Nem csodálom,hogy Vettelnél elgurult a gyógyszer.
Vicc lett sajnos az F1.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. október 31., hétfő 10:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 31., hétfő 10:22
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 31., hétfő 8:56
Miért lenne gáz. Vettel agya eldurrant, és úgy védekezett Ricciardo ellen, ahogy azt már nem szabad. Elsőre is lehetett látni.realcamp írta:Vettel +10 másodperc,így Ricciardo a 3. Max pedig 4.
És úgy hozták ki,hogy Max előtte végezzen..Nem mondok inkább semmit.Nagyon gáz.
HozzászólásSzerző: Santi » 2016. október 31., hétfő 7:38
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. október 31., hétfő 1:38
HozzászólásSzerző: realcamp » 2016. október 31., hétfő 1:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 30., vasárnap 23:44
„Rögtön odamentem Whitinghoz és elnézést kértem, nem értem, miért kell ezt ennyire felfújni. Meg kell értenetek, hogy frusztrált vagyok.”- Helmut Marko: „Sebastian viselkedése nem méltó egy négyszeres világbajnokhoz.”
- Tobias Grüner, az Auto Motor und Sport riportere jelenti, a Red Bull Racing elismerte Verstappen büntetését, azonban ugyanezt követelik Vettelnek is, amiét féktávon irányt váltott.
- Adrien Tambay, DTM-versenyző:
„Minden tiszteletem egyes idősebb pilóták iránt, le kell szegniük a fejüket és befejezni a sírást, amiért egy 'gyerek' megöli őket.”
- Szujó Zoltán:
„Vettel sokak példaképe. Még egy négyszeres világbajnok sem mondhat olyat a versenyigazgatónak, hogy b@szódjon meg. A rendezőt sem értem, hogy ezt egyáltalán miért kellett bevágni.
Hamilton esete az első kanyarban nem volt annyira éles szituáció, azzal nem nyert ANNYIT. Azt hiszem, így vélekedhetnek a sportfelügyelők.”
- Byron Young, független újságíró: „Hatalmasat csalódtam Sebastianban. Egy négyszeres világbajnok nem mondhat ilyet a versenyigazgatónak. Akkor mutatkozik meg az ember igazi személyisége, ha nem nyer...”
- Az FIA elnöke, Jean Todt is élőben nézte a Mexikói Nagydíjat, és a hírek szerint alaposan felhúzta magát Vettel anyázásai miatt...
- Jordan King, GP2-es versenyző:
„Amit megtanultunk a Mexikói Nagydíjból:
1. Hamiltont meg kellett volna büntetni az első kanyar miatt.
2. Verstappen büntetése jogos volt.
3. Vettelt is büntetni kellett volna Ricciardo miatt.”
- James Allen, független újságíró:
„Ha a Bajnokok Ligája döntőjében azt mondod a játékvezetőnek, hogy b@szódjon meg, vajon kiállítja?
+1 erre.Bernie Ecclestone: „Örömteli, hogy legalább van véleménye. Versenyez, abban ez benne van.”
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. október 30., vasárnap 23:31
Nem azt mondtam, hogy szintekkel jobb pilóta hanem azt, hogy jelenleg jobb. És Te ezt röhögted ki ezért írtam le a statokat. Én úgy vélem, hogy a versenyeken is jobban teljesít idén Ricsi ÖSSZESSÉGÉBEN stat ide vagy oda.Remy írta:Nüansznyi különbség. Meg nem csak a statisztika számít. (Szomorú lenne, ha csak az számítana. Szerencsétlen Alonso) Max 2x ki is esett, kis túlzással pont ott a pontkülönbség. Amúgy meg rutin. Rengeteget számít. Ez Ric mellett szól. Egyik 6. szezonját tolja a másik a 2-at. 8 év különbség van köztük. Ahhoz képest nem nagy különbség.
Azt kell látni, hogy 19 évesen hol tart Max. Brutális.
Nézd meg Sainz-ot. Tehetséges pilóta ő is, fiatal is. De pont az a tűz hiányzik belőle, ami Max-ben megvan. A különbséget látod eredményben.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 30., vasárnap 23:17
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. október 30., vasárnap 23:07
Remy írta:
Az a komoly.![]()
- Most is elverte szombaton, vagy az nem számít? Ricciardonak 1-el több dobógója van, de nem is az első futamtól kezdve versenyeznek együtt.
- Minden szempont barokkos túlzás. Ricciardo mellett maximum a rutin szól.
- Nem tűnik fel előzésekkel és eredményekkel? Mit csinált egész évben? 1 győzelem (pont annyi, mint Ricciardonak) és 6 dobogó. Egy rakás előzés. Nem nézed a futamokat?
Ez a balhé is mekkora ferdítés. Azért, mert nem áll be a sorba és vonatozik, mint a többi középszer, meg várja a fehér hollót, attól még nem balhé. Tüzes, bátor és kockáztat. Mit kéne tegyen? Ha nem ilyen lenne, nem lenne ennyi dobogós helye idén, az tuti.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. október 30., vasárnap 23:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 30., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. október 30., vasárnap 22:53
Mondom, 3 körrel a vége előtt kellett volna szépen, csapat utasításra, félreállnia...és akkor egymásnak engednie a németet és a csapattársát.Remy írta:Ha Max nem tartja fel Vettelt, Ricciardo nem érte volna utol a vége előtt. Jól csinálta. Ricciardonak hozta össze az egészet, ha nem ütközik a némettel, akkor lenyomja.Kercsó írta:Amúgy szinte biztos vagyok, hogy Ricciardo lenyomta volna Vettelt, ha főhősünk idejében kapcsol és 3 körrel a vége előtt simán elengedi őket.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 30., vasárnap 22:49
Az a komoly.Ladislao írta:Nagyon tehetséges. De ez a hatalmas nagy driver sem áll össze nekem. Riccardo minden szempontból jobban szerepel nála. Mind versenyen mind időmérőn. Ha akkora driver nem kellene vernie?
Egy nagy tehetség aki jelenleg még ebben a mezőnyben sincs TOP5 pilótában sem még, nemhogy többnek lehessen mondható. Bármi lehet belőle ez tény mert brutális alapokra építkezhet ebben a korban. De én nem vagyok elájulva tőle. Balhé-balhé hátán. Ha akkor tehetség miért nem előzésekkel/eredményekkel tűnik ki? Több balhét csinál mint olyan dolgot ami a tehetségét igazolja. Ez pedig gáz. És a Schumacheres hasonlat közel sem ül szerintem sem.
Ha Max nem tartja fel Vettelt, Ricciardo nem érte volna utol a vége előtt. Jól csinálta. Ricciardonak hozta össze az egészet, ha nem ütközik a némettel, akkor lenyomja.Kercsó írta:Amúgy szinte biztos vagyok, hogy Ricciardo lenyomta volna Vettelt, ha főhősünk idejében kapcsol és 3 körrel a vége előtt simán elengedi őket.
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. október 30., vasárnap 22:41
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. október 30., vasárnap 22:21
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. október 30., vasárnap 22:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 30., vasárnap 22:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 30., vasárnap 22:08
Na mondjuk ez érdekes kérdés.Úgy tűnik, csak akkor vághatsz le egy kanyart, ha Mercedest vezetsz - ez is egy újságírói vélemény a Twitterről. Sokan kifogásolják Verstappen büntetését, mondván: ha a hollandot büntették, akkor Hamiltont miért nem, holott ugyanaz történt, sőt még nagyobb előnyt is szerzett? Az M4 Sport stúdiójában elemző Kiss Norbi is ugyanezen a véleményen van.
Hopp.Ricciardo: „Vettel nem érdemli meg, hogy ott álljon a dobogón… Féktávon váltott irányt, érdekes. Verstappen büntetést kapott, így nem értem Hamiltont miért nem büntették a rajtnál.”
Marko: "Ha Max büntetést kapott, akkor Hamiltont is bünetni kellett volna, mert ugyanezt tette az első kanyarban. Vettel pedig irányt változtatott a féktávon."
Egyébként Kovalainen is párhuzamot vont a Hamilton-Verstappen eset között twitter-oldalán. Egyikük büntetést kapott, másik nem.
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. október 30., vasárnap 22:07
Jó pár dokumentum filmet láttam. De attól, hogy én a fair play szellemét tartom szem előtt és régi időkbeli sportszerűtlenségeket is elítélem akkor már nem ismerem az F1-et? Aligha ez a helyzet.Remy írta:Ajánlom, hogy nézz dokumentumfilmeket erről a Forma-1 nevezetű akármiről. Látni fogsz érdekességeket. Háborúkat. Volt itt minden.Ladislao írta: Egy szabálytalanságot egy sportszerűtlenséggel tetézett a kisgyerek. Ez aztán kell a forma 1-nek...Jó is és rossz is természetesen.
Verstappen nem egyedi eset a történelemben. Csak úgy látszik az elkényelmesedett forma1-nek nem tetszik ez a tűz. Hát, így jártak.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem