HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 7., szerda 16:33
Én is a mennyeire nyomtam a voksom ùgy, hogy halovány, meleg, lila fingom sincs mi ez a trollfoci... Láttam már pár hülyeséget a humor topicban. Volt ami vicces volt és olyan is ami inkább fárasztó... A lényeg, hogy én ezt mindennek hívom csak Magyar focinak nem, mert azzal, hogy ezt vannak akik komolyan gondolják azok semmibe nézik azt amit a foci kùltùránk még talán képvisel még hála Puskáséknak... Ezek az emberek nagy részt mint ahogy fel lehet ide hozni példának azt a fradit ami a Real, Ajax és nem jut eszembe ki volt a harmadik csapatok ellen ùgy játszottak, hogy lázszott, hogy technikailag negyed annyik vagyunk, de szivvel lélekkel küzdöttek ezért a tetves címerért és, ha ki is kaptunk elmondhattuk, hogy megpróbálták és mindent beleadtak és ment a taps. Utoljára talán a Zalaegerszeget láttam rendesen szívvel játszani a MU ellen még akkor is, ha a visszavágón azért kaptak vagy négyet, de ezt nem tudom pontosan mär, de egyszerűen nem tudom, hogy 1 olyan valaki aki azt csinálja elvileg amit szeret és meg is van fizetve becsületesen, miért nem képes felszántani a pályát... A baj ott kezdődik, hogy a foci lassan nem alról szól milyen tehetséges, hanem, hogy apuka meg anyuka beleöl a gyerek pályafutásába 10-20 millát és lesz belőle valaki, de a normál falusi gyerek aki elbőgi magát a tv előtt a Himnuszt hallván lehet akár milyen tehetség előbb küldik ki címerezni a tengeriföldre mert kell a pénz a családnak mint, hogy elkezdjen sportiskolába járni. És ez az amit a mostani nagy focistáink nem fognak fel aggyal csak a sunákon meg a sportkocsikon jár a kis agyuk... Nekem kb ennyi a véleményem a Magyar fociról, és ezt tartom addig a napig ameddig nem lätok küzdeni akarást, és legyen az a nagy bajnokságunk vagy 1 vállogatotsági mérkőzés!