Thiago11 írta:Én úgy emlékszem, hogy Pereznek volt egy stadionbővítési terive amivel kampányolt. Ez megvalósult vagy csak én emlékszem rosszul?
Bale-val kapcsolatban egyvalami biztos, amiben szerintem sokan egyetértenek velem, hogy három számjegyű összeget nem ér. Én még a mai viszonyok között is sokallnám érte a 80-at. Én az átigazolási szezon feléig, amikor már-már úgy volt hogy letesztek Bale-ről, úgy éreztem azokkal az igazolásokkal egy kicsit más irányba indul el a Madrid, mintha Ancelottinak is lett volna valami nyilatkozata, amiben kijelentette, hogy számára kész a keret. Utána indult meg újból a láz a wales-iért. Én akkor aggódnék, ha a tavalyi csapatotokba érkezett volna, akkor brutális erősítés lett volna. Persze így sem fogtok gyengülni vele, mert top-játékos, de nem hiszem hogy rá lenne szükségetek, vagy hogy Carlo kérte volna Pereztől.
Hallok sok pro-kontra érvet vele kapcsolatban, ami leginkább arra épít, hogy milyen szezonja volt és hátán cipelte a csapatát. Sokan az ilyen játékosokra szokták mondani, hogy egyszezonos. Volt aki említette, hogy korábban is kitűnően teljesített, viszont ebből nem lehetett olyan sokat hallani. Inkább Van Persie-vel, Rooney-val stb. voltak elfoglalva, szóval akkorát nem hiszem hogy robbantott. Kiemelem én akkor kb. 2 Tottenham meccset láttam egészben, úgy hogy nem összefoglaló volt, szóval biztos vannak okosabbak akik meg tudnak cáfolni vagy igazat tudnak adni nekem. Egyszóval a walesit idén kezdték, a próféta szavaival élve- felcopkodni, illetve a veletek való herce-hurca miatt. ez dob rajta kb. 20 misit.
Az hogy mennyire vitte hátán a csapatotnem egyszerű téma, számos összetevője van. Azért a Tottenham nem egy top-csapat, egy top-játékos természetszerűleg kiemelkedik onnan, ráadásul ott bevallottan rá volt építve az egész csapat. Őt keresték labdával, hatalmas szabadságot kapott, amit itt nem fog. (a jobb szél sem a legideálisabb számára, de ez elhanyagolható) Ami pedig még nagyon gyakori érv és közvetve ide tartozik, hogy itt Isco, Özil, Modric stb. fogja kiszolgálni. Annyira ismerem Bale-t hogy tudjam nem a legfőbb erőssége hogy lyukakra beszaladva a védelem mögé kapja a forintos labdákat és hasonlók, és nem a gólfelelési munkakört tölti majd be. A kiszolgálás olyan játékosokat tudnának sokkal hatékonyabbá tenni, mint pl. Falcao vagy Ibra. Én kb. 20%-ot adok arra, hogy azt a gólátlagot meg fogja közelíteni mint a Spursben.
Ezzel csupán arra akarok rávilágítani, hogy SZERINTEM több okból sem Bale-ra lenne szükségetek, főleg ilyen horribilis áron és én személy szerint nem a walesi miatt fogok legjobban tartani tőletek.
Amúgy csak kíváncsiságból, egyedül vagyok azzal a véleménnyel, hogy ez a transzfer inkábbn válasz Neymarra, mint sportszakmai szempont?
Nem vagy egyedül, eggyértelmű, hogy perez Neymar-ra akar válaszolni.Csak most kivételesen szerintem rohadt jót húz ezzel a Bale gyerekkel.Neymart is nagyon jónak tartom de Bale egyszerűen a látottak alapján jobb. Nem nem pörgeti meg 8szor a fején a labdát, nem csinál 50 birigli cselt egy meccsen de erős, dinamikus, jól lő, jól fejel stb..továbbra is tartom,hogy ő egy ronaldo 2.0 (ráadásul egy jóval szerényebb változatban). Azok akiknek az a bajuk, hogy nem elég latin...Hát nem azért de CR is 90%-ban a fizikumából él, a sebességéből és a lövőtechnikájából, Bale szintén- A bayern szintén erőből dinamikából nyert bl-t, a mai focihoz ez kell, dinamika és erő és ez CR és a Walesi legfőbb erénye...Van egy másik irány amit neymar képvisel amit rohadt jó nézni, de neki még erősödnie kell, és kitudja mien hatással lesz a játékára a ha felpumpálják ( mint mi pl sneijdert).
Arra akarok kilyukadni, hogy igen ez az irreális összeg eggyértelműen Perez megalomániája miatt lesz kifizetve, de most rohadtul be fog jönni.Mert ez a srác különleges és nagyon hasonlít CR-re , ami szerintem egyszerűsíti az összesokást.Ebben a transzferben egyetlen egy negatívum lehet...CR, hogy őt hogy érinti majd ez az egész, nem félti-e majd a kiskirály státuszát, vagy úgy fogja fel hogy Bale-el több esély van a sikerekhez, remélem utóbbi.
Az meg ,hogy sokan azt hiszik ancelotti real-ja majd 80%-ban foglya birtokolni a labdát...nem biztos ,hogy José munkáját teljesen lekéne rombolni, rohadt jó csapatot épitett.Profilt nem kell váltani csak bekell tanulni ,hogy felállt védelmek ellen is menjen. Azért a 2011-2012es focnk elég bejövős volt.
120millió: továbbra sem izgat, akik nem bírják a realt eddig is szapulták, mindig találtak valami okot...ha nem jönne bale kitalálnák hogy ronaldo megverte perezt... Pénz van szarásig 3 Bale-t is vehetnénk, meg se kottyanna.Az meg ,hogy bale árán mennyire tudnánk erősődni? semennyire, akik kellenének nem akarnak jönni vagy a klubjuk nemengedi. szóval bár irreális valóban a 120, de akkor mivan? Eddig is miénk volt az összes rekord igazolás, akkor is szapultak, most is a miénk lesz, most is szapulnak majd.