Matyit ne szidd, anno is szívtuk a vérét erre pont ellenünk talált beziro4vr írta:Megnézném nálatok Matyi megpróbálna egy ilyet...![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. október 27., csütörtök 9:42
Matyit ne szidd, anno is szívtuk a vérét erre pont ellenünk talált beziro4vr írta:Megnézném nálatok Matyi megpróbálna egy ilyet...![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. október 27., csütörtök 8:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 27., csütörtök 7:27
... Szintekkel jobbak nála az előtte lévők. De csatár még lehet.MesQueUnClub írta:Most néztem meg Nacho gólját, azóta kélet mekkora gólt b
tt, nem értem amúgy miért nem kap több lehetőséget szerencsétlen, nem minden nap rúg egy védő ekkora bombát (mondjuk csatárok se
![]()
) szép volt fiú.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 26., szerda 23:22
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 26., szerda 22:59
Az ilyen nem perezről szól hanem puszta baszakodás...Veidt írta:Ultras Sur volt, szidták Pérezt.MorataMartin írta:Mit énekeltek a hazai szurkolók Perezről?
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. október 26., szerda 22:56
Ultras Sur volt, szidták Pérezt.MorataMartin írta:Mit énekeltek a hazai szurkolók Perezről?
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. október 25., kedd 14:44
Klopp szerintem nem fog elmenni még jó ideig, egyébként igaza is van. Poolban van pénz, tud építkezni, időt is hagynak neki. Meg hát nemrég ment oda. De egyszer szerintem lesz ő még Real-edző.Zizou után én Kloppot nézném meg a Madrid kispadján.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 25., kedd 14:31
Nem fitymáltam Zidane munkásságát , azt írtam nem látható taktika és elképzelés,ezt is 3 alkalommal tettem meg az ittléte alatt. Te viszont cinikus vagy és leszóló.numberone1 írta:R.M.C.F írta:....
A magyar szakmaval nem kell peldalozni leszarom oket en is latom, h miattuk vagyunk ott ahol. Az, h te nem tudsz miattuk a husosfazek kozelebe kerulni az elegge sajnalatos....
Ha megsertettelek elnezest kerek.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. október 25., kedd 11:27
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. október 25., kedd 11:10
Dortmund vezérigazgatója nyilatkozta. Persze az nem jelenti hogy igaz, de nem is újságírók fejéből pattant ki.csabi87 írta:Hülyeség szerintem ez az edzős hír.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. október 25., kedd 11:02
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 25., kedd 1:48
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. október 25., kedd 1:42
En nem tudom jobban nalad, de az, h lefitymalod Zidane tudasat allandoan.... lehet, h meg nincs tapasztalata, de azert a legmagasabb szinten muvelte a sportagat az mellett talan vha volt egyike a leginteligensebb jatekosoknak a tortenelemben..hat elegge nevetseges ez a kioktatas. Foleg ugy, h azokat akiket vedtel vagy magasztaltal, azok sem bizonyitanak.R.M.C.F írta:....
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 24., hétfő 15:30
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 24., hétfő 15:15
És ilyenkor merül fel a kérdés, hogy más szerepkörre alkalmas-e még. Bal oldlat elfutni, mindenkit lehagyni, Marceloval kihárömszögezni a védelmet, aztán kegyetlenül bebaszni már nem fogja.Kerlon írta:Amúgy semmi baj nem lenne vele, ha hajlandó lenne változtatni a minden áron gólt akarok szerezni hozzaallasan. De megint annyi a játéka, hogy várja, hogy kiugrassa valaki.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. október 24., hétfő 14:59
Röhöghetsz rajtam, megteheted...Te jobban tudod. Majd igyekszem tanulni tőled.Van olyan ezen a forumon aki tobbet ert a taktikai dolgokhoz a fotelbol, es regota irogatja, h Zizounak nincs elkepzelese, bezzek neki van, azert is van regota a szakmaban.
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 24., hétfő 14:52
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 24., hétfő 14:50
HozzászólásSzerző: poronty » 2016. október 24., hétfő 14:43
Mondom megint. Én egyetértek veled. Azt se bánnám, ha már 2017 nyarán távozna Jól hangzik az is, hogy elengedjük, akár ingyen meg minden. De a hírek nem erről szólnak, hanem arról, hogy hosszabítani fog. És nekem erre irányult a legelső kérdésem, hogy ilyen körülmények között tudván, hogy CR valószínűleg maradni fog, és ugyanúgy játszani fog 50 meccseket, bármi van. Így, hogy akarnál beépíteni egy fiatal vagy projectet építeni, mert szerintem ez a realitás, hogy a klub jövőjében ő még 4 évig jelen lesz.A pályája csúcsán nem is kellett. De most már sajnos úgy néz ki, nem ez a helyzet. És minél hamarabb alkalmazkodik valaki az új helyzethez, annál kevésbé fáj.
Ahogy Ziro írta. 2018-ig érvényes a jelenlegi szerződése, az ezen kívül még két szezon. Pont elég. Nem kellene már hosszabbítani vele. Szépen kitölti a szerződését, majd elbúcsúzunk. Anno rohadt ideges lettem volna, ha eligazol tőlünk ingyen, mondjuk vissza az MU-ba, mikor boldogtalan volt, és húzta a hosszabbítást. Most már más a helyzet. Idősebb, azóta nyert két BL-t, megdöntött pár rekordot. Megérdemli, hogy oda igazoljon és annyiért, ahova akar.
Ha pedig nem tetszik neki a helyzet, hogy nem kap új szerződést, akkor hozzon egy jó ajánlatot, amit elfogad a vezetőség vagy várja meg, amíg lejár a szerződése.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 24., hétfő 14:33
A pályája csúcsán nem is kellett. De most már sajnos úgy néz ki, nem ez a helyzet. És minél hamarabb alkalmazkodik valaki az új helyzethez, annál kevésbé fáj.poronty írta:de az soha nem volt reális opció, hogy Ronaldot eladják a pályája csúcsán vagy akár pihentetik, esetleg lecserélik a meccseken, mert mindenki ismeri a habitusát
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem