Cristiano Ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Egyébként az meglepett, hogy egy éppenhogy balos szögű szabit átengedett. Kicsit most azt érzem rajta, hogy Bale-t havernak tekinti, tőle várja a passzokat, meg Kroostól esetleg. Moratát folyton oltja, Benzemán meg látja, hogy unja ő is.

Nem illik.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Hahó Öcsi!
Lehozott egy jó Castillas szintet tegnap.
Lehozott egy jó Castillas szintet tegnap.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Lehet azért siet oda mert meg akarja győzni, hogy valljon színt a bírónál?BBeno írta:lest jelez es azert o az elso aki odafut moratahoz mert annyira onzo hogy o akarja eloszor kozolni vele hogy les volt a golod morata![]()

Ez jó

lest jelez es azert o az elso aki odafut moratahoz mert annyira onzo hogy o akarja eloszor kozolni vele hogy les volt a golod morata

Dehogy, lest jelezR.M.C.F írta:Ott örül a gólnak?mocsok írta:https://www.facebook.com/RMTrollingClub ... =3&theater
ezt a parasztot..
pedig most még gólokat is lőtt...![]()

Viccet félre téve remélem mocsok csak viccből írta amit.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ott örül a gólnak?mocsok írta:https://www.facebook.com/RMTrollingClub ... =3&theater
ezt a parasztot..
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Le kérném fogadni hogy lesz olyan oldal aki tényleg lehozza. Egy Barcas oldalon egyszer lattam egy posztot, ahol Douglas es Zidane által itt Barcelonaban-Madridban megnyert kupak voltak osszemerve es a brazil neve mellett ugye tobb volt hiszen tobbet nyert. A kep cime az volt hogy "Ennyit er a nagy Zizou" meg melle ot nevetofej. Azota mar semmin sem lepődök meg..mocsok írta:https://www.facebook.com/RMTrollingClub ... =3&theater
ezt a parasztot..
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- mocsok
https://www.facebook.com/RMTrollingClub ... =3&theater
ezt a parasztot..
pedig most még gólokat is lőtt...
ezt a parasztot..
pedig most még gólokat is lőtt...

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:Vicces warn, eleget kiszorhattal volna az engem provokallokkal szemben. Mindegy.
RMCF, engem nem érdekel mit csinál a pályán kívül, van róla véleményem, de ha teljesít (nem kell mindig gólt rugni), akkor nem tamadom. Amit viszont idén eddig produkált az tényleg kritikus volt és már már csapatot hátráltató. Ezt alatamasztja, hogy nélküle is jöttek a meccsek.
Szépek a fogaid Laci....
na,továbbra is ezt írom,amit mindig...ronaldo mind a legtöbb egyéni teljesítményünk sokat visszaesett.AZ hogy ronaldoé a legszembetűnőbb az is azt mutatja mekkora nagy ember is valójában.
-
KAG írta:Hm, érdekes, mert sokszor bólogatok, ha olvasom az írásaid és hajlamos vagy észrevenni az apró részleteket is......de szerintem nem is volt vele baj....
Viszont szerintem Ronaldo mezőnyben sokkal gyengébb lett.
A gólok tényleg majd jönnek előbb vagy utóbb, de a mezőnymunkája sokat gyengült.
Messze sem keresi annyira a társakat, a kispasszos játékot.
Befut a védő mögé aztán várja a belöbbölt labdát vagy a beadást amire ugorhat.
Igen,de MESSZE nem annyira mint bemondják.....kb mindenki visszaesett.Talán 1-2 ember nem.
Túlzás,ez volt a mondanivalóm.,....és ebben ott van az apró részlet igazság amit írtál szerintem.
Vicces warn, eleget kiszorhattal volna az engem provokallokkal szemben. Mindegy.
RMCF, engem nem érdekel mit csinál a pályán kívül, van róla véleményem, de ha teljesít (nem kell mindig gólt rugni), akkor nem tamadom. Amit viszont idén eddig produkált az tényleg kritikus volt és már már csapatot hátráltató. Ezt alatamasztja, hogy nélküle is jöttek a meccsek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hm, érdekes, mert sokszor bólogatok, ha olvasom az írásaid és hajlamos vagy észrevenni az apró részleteket is......de szerintem nem is volt vele baj....
Viszont szerintem Ronaldo mezőnyben sokkal gyengébb lett.
A gólok tényleg majd jönnek előbb vagy utóbb, de a mezőnymunkája sokat gyengült.
Messze sem keresi annyira a társakat, a kispasszos játékot.
Befut a védő mögé aztán várja a belöbbölt labdát vagy a beadást amire ugorhat.
ZIDANE
-
Nem vagyok fanboy.....de szerintem nem is volt vele baj....az egész "baj" túl volt fújva.....az hogy nem jött annyi gól,az egy dolog,szinte az összes gigasztárnak vannak ilyen szériái......a média még jobban rászállt,torzítja az emberek képét vele kapcsolatosan,ma már nem mindegy hogy öltözködik(patkány dani alves a fejére gumicsizmát húzva is elfogadott volt),ha napozik akkor buzi...ha bomba nővel van akkor az álca,mert buzi,ha kisfia közel mellette áll akkor pedó,ha reklamál akkor hisztis(a fél barca ugyanígy reklamál minden szarért azt észre sem veszik)....a közeli jövő további beteges látomásit előre közlöm:Kerlon írta:Akkor a CR fanboyok szerint most minden rendben?
Ha megmossa a haját és újrazselézi,akkor hajátültetése volt.
Ha valakire éppen nem mosolyog a csapatból,akkor az valószínű az anyját du**ta két nappal ezelőtt,de CR rajtakapta.
Ha nem nyilatkozik egy szar hazug,fogalmatlan nulla értékű firkásznak akkor azt azért tette mert az tudja hogy ronaldo éjszaka gyíkember.
stb.....sorolhatnám....ez a fószer több szart KAPOTT a pofájára mint nelson mandela,george bush és adolf hitler összesen......de az hogy ezt még mindig így bírja,az is azt igazolja,hogy a világ egyik legnagyobb sportembere.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ment a warn. Legközelebb pihensz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez elég Pogbásra sikeredett. Kb senki nem írt ide, aztán most szítod a tüzet. gg.Kerlon írta:Akkor a CR fanboyok szerint most minden rendben?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ikarus93
Hogy nézz ki Jesus
Imádom hatalmas focista de ezt a buzulást elfelejthetné
Imádom hatalmas focista de ezt a buzulást elfelejthetné
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Komolytalan vagy
Akkor a CR fanboyok szerint most minden rendben?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
attól, hogy lőtt 8 ember 1-1 gólt még éppen nem nevezhető annak, hogy stabil gólszerzőink vannakcsabi* írta:pont az idei szezonban felhozni, hogy csak c tud golt loni, mikor kb navas nem szerzett golt. meg mindig csapatjatek es csapatkent kijatszva siman meglehet ezt oldani c nelkul is es lathattuk mar parszor, h c nelkul sokkal gordulekenyebb is a jatek
Di Maria távozása óta nincs gólerős és valódi gólveszélyes középpályásunk még legveszélyesebb James volt az első évében mikor ide jött félig meddig középsőként...
És továbbra sem nevezhető sem Benzema sem Bale stabil gólgyárosnak és nem csak azért mert mindent CR-re kell kijátszani. De akinek jól esik az áltassa magát ezzel. Az meg csak papíron néz ki jól, hogy csapatszinten kell helyettesíteni CR-t.
Gyanítom idén is elhallgattatja még CR a kritikusokat... de ettől függetlenül lehet ezt évről évre nyomatni itt. Előbb utóbb igaza lesz a CR hatereknek hiszen az idő nem neki dolgozik. Ettől függetlenül az elmúlt bő 1 évtized TOP1-2 focistája és Zidane távozása óta a Real legnagyobbja a Realban akármennyire is nem jön be sok szurkernek ő maga, akár pályán kívüli akár pályán belüli viselkedése. Ez CR.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont ezt akartam irni....
Itt pesten minden "meno" gyerek igy nez ki es 320d vel jar.
Itt pesten minden "meno" gyerek igy nez ki es 320d vel jar.

ZIDANE