ezt a parasztot..
pedig most még gólokat is lőtt...

HozzászólásSzerző: mocsok » 2016. október 29., szombat 22:25
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 29., szombat 21:04
Kerlon írta:Vicces warn, eleget kiszorhattal volna az engem provokallokkal szemben. Mindegy.
RMCF, engem nem érdekel mit csinál a pályán kívül, van róla véleményem, de ha teljesít (nem kell mindig gólt rugni), akkor nem tamadom. Amit viszont idén eddig produkált az tényleg kritikus volt és már már csapatot hátráltató. Ezt alatamasztja, hogy nélküle is jöttek a meccsek.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 29., szombat 21:02
KAG írta:Hm, érdekes, mert sokszor bólogatok, ha olvasom az írásaid és hajlamos vagy észrevenni az apró részleteket is......de szerintem nem is volt vele baj....
Viszont szerintem Ronaldo mezőnyben sokkal gyengébb lett.
A gólok tényleg majd jönnek előbb vagy utóbb, de a mezőnymunkája sokat gyengült.
Messze sem keresi annyira a társakat, a kispasszos játékot.
Befut a védő mögé aztán várja a belöbbölt labdát vagy a beadást amire ugorhat.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 29., szombat 21:01
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. október 29., szombat 20:59
Hm, érdekes, mert sokszor bólogatok, ha olvasom az írásaid és hajlamos vagy észrevenni az apró részleteket is......de szerintem nem is volt vele baj....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 29., szombat 20:56
Nem vagyok fanboy.....de szerintem nem is volt vele baj....az egész "baj" túl volt fújva.....az hogy nem jött annyi gól,az egy dolog,szinte az összes gigasztárnak vannak ilyen szériái......a média még jobban rászállt,torzítja az emberek képét vele kapcsolatosan,ma már nem mindegy hogy öltözködik(patkány dani alves a fejére gumicsizmát húzva is elfogadott volt),ha napozik akkor buzi...ha bomba nővel van akkor az álca,mert buzi,ha kisfia közel mellette áll akkor pedó,ha reklamál akkor hisztis(a fél barca ugyanígy reklamál minden szarért azt észre sem veszik)....a közeli jövő további beteges látomásit előre közlöm:Kerlon írta:Akkor a CR fanboyok szerint most minden rendben?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 29., szombat 20:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 29., szombat 20:45
Ez elég Pogbásra sikeredett. Kb senki nem írt ide, aztán most szítod a tüzet. gg.Kerlon írta:Akkor a CR fanboyok szerint most minden rendben?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. október 29., szombat 20:45
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. október 29., szombat 20:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 29., szombat 20:42
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. október 29., szombat 19:58
attól, hogy lőtt 8 ember 1-1 gólt még éppen nem nevezhető annak, hogy stabil gólszerzőink vannakcsabi* írta:pont az idei szezonban felhozni, hogy csak c tud golt loni, mikor kb navas nem szerzett golt. meg mindig csapatjatek es csapatkent kijatszva siman meglehet ezt oldani c nelkul is es lathattuk mar parszor, h c nelkul sokkal gordulekenyebb is a jatek
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. október 28., péntek 18:21
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. október 28., péntek 18:19
Divatfotózás... nincs ebben semmi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 28., péntek 18:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 28., péntek 18:16
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. október 28., péntek 18:14
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 26., szerda 22:04
Raul és Iker a real történelmének egyik fő részei....de ők éveken át letűnt csillagok voltak a vége felé....ronaldo messze sincsen még itt. AZ EB -n olyan dolgokat mutatott amit a legtöbb nem tud,lásd ellenünk a fejese,az mindent visz,a sarkalás meg utána.....ott is ment a cirkusz,mert gondolom nem akart x-re játszani amit kért a vezetőség tőlük.Jim írta:Mindenben van igazság, amit írtok
de Kerlonnál a pont![]()
Raúlt és Casillast elküldte a fórum nagy része a fenébe mikor romlott a teljesítményük...
Mint ahogy nekik is lett volna, Ronaldonak is bőven van helye a keretben, mert sokat fog még segíteni a csapaton
csak valószínűleg nem rá kellene építeni már a játékot
nem kéne neki megkülönböztetett szerepkör, mert így sokszor haszontalan a játéka..
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. október 26., szerda 22:00
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 26., szerda 21:38
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem