Javaslataitok

www.madridom.hu

Moderátor: Multimédiások

Guti.HaZ.
Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
Kapcsolat:

Re: Javaslataitok

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. augusztus 8., csütörtök 18:50

GT37 írta:A Streamekhez tudnám ajánlani a http://webfirstrow.eu/ oldalt. :)
Akkor én is ajánlok egyet, ami szerintem a legjobb;http://www.stopstream.tv/

Átlátható, szinte minden sport helyet kap, nagyon sok link. Nekem még nem volt olyan, hogy itt ne találtam volna meg egy meccset, amit nézni szerettem volna (kivéve néhány európai hokiligát, de azokhoz meg bazinehéz streamet találni).
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)

https://www.facebook.com/fogadoblog/ :coffee:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 8., csütörtök 18:00

Annyi lenne a kérésem, hogy nem e lehetne telefonos alkalmazásnál is emotionok vagy smilek vagy minek hívják őket, mert 1 csomó nincs meg a telefonon... :/

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 8., csütörtök 15:01

Sziasztok! Csak érdekelne, hogy esetleg ha tudjátok melyik adó adja a TV-ben (például a felkészülési) meccseket akkor írjátok ki a közvetítéshez?
Igen, kiírjuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hunsnowboarder
Kedvenc játékosaid: Ronaldo(Fenomeno)

HozzászólásSzerző: hunsnowboarder » 2013. augusztus 8., csütörtök 15:00

Sziasztok! Csak érdekelne, hogy esetleg ha tudjátok melyik adó adja a TV-ben (például a felkészülési) meccseket akkor írjátok ki a közvetítéshez?

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 8., csütörtök 14:54

már most is vannak köztük HQ képek, csak nyisd meg egy új lapon a képet
persze nem az összes olyan
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. augusztus 8., csütörtök 14:46

___Samy___ írta:ha megnyitsz egy képet, ott van a bal alsó sarokban, hogy hány kép van az adott galériában
Tényleg, jó ez a képnézegető.
Realista24 írta:Miért fontos?
Érdekelnek az ilyen dolgok.

HQ képek is lesznek, vagy a képnézegetővel nem működne a dolog? :hmmm:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 8., csütörtök 14:19

ha megnyitsz egy képet, ott van a bal alsó sarokban, hogy hány kép van az adott galériában
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 8., csütörtök 14:16

Galéria: minden galériához fel kellene tüntetni, hogy hány képet tartalmaz + az sem lenne rossz, ha lehetne értékelni mindegyiket (1-5 csillag) - de az első fontosabb.
Miért fontos?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. augusztus 8., csütörtök 14:16

Galéria: minden galériához fel kellene tüntetni, hogy hány képet tartalmaz + az sem lenne rossz, ha lehetne értékelni mindegyiket (1-5 csillag) - de az első fontosabb.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 8., csütörtök 10:17

A Streamekhez tudnám ajánlani a http://webfirstrow.eu/ oldalt. :)

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 7., szerda 20:54

Csabi írta:legyetek szivesek, azért a sírásnak is vannak határai. nyilván nem fog így maradni örökkön örökké. érthető módon, ha több tucat órát baszkodtunk vele, akkor szeretnénk ha azok az emberek, akik újak, vagy esetleg csak napi egyszer vagy neadj isten 2-3 naponta látogatják az oldalt, egyből lássák, hogy már ilyen is van. kicsit azért lehetnétek toleránsabbak is a majd 2 tucat itt munkát végző emberrel.
én teljes mértékben megértem, hogy miért van ott.
azt írtam róla, hogy zavaró, tehát a célját elérte, mert felkelti az emberek figyelmét.
én csak annyit kértem, hogy ha normális színű lesz, akkor valahogy jelezzétek, vagy írjátok be ide légyszi, mert sokkal egyszerűbb oda fel kattintani, mint a kedvencek közül előkeresni a madridom Galériát.

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. augusztus 7., szerda 17:05

lucifer írta:Lesz valamikor a régi oldaléhoz hasonló orvosi szoba illetve nagy csapat és minimum a Castilla játékosokról egy Kerretagok vagy hasonló rész?
Korábban már jelezte Funghi, hogy folyamatban van az Adatbázis beüzemlése is, szóval a közeljövõben (én is nagyon várom már).
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 7., szerda 16:56

warnt nekik. :mrgreen: én pl észre se vettem, pedig elég sokszor feljövök...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. augusztus 7., szerda 16:51

legyetek szivesek, azért a sírásnak is vannak határai. nyilván nem fog így maradni örökkön örökké. érthető módon, ha több tucat órát baszkodtunk vele, akkor szeretnénk ha azok az emberek, akik újak, vagy esetleg csak napi egyszer vagy neadj isten 2-3 naponta látogatják az oldalt, egyből lássák, hogy már ilyen is van. kicsit azért lehetnétek toleránsabbak is a majd 2 tucat itt munkát végző emberrel.

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. augusztus 7., szerda 16:24

ferni írta:na idáig nekem csak a főoldalon volt piros a Galéria ott fent, de most már a fórumban is olyan lett...
és tényleg zavaró... majd írjátok ki légyszi, hogy mikor lesz normális színe, mert én ezt nem bírtam tovább és letiltattam Adblock-kal.
Ez nem végleges, csak az elején szeretnénk rá felhívni a figyelmet ennyi. :)
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 7., szerda 16:13

na idáig nekem csak a főoldalon volt piros a Galéria ott fent, de most már a fórumban is olyan lett...
és tényleg zavaró... majd írjátok ki légyszi, hogy mikor lesz normális színe, mert én ezt nem bírtam tovább és letiltattam Adblock-kal.

lucifer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. augusztus 7., szerda 14:40

Lesz valamikor a régi oldaléhoz hasonló orvosi szoba illetve nagy csapat és minimum a Castilla játékosokról egy Kerretagok vagy hasonló rész?
Kép
Kép
Kép

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. augusztus 7., szerda 14:35

Leírom ismételten és utoljára:

Amennyiben a HLSZ-t, azaz a Hivatásos Labdarúgók Szervezetét nem zavarja a dolog, nem tartják sértőnek, botrányosnak, trágárnak (és még nem tudom milyen jelzőket írhatnék ide), sőt, a saját gálájukra is beengedik a trollfocit, úgy azt hiszem, a Mennyei futball megnevezés teljesen elfogadott. Az, hogy néhány embernek ez nem tetszik itt a fórumon, az egy másik dolog.

Szóval ha egy rangosabb, magyar körökben ismertebb szervezetet ez nem zavar, sőt elfogadottnak tartják, akkor nehogy már a madridom.hu nevezetű, főleg Real Madriddal foglalkozó oldalon, melyen a magyar foci egy minimális, aprócska kis szeletet kap zavaró legyen és csorbítsa az oldal és a fórum hírnevét. Ezt senki sem gondolhatja komolyan. Az, hogy Te személy szerint ki nem állhatod a trollfocit és a facebookot, az ténylegesen egy másik dolog. Én sem csípek pár fórumozót, mégsem vágom ki őket véglegessel ebben a szent percben.

Tessék szépen a nép, a többség akaratát elfogadni. Amennyiben úgy látjuk, hogy a Mennyei futball megnevezés sértő lesz egyes csoportokra nézve, sértve érzik magukat tőle a játékosok, edzők, klubvezetők, úgy visszaírjuk a topik nevét az eredetire. Addig viszont vagy megszoksz vagy megszöksz. Vagy csapatot toborzol, hogy megforduljon a szavazás állása.

Ez a téma a Javaslataitok topikban innentől kezdve tabu, a megszegéséért figyelmeztetés jár. (Reagálni lehet rá például az off topikban.)

Ide innentől kezdve az értelmes, használható javaslatokat várjuk, amik előrébb vihetik az oldalt.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 7., szerda 14:28

ferni írta:nehogy már egy olyan ember bírálja ezt az egészet, aki azt se tudja mi is az a trollfoci...
nem tényleg nem.
ezért mondtam hogy magyarázd el te FERENC nekem. :lol:
ferni írta:hidd el, neked is tetszene,
nem olyan biztos az. ez már nem nevetséges inkább szánalmas. ahogy azt már más is írta egy másik topikban.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 7., szerda 14:26

Galacticos írta: a másik lehetőség persze az hogy facebook függő és azonnal regel és szétposztolja az egész topikot trollkodó idiótaságokkal.
én pl nem vagyok facebook függő, de pár dologhoz sajnos elengedhetetlen...
és nagyon is hasznos dolog, ha mértékkel használod.
nehogy már egy olyan ember bírálja ezt az egészet, aki azt se tudja mi is az a trollfoci...
hidd el, neked is tetszene, de sajnos felesleges is magyarázkodni neked... elhiszem ,hogy fura, hogy olvasgatok ezeket és nem tudod mihez kapcsolni...
a Trollfocinak jó hatása van a magyar labdarúgásra, ez tény.

Vissza: