Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

mocsok

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: mocsok » 2016. október 29., szombat 22:25

https://www.facebook.com/RMTrollingClub ... =3&theater

ezt a parasztot..
pedig most még gólokat is lőtt... :vivo: :-@

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 29., szombat 21:04

Kerlon írta:Vicces warn, eleget kiszorhattal volna az engem provokallokkal szemben. Mindegy.

RMCF, engem nem érdekel mit csinál a pályán kívül, van róla véleményem, de ha teljesít (nem kell mindig gólt rugni), akkor nem tamadom. Amit viszont idén eddig produkált az tényleg kritikus volt és már már csapatot hátráltató. Ezt alatamasztja, hogy nélküle is jöttek a meccsek.

Szépek a fogaid Laci....

na,továbbra is ezt írom,amit mindig...ronaldo mind a legtöbb egyéni teljesítményünk sokat visszaesett.AZ hogy ronaldoé a legszembetűnőbb az is azt mutatja mekkora nagy ember is valójában.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 29., szombat 21:02

KAG írta:
.....de szerintem nem is volt vele baj....
Hm, érdekes, mert sokszor bólogatok, ha olvasom az írásaid és hajlamos vagy észrevenni az apró részleteket is.

Viszont szerintem Ronaldo mezőnyben sokkal gyengébb lett.
A gólok tényleg majd jönnek előbb vagy utóbb, de a mezőnymunkája sokat gyengült.
Messze sem keresi annyira a társakat, a kispasszos játékot.
Befut a védő mögé aztán várja a belöbbölt labdát vagy a beadást amire ugorhat.

Igen,de MESSZE nem annyira mint bemondják.....kb mindenki visszaesett.Talán 1-2 ember nem.
Túlzás,ez volt a mondanivalóm.,....és ebben ott van az apró részlet igazság amit írtál szerintem.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 29., szombat 21:01

Vicces warn, eleget kiszorhattal volna az engem provokallokkal szemben. Mindegy.

RMCF, engem nem érdekel mit csinál a pályán kívül, van róla véleményem, de ha teljesít (nem kell mindig gólt rugni), akkor nem tamadom. Amit viszont idén eddig produkált az tényleg kritikus volt és már már csapatot hátráltató. Ezt alatamasztja, hogy nélküle is jöttek a meccsek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. október 29., szombat 20:59

.....de szerintem nem is volt vele baj....
Hm, érdekes, mert sokszor bólogatok, ha olvasom az írásaid és hajlamos vagy észrevenni az apró részleteket is.

Viszont szerintem Ronaldo mezőnyben sokkal gyengébb lett.
A gólok tényleg majd jönnek előbb vagy utóbb, de a mezőnymunkája sokat gyengült.
Messze sem keresi annyira a társakat, a kispasszos játékot.
Befut a védő mögé aztán várja a belöbbölt labdát vagy a beadást amire ugorhat.
ZIDANE

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 29., szombat 20:56

Kerlon írta:Akkor a CR fanboyok szerint most minden rendben?
Nem vagyok fanboy.....de szerintem nem is volt vele baj....az egész "baj" túl volt fújva.....az hogy nem jött annyi gól,az egy dolog,szinte az összes gigasztárnak vannak ilyen szériái......a média még jobban rászállt,torzítja az emberek képét vele kapcsolatosan,ma már nem mindegy hogy öltözködik(patkány dani alves a fejére gumicsizmát húzva is elfogadott volt),ha napozik akkor buzi...ha bomba nővel van akkor az álca,mert buzi,ha kisfia közel mellette áll akkor pedó,ha reklamál akkor hisztis(a fél barca ugyanígy reklamál minden szarért azt észre sem veszik)....a közeli jövő további beteges látomásit előre közlöm:

Ha megmossa a haját és újrazselézi,akkor hajátültetése volt.
Ha valakire éppen nem mosolyog a csapatból,akkor az valószínű az anyját du**ta két nappal ezelőtt,de CR rajtakapta.
Ha nem nyilatkozik egy szar hazug,fogalmatlan nulla értékű firkásznak akkor azt azért tette mert az tudja hogy ronaldo éjszaka gyíkember.

stb.....sorolhatnám....ez a fószer több szart KAPOTT a pofájára mint nelson mandela,george bush és adolf hitler összesen......de az hogy ezt még mindig így bírja,az is azt igazolja,hogy a világ egyik legnagyobb sportembere.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 29., szombat 20:56

Ment a warn. Legközelebb pihensz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 29., szombat 20:45

Kerlon írta:Akkor a CR fanboyok szerint most minden rendben?
Ez elég Pogbásra sikeredett. Kb senki nem írt ide, aztán most szítod a tüzet. gg.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. október 29., szombat 20:45

Hogy nézz ki Jesus
Imádom hatalmas focista de ezt a buzulást elfelejthetné
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. október 29., szombat 20:44

Komolytalan vagy

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 29., szombat 20:42

Akkor a CR fanboyok szerint most minden rendben?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. október 29., szombat 19:58

csabi* írta:pont az idei szezonban felhozni, hogy csak c tud golt loni, mikor kb navas nem szerzett golt. meg mindig csapatjatek es csapatkent kijatszva siman meglehet ezt oldani c nelkul is es lathattuk mar parszor, h c nelkul sokkal gordulekenyebb is a jatek
attól, hogy lőtt 8 ember 1-1 gólt még éppen nem nevezhető annak, hogy stabil gólszerzőink vannak
Di Maria távozása óta nincs gólerős és valódi gólveszélyes középpályásunk még legveszélyesebb James volt az első évében mikor ide jött félig meddig középsőként...
És továbbra sem nevezhető sem Benzema sem Bale stabil gólgyárosnak és nem csak azért mert mindent CR-re kell kijátszani. De akinek jól esik az áltassa magát ezzel. Az meg csak papíron néz ki jól, hogy csapatszinten kell helyettesíteni CR-t.
Gyanítom idén is elhallgattatja még CR a kritikusokat... de ettől függetlenül lehet ezt évről évre nyomatni itt. Előbb utóbb igaza lesz a CR hatereknek hiszen az idő nem neki dolgozik. Ettől függetlenül az elmúlt bő 1 évtized TOP1-2 focistája és Zidane távozása óta a Real legnagyobbja a Realban akármennyire is nem jön be sok szurkernek ő maga, akár pályán kívüli akár pályán belüli viselkedése. Ez CR.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. október 28., péntek 18:21

Pont ezt akartam irni....
Itt pesten minden "meno" gyerek igy nez ki es 320d vel jar. :lol:
ZIDANE

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. október 28., péntek 18:19

Remy írta:Ez rosszabb. :kivagyhe: :lol: :fpalm:
Divatfotózás... nincs ebben semmi.
Bár az a nézés...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 28., péntek 18:17

Ez rosszabb. :kivagyhe: :lol: :fpalm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 28., péntek 18:16

Nekem is ez jutott eszembe :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. október 28., péntek 18:14

pasztmek

:fpalm: :lol:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 26., szerda 22:04

Jim írta:Mindenben van igazság, amit írtok
de Kerlonnál a pont :)

Raúlt és Casillast elküldte a fórum nagy része a fenébe mikor romlott a teljesítményük...

Mint ahogy nekik is lett volna, Ronaldonak is bőven van helye a keretben, mert sokat fog még segíteni a csapaton
csak valószínűleg nem rá kellene építeni már a játékot
nem kéne neki megkülönböztetett szerepkör, mert így sokszor haszontalan a játéka..
Raul és Iker a real történelmének egyik fő részei....de ők éveken át letűnt csillagok voltak a vége felé....ronaldo messze sincsen még itt. AZ EB -n olyan dolgokat mutatott amit a legtöbb nem tud,lásd ellenünk a fejese,az mindent visz,a sarkalás meg utána.....ott is ment a cirkusz,mert gondolom nem akart x-re játszani amit kért a vezetőség tőlük.
Nagyon komoly alakja a focinak.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2016. október 26., szerda 22:00

Mindenben van igazság, amit írtok
de Kerlonnál a pont :)

Raúlt és Casillast elküldte a fórum nagy része a fenébe mikor romlott a teljesítményük...

Mint ahogy nekik is lett volna, Ronaldonak is bőven van helye a keretben, mert sokat fog még segíteni a csapaton
csak valószínűleg nem rá kellene építeni már a játékot
nem kéne neki megkülönböztetett szerepkör, mert így sokszor haszontalan a játéka..

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 26., szerda 21:38

Nem akarok nagyon belemenni a témába,mert itt a fórumon az ő sorsa valahol eldőlt,el innen vele...ezt szeretné a többség,de tisztában vagyok azzal milyen real drukkernek lenni,ez van....ettől túlzottan is igényes ez a klub.
Ezzel nincsen bajom,vagyis a nagy kritikákkal...én is megtettem másokkal sokszor. Ronaldoval is megfogom tenni....de nálam nem jött még el az idő. Másoknál meg szerintem túl korán.

Én magam soha sem voltam ronaldo fan,egyszerűen nekem nem "jött be" a stilus,a forma....de ma már másképpen gondolom,talán én is "érek" az évek alatt mint a zavaros pocsolya.....talán ezért,ma már másképpen gondolom,nekem ő a szarakodásai ellenére is a labdarúgás mint sport,egyik legnagyobb példaképe....pedig jelentős számú alak tette le összességében sportemberként az alapokat,mint jordan,tyson,woods,maradona,sampras vagy lendl,schumacher vagy senna stb...stb...de egyik sem volt olyan mint ronaldo.....egyik sem.
Ez a piperkőc srác olyat mutatott ami 1000000 emberből 1ben van meg.....a szikrázó tehetség és a maximális elhivatottság elegye.....ez tette naggyá,az igény amivel magát ostorozta feljebb és feljebb és feljebb. Olvassunk el korábbi csapattársai,edzői véleményét...SAFét,ferdinándét stb.....vagy azé a srácét aki átengedte neki a gólt,amikor a sporting kiválasztotta....ott működött az a fránya emberi nagyság oda és vissza.....ez az ember nagylelkű,szenvedéllyel és érzelmekkel túlfűtött , magát a látszat ellenére a sportnak alárendelő harcos....ő harcos.Igazi harcos. Aki naponta megvívja a harcot magával szemben is. Ha nem fociztam volna, akkor nem érteném meg...de megértem. Sajnos bennem mutatóban sem volt ilyen elhivatottság és alázat...és ezt ma már belátom,ez a sport alapja....a tudás,a született tehetség nálam már MÁSODLAGOS......régebben azt szerettem,ha valaki csilli villi,fülén megállítja a labdát,ha alvás közben is dekázik stb...ma másként gondolkodom,ma a munka,a beleadott erőfeszítés,az alázat mindennél több...lehet isteníteni a lányszerű neymart,de mint labdarúgó a cipőjét nem boxolhatja ki ronaldonak.

A kritikátokat értem,részben jogos,de eltúlzott,pont annyira mint a média is tesz vele.....fotózza a lábkörmét,szagolja a seggét,számolja a pislantásai számát/perc,nézik hányszor megy wc-re,eszik e vajas kenyeret stb.....betegek....betegek. A világ ronaldo beteg......de egyébként ez a semmitérő szar alak blatter mondta ki a legfőbb "média" vagyis vélt igazságot.....messi a jófijú.......ronaldo meg nem.....holott ha jobban odanézünk,a portugál az őszintébb,a jobb lelkületűbb ember. Mégpedig messze jobb emberileg.

Vissza: