De,de leírtam,volt aki értette is,azzal arra céloztam,hogy nincs meg benne az + ami igazán naggyá tehet valakit...aztán leírtam egy másik kommentbe hogy ha maradna a szigetországba,akkor ott a legnagyobbak egyike lehetne,de ha kimozdul onnan,akkor a dolog már necces...és így értettem hogy nincs elég töke,de úgy látszik neked csak ez az egy mondat jött át...Logikusan, azért az túlzás, a konklúziód az volt tegnap, hogy azért nem lesz sztár, mert "nincs töke hozzá". megmagyarázni már nem nagyon sikerült, hogy ezt miből szűrted le meg egyáltalán az érvnek sincs semmi értelme, már ne is haragudj.
És legalább azért annyi logika van a mondandómban,mint mikpr istenítik a walesit,mert értelmes magyarázatot nem olvastam,hogy tulképp miért is?Csak hogy a PL legjobbja volt az előző szezonba,aztán annyi.Meg hogy "igazi vadló".Akkor viszont ajánlhatnám neki a prérit,a vadnyugaton...De mondom,jöjjön csak,mutassa meg,aztán már látom is magam előtt a mentségeket ha 1-1 meccsen flop lesz...
És igaza van realistának,meg azoknak akik azt tartják,hogy abba a kombóba,ami kialakulóba van,neki semmi kresnivalója...
De a legjobban azt tetszett,mikor azt olvasom,hogy már jobb mint Ronaldo,mert Béla védekezni,meg támadni,meg védeni sokkal jobban tud...