Divatfotózás... nincs ebben semmi.
Bár az a nézés...
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. október 28., péntek 18:19
Divatfotózás... nincs ebben semmi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 28., péntek 18:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 28., péntek 18:16
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. október 28., péntek 18:14
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 26., szerda 22:04
Raul és Iker a real történelmének egyik fő részei....de ők éveken át letűnt csillagok voltak a vége felé....ronaldo messze sincsen még itt. AZ EB -n olyan dolgokat mutatott amit a legtöbb nem tud,lásd ellenünk a fejese,az mindent visz,a sarkalás meg utána.....ott is ment a cirkusz,mert gondolom nem akart x-re játszani amit kért a vezetőség tőlük.Jim írta:Mindenben van igazság, amit írtok
de Kerlonnál a pont![]()
Raúlt és Casillast elküldte a fórum nagy része a fenébe mikor romlott a teljesítményük...
Mint ahogy nekik is lett volna, Ronaldonak is bőven van helye a keretben, mert sokat fog még segíteni a csapaton
csak valószínűleg nem rá kellene építeni már a játékot
nem kéne neki megkülönböztetett szerepkör, mert így sokszor haszontalan a játéka..
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. október 26., szerda 22:00
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 26., szerda 21:38
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. október 26., szerda 21:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. október 26., szerda 21:13
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. október 26., szerda 21:07
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 26., szerda 20:33
A real madrid drukkereken kívül bármely csapat kifejezetten büszke lenne rá ha cr ott játszana,kivétel nélkül....és maximálisan mögötte állnának a rosszabb időkben is.Persze, véletlenül sem CR a hibás a nevetséges és gyerekes hozzáállása miatt, amit tanúsít a pályán. Hanem a rossz térd, a szomszéd kölke, az, hogy Benzema megunta stb. stb. stb.. Fel kéne inkább nyitna a szemünket és megnézni, hogy CR, ha nincs formában és így játszik, akkor hátrány, mivel épp úgy alá kell játszania a csapatnak, mint mikor teljesít. De nem teljesít. Benzema szélsőt játszott a meccs nagy részében, mert CR bement középre, mert semmi más érdeke nincs, mint hogy gólt szerezzen. Semmi más. Aztán ilyenkor azzal jöttök, hogy adott két jó passzt. Rohadtul nem a csapat érdekeit helyezi előtérbe. Ha nem CR lenne már rég sírna itt mindenki, hogy ültessék le a padra, de ő CR és szerintetek megteheti. Persze... Raúlt meg Casillast a többség szétoltotta, mert a Real fölé akartak nőni. Ugyanez a helyzet indult el Ronaldonál is. Én leborulok, amiért ennyi mindent elért, de az elmúlt 1,5 évben a néhai hozzáállása eléggé romboló hatású.
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. október 26., szerda 20:13
CR ilyen volt tavaly és 5 éve is na meg 10 éve is.Kerlon írta: Persze, véletlenül sem CR a hibás a nevetséges és gyerekes hozzáállása miatt, amit tanúsít a pályán. Hanem a rossz térd, a szomszéd kölke, az, hogy Benzema megunta stb. stb. stb.. Fel kéne inkább nyitna a szemünket és megnézni, hogy CR, ha nincs formában és így játszik, akkor hátrány, mivel épp úgy alá kell játszania a csapatnak, mint mikor teljesít. De nem teljesít. Benzema szélsőt játszott a meccs nagy részében, mert CR bement középre, mert semmi más érdeke nincs, mint hogy gólt szerezzen. Semmi más. Aztán ilyenkor azzal jöttök, hogy adott két jó passzt. Rohadtul nem a csapat érdekeit helyezi előtérbe. Ha nem CR lenne már rég sírna itt mindenki, hogy ültessék le a padra, de ő CR és szerintetek megteheti. Persze... Raúlt meg Casillast a többség szétoltotta, mert a Real fölé akartak nőni. Ugyanez a helyzet indult el Ronaldonál is. Én leborulok, amiért ennyi mindent elért, de az elmúlt 1,5 évben a néhai hozzáállása eléggé romboló hatású.
Ramos 30 éves és 34 éves koráig van szerződéseKi mással hosszabbítottak még sok évre előre, aki elmúlt 30 a csapatból?
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. október 26., szerda 15:04
Szerintem mivel hogy BL és hát megy a "nemzetkozi" nyelv ott angolul tolja...talán a RM tv-nek szokott spanyolul de nemtudom pontosan.ikarus93 írta:Nem a témába vág de CR-ről van szó
CR csak angolul szokott adni nyilatkoztatot vagy spanyolul is?
Csak mert ma nézegettem egy párat tőle és mindegyiket angolul küldi neki.
BL meccsekről kérdezek elsősorban.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. október 26., szerda 14:42
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 26., szerda 14:33
Miért? Ki mással hosszabbítottak még sok évre előre, aki elmúlt 30 a csapatból?Babinho írta:Én csak modricot és ronaldot tartanám meg. Mindenki mástól meg kell válni idővel. Nem kell ezt a keretet 2020-ig egyben tartani.
Én inkább Ramost írnám. Őt nem akkora bűn elővenni, pedig neki is köszönhetünk legalább annyit, mint CR-nak.Kerlon írta:Iscot hasonló teljesítményért kívánta a többség eladni...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 26., szerda 13:48
Persze, véletlenül sem CR a hibás a nevetséges és gyerekes hozzáállása miatt, amit tanúsít a pályán. Hanem a rossz térd, a szomszéd kölke, az, hogy Benzema megunta stb. stb. stb.. Fel kéne inkább nyitna a szemünket és megnézni, hogy CR, ha nincs formában és így játszik, akkor hátrány, mivel épp úgy alá kell játszania a csapatnak, mint mikor teljesít. De nem teljesít. Benzema szélsőt játszott a meccs nagy részében, mert CR bement középre, mert semmi más érdeke nincs, mint hogy gólt szerezzen. Semmi más. Aztán ilyenkor azzal jöttök, hogy adott két jó passzt. Rohadtul nem a csapat érdekeit helyezi előtérbe. Ha nem CR lenne már rég sírna itt mindenki, hogy ültessék le a padra, de ő CR és szerintetek megteheti. Persze... Raúlt meg Casillast a többség szétoltotta, mert a Real fölé akartak nőni. Ugyanez a helyzet indult el Ronaldonál is. Én leborulok, amiért ennyi mindent elért, de az elmúlt 1,5 évben a néhai hozzáállása eléggé romboló hatású.Babinho írta:Ezzel azt mondod, hogy a "CR imádók" ne pátyolgassák, te meg hadd kritizáld.....hát erre mondta nagyapám seggdugasz koromban, hogy "majd te mondod meg mit lehet meg mit nem..."
talán csak el lehet fogadni az ellentétes véleményt nem?
Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy a kritikára rászolgált...viszont elítélni emiatt nem lehet. A teste szab határt, amivel még nem tanult meg együtt élni. Nem lazázik, nem kokainozik kurvák seggéről, nem zenét ír, nem hibáztatja az edzőt vagy a csapattársakat...csak dolgozik keményen, de nem bírja a térde és ettől mentálisan megtorpant. Én támogatom CRt, akkor is ha már soha nem fogja azt nyújtani mint előtte.
És ha már hatalmas szerződéshosszabítási lázban vagyunk...Talán nem most és nem pont Ronaldonál kéne realizálni azt, hogy mi a fenének hosszabbítunk az egész kerettel pályafutásuk végéig, ha már jópáran kifutották a legjobb éveiket és sikereiket. Mert nem Ronaldoval lesz a baj 1-2 év múlva, mert ő mindent megérdemel ettől a klubtól szerintem...hanem azzal, hogy a keretben lesz 4-5 ember aki már csak kifele megy és rohadt nehéz lesz bármilyen kupa győzelmére felállítani a cerkájukat. Én csak modricot és ronaldot tartanám meg. Mindenki mástól meg kell válni idővel. Nem kell ezt a keretet 2020-ig egyben tartani......
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. október 26., szerda 13:29
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. október 26., szerda 13:26
Betűre ugyanezt akartam írnidzsi91 írta:Isconak kb 10 értékelhető meccse volt mióta ide igazolt.Kerlon írta:Iscot hasonló teljesítményért kívánta a többség eladni...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 26., szerda 12:22
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. október 26., szerda 12:07
Isconak kb 10 értékelhető meccse volt mióta ide igazolt.Kerlon írta:Iscot hasonló teljesítményért kívánta a többség eladni...
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem