HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 26., szerda 21:38
Nem akarok nagyon belemenni a témába,mert itt a fórumon az ő sorsa valahol eldőlt,el innen vele...ezt szeretné a többség,de tisztában vagyok azzal milyen real drukkernek lenni,ez van....ettől túlzottan is igényes ez a klub.
Ezzel nincsen bajom,vagyis a nagy kritikákkal...én is megtettem másokkal sokszor. Ronaldoval is megfogom tenni....de nálam nem jött még el az idő. Másoknál meg szerintem túl korán.
Én magam soha sem voltam ronaldo fan,egyszerűen nekem nem "jött be" a stilus,a forma....de ma már másképpen gondolom,talán én is "érek" az évek alatt mint a zavaros pocsolya.....talán ezért,ma már másképpen gondolom,nekem ő a szarakodásai ellenére is a labdarúgás mint sport,egyik legnagyobb példaképe....pedig jelentős számú alak tette le összességében sportemberként az alapokat,mint jordan,tyson,woods,maradona,sampras vagy lendl,schumacher vagy senna stb...stb...de egyik sem volt olyan mint ronaldo.....egyik sem.
Ez a piperkőc srác olyat mutatott ami 1000000 emberből 1ben van meg.....a szikrázó tehetség és a maximális elhivatottság elegye.....ez tette naggyá,az igény amivel magát ostorozta feljebb és feljebb és feljebb. Olvassunk el korábbi csapattársai,edzői véleményét...SAFét,ferdinándét stb.....vagy azé a srácét aki átengedte neki a gólt,amikor a sporting kiválasztotta....ott működött az a fránya emberi nagyság oda és vissza.....ez az ember nagylelkű,szenvedéllyel és érzelmekkel túlfűtött , magát a látszat ellenére a sportnak alárendelő harcos....ő harcos.Igazi harcos. Aki naponta megvívja a harcot magával szemben is. Ha nem fociztam volna, akkor nem érteném meg...de megértem. Sajnos bennem mutatóban sem volt ilyen elhivatottság és alázat...és ezt ma már belátom,ez a sport alapja....a tudás,a született tehetség nálam már MÁSODLAGOS......régebben azt szerettem,ha valaki csilli villi,fülén megállítja a labdát,ha alvás közben is dekázik stb...ma másként gondolkodom,ma a munka,a beleadott erőfeszítés,az alázat mindennél több...lehet isteníteni a lányszerű neymart,de mint labdarúgó a cipőjét nem boxolhatja ki ronaldonak.
A kritikátokat értem,részben jogos,de eltúlzott,pont annyira mint a média is tesz vele.....fotózza a lábkörmét,szagolja a seggét,számolja a pislantásai számát/perc,nézik hányszor megy wc-re,eszik e vajas kenyeret stb.....betegek....betegek. A világ ronaldo beteg......de egyébként ez a semmitérő szar alak blatter mondta ki a legfőbb "média" vagyis vélt igazságot.....messi a jófijú.......ronaldo meg nem.....holott ha jobban odanézünk,a portugál az őszintébb,a jobb lelkületűbb ember. Mégpedig messze jobb emberileg.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.