKroos írta:Nekem Özil gólja jobban tetszett, mint Nachoé. Viszont egyik gól sem olyan ritka, mint azt itt néhányan gondolják, csak októberben több hasonló is született mindegyikhez.
https://www.youtube.com/watch?v=Um9iiG9eejk
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. november 2., szerda 11:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 2., szerda 10:57
Linkelj majd bl gólos összeállításból ilyet, amikor 2-2 volt az állás a 90. perc körül. Ziro is tud ilyen gólt lőni, csak senkit nem érdekel.ToniKroos írta:Nekem Özil gólja jobban tetszett, mint Nachoé. Viszont egyik gól sem olyan ritka, mint azt itt néhányan gondolják, csak októberben több hasonló is született mindegyikhez.
https://www.youtube.com/watch?v=Um9iiG9eejk
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. november 2., szerda 10:54
Szép gól volt, nagyon is. Messi erre megkapná a Puskás díjat, én csak ennyit írok.
Pedig szerintem sem éri meg, de az idei top10 gólban benne van.
(ha Karim csinálja, még most is élveznék )
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2016. november 2., szerda 10:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 2., szerda 10:43
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 2., szerda 10:30
Anthony írta:Egyetértek.
Ha bárki más kapja, aki nem egylábas "zseni", az első érintésből átemeli a kapust (lásd Morata), és vége a dalnak, Özil meg majdnem elszórakozta. Ennyit erről a gólról.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. november 2., szerda 10:07
HozzászólásSzerző: Victor » 2016. november 2., szerda 10:00
Akkor ez is pályázhat minden bizonnyal. Átvette sarokkal, elküldte vele a védőjét, majd tolt rajta egyet, elfektetett még egyet, majd belőtte.Gyanúsan Puskás-díjas.
Nem szokták szerintem nézni, hogy a mérkőzés hányadik gólját rúgja valaki, azt meg pláne nem, hogy ki ellen. A bivalyb*sznád ellen is ugyanúgy jól kell eltalálni a labdát, mint a Barcelona ellen.Jaja, szerintem is akkor a Nacho gólt kellett volna belinkelni, hiszen nagyon fontos volt ám a realnak az a 6. rúgott gól a spanyol kupában egy tized osztályú csapat ellen
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. november 2., szerda 9:56
Jaja, szerintem is akkor a Nacho gólt kellett volna belinkelni, hiszen nagyon fontos volt ám a realnak az a 6. rúgott gól a spanyol kupában egy tized osztályú csapat ellen. Ollós gólok azért nem olyan ritkák.Remy írta: Akkor a Nacho golt kellett volna belinkelni. Hagyjuk mar ezt. Okosan es szepen csinalta, de nehogy mar Puskas dijrol beszeljunk.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. november 2., szerda 9:48
ez puskás díjas?rashidm írta:Gyanúsan Puskás-díjas.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. november 2., szerda 9:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 2., szerda 9:10
Akkor a Nacho golt kellett volna belinkelni. Hagyjuk mar ezt. Okosan es szepen csinalta, de nehogy mar Puskas dijrol beszeljunk.rashidm írta:Gyanúsan Puskás-díjas.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. november 2., szerda 9:03
Gyanúsan Puskás-díjas.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 2., szerda 8:34
Kickstarter gyújtést megszerveztem volna rá simán.ericco írta: Azt a fizut, amit az angoloknál keres, nincs az az Isten, hogy Perez megadta volna neki.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. november 2., szerda 7:37
Azt a fizut, amit az angoloknál keres, nincs az az Isten, hogy Perez megadta volna neki.torjack írta:Ott Benítezzel voltunk súlyosbítva, belefért nekik.avalyi 0-4-et is Messi nélkül kaptuk.
De ha már a kebabos, valami 20 milláért vitte el a City
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. november 2., szerda 5:49
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem