Ladislao írta:Nagyon tehetséges. De ez a hatalmas nagy driver sem áll össze nekem. Riccardo minden szempontból jobban szerepel nála. Mind versenyen mind időmérőn. Ha akkora driver nem kellene vernie?
Egy nagy tehetség aki jelenleg még ebben a mezőnyben sincs TOP5 pilótában sem még, nemhogy többnek lehessen mondható. Bármi lehet belőle ez tény mert brutális alapokra építkezhet ebben a korban. De én nem vagyok elájulva tőle. Balhé-balhé hátán. Ha akkor tehetség miért nem előzésekkel/eredményekkel tűnik ki? Több balhét csinál mint olyan dolgot ami a tehetségét igazolja. Ez pedig gáz. És a Schumacheres hasonlat közel sem ül szerintem sem.
Az a komoly.
- Most is elverte szombaton, vagy az nem számít? Ricciardonak 1-el több dobógója van, de nem is az első futamtól kezdve versenyeznek együtt.
- Minden szempont barokkos túlzás. Ricciardo mellett maximum a rutin szól.
- Nem tűnik fel előzésekkel és eredményekkel? Mit csinált egész évben? 1 győzelem (pont annyi, mint Ricciardonak) és 6 dobogó. Egy rakás előzés. Nem nézed a futamokat?
Ez a balhé is mekkora ferdítés. Azért, mert nem áll be a sorba és vonatozik, mint a többi középszer, meg várja a fehér hollót, attól még nem balhé. Tüzes, bátor és kockáztat. Mit kéne tegyen? Ha nem ilyen lenne, nem lenne ennyi dobogós helye idén, az tuti.
Kercsó írta:Amúgy szinte biztos vagyok, hogy Ricciardo lenyomta volna Vettelt, ha főhősünk idejében kapcsol és 3 körrel a vége előtt simán elengedi őket.
Ha Max nem tartja fel Vettelt, Ricciardo nem érte volna utol a vége előtt. Jól csinálta. Ricciardonak hozta össze az egészet, ha nem ütközik a némettel, akkor lenyomja.
Agyatlan. Igen, Grojean, Maldonado, Sato... ezek agyatlanok. Ezek kilökik a másikat. Max minden csak nem agyatlan. Pimasz. Ez meg nem tetszik sokaknak. Szar ügy mondjuk.